Senioare mari,mijlocii si mici (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

manuuuuuuuuuu
si de ce nu ai ramas acasa?

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

Buna dimineata fetelor,

offf sunt chiauna ieri m-am trezit la 5 sa plec la curs la buc...dupa curs am asteptat soferul, de la ora 16.30 pana la 19.30... acum sunt obosita moarta...
vreau acasa sa

Manu

Si de ce n-ai dat un semn. Il asteptai la mine pe sofer si te lasam sa tragi si un pui de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Pei nu prea am ce sa zic, sunt vesnic in asteptari, am tot incercat naturel, ca ase primisem indicatii, dar in cap tot cu fantomele trecutului si nexam . Acum am hotarat sa schimbal medicul, mai cerem si o alta parere, sa vedem ce indicatii primim, si poate dupa Paste sa facem o IA. Cam atat, in rest lupt cu amintirile si merem inainte ca alta solutie nu am gasit cand sus, cand jos cu tupeu inainte

scuze am dat buzna

Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

madaaaaaaaaaa,bine ai venit!!
nici sa nu te gandesti ca ai dat buzna!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

neata dragelor, ieri nu am putut intra din motive tehnice.

da' harnicute ati fost, n-ati stat degeaba.

libra, stai linistita ai sa vezi ca totul e ok.

fetele, se pare ca se pune de o gasca mare.si eu merg pe ideea rezervari.oricum zic sa mai asteptam si sapt viitoare macar pana pe joi ca poate mai poate cineva.
eu sunt la birou acum si nu prea pot citi din urma, dar din cate am retinut avem asa :nasa, samira, vio, mirela,beatrix, lummy 3in1, subsemnata.daca am uitat pe cineva imi cer iertare.

foarte frumoase fetele noastre( am vazut pozele).
vio, pe ale tale nu am reusit, dar o sa te vad pe 1 .

pupicei

Mergi la inceput

nico, super veste, back in business .

mamaica frumoasa de bb olandez, am pus planul in aplicare.mici strambaturi din nas, dar noi mergem inainte.sper sa o tinem tot asa.

pupici

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaaaaa si inca ceva,
azi e party la firma, dupa cum v-ati obisnuit vom avea gratar, bere si vin.
"a nascut" un coleg un baietel-calin, de toata frumusetea.

asa ca sunteti invitatele mele .

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

neatza gagici frumoase.
Multumim de cafea. E exact pe gustul meu.

Anul asta voi fi mamica!

Mergi la inceput

Iete ca am avansat si eu in grad.

Anul asta voi fi mamica!

Mergi la inceput

Hellloooo???????
Unde sunteti?

Anul asta voi fi mamica!

Mergi la inceput