Senioare mari,mijlocii si mici (73)
Raspunsuri - Pagina 15
menics spune:
Dragelor, va doresc un WE placut, eu
pe mine...plec acasa in curand, mi-e si foameee, dar nu am nimic si nici nu stiu ce voi gati...
oricucm nu am chef de nimic...
v-am pupat p etoate revin luni, poate cu mai mult chef...

Manu
mirela2 spune:
are 38 de ani si o sa fie mamica de septembrie octombrie, sarcina usoara, cica e prima data cand ramane insarcinata

ANI.G spune:

deci mai devreme sau mai tarziu ne-o veni si noua randul...oare cand, ma intreb eu 
Manu cam ciudat la tine
eu cica Z16 DPO
, dar nu cred asta ca am facut progesteronul in Z8 dupa presupusa ovulatie si era 0,5
teste nu mai fac
astept, nu vreau sa mai patesc ca luna trecuta 
un week end frumos sa aveti
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
violab spune:
Fetele am revenit si eu de la coafor si prinz cu socrii.Ah si am duc masina la spalat. Era murdara rau. Ce faceti voi? Va pregatiti de WE. La noi e cald si frumos.
Anul asta voi fi mamica!
babyblue spune:
vesti proaste!
cu toata stimularea, din cei 6 foliculi nu a mai crescut decat unul singur.:(
inseminarea are loc luni la ora 11, posibil si marti.
nu sunt optimista deloc....
si nici albu nu era f optimist. mi-a mai dat si azi un menopur de facut si un cetrotide,iar maine seara fac pregnilul.
eu va urez un wk placut si sa ne auzim cu bine!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 gali,sunt bine...asa cum am promis ![]() ![]() azi la 4 am eco la dr. Albu...abia astept ...e ultima formalitate inainte de stimulare. |
eu la 2.30 am fost la eco la albu, cat pe ce sa ne vedem pe acolo...:)
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
simonia spune:
ce analize se fac pentru testarea rezervei ovariene? amh si inhibina B sau doar una din ele? in ce zile, ce laboratoare?
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 are 38 de ani si o sa fie mamica de septembrie octombrie, sarcina usoara, cica e prima data cand ramane insarcinata ![]() ![]() |
cine,sorooooooooooooooo?

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
luminita42 spune:
Buna fete,
Bine ai venit Alina! Frumoasa mireasa!
Bebitza imi pare rau ca esti dezamagita, ce sa-i faci, mizeaza si pe foliculul ala , nu-i de lepadat. Si ce daca dr. albu parea dezamagit. Eu eram la o doctorita la medlife care era tot timpul dezamagita de modul cum reactionez eu la medicatie. Daca iei in seama te tuflesti si mai rau. Eu iti zic mult succes la IA!
Eu sunt plina de angoase fetelor. sunt ingrijorata ca nu am greturi si eu ca aproape toate femeile gravide. De cateva zile durerile de burta s-au rarit, dar in loc sa ma bucur ma sperii si mai tare.
Ma rog si altele.. data trecuta mi-au zis ca sarcina e mai mica cu 5 zile decat varsta calculata dupa UM...:-( Am sperat ca nu a masurat bine, pt. ca mi-a facut o eco abdominala. Am fost fericita atunci ca pulsa inima, dar acum m-au luat gandurile. Nu mai zic. Oricum vreau sa-mi schimb programarea la eco sa ma duc iar mai devreme. De la testul pozitiv pana a avea un copil e cale lunga fetelor...
Va pup pe toate dragutelor
http://lbdf.lilypie.com/Xf9Jp2.png