Senioare mari, mijlocii si mici (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

buna, fetele!

Va caut ca disperata pe toate paginile!!! Nu va gaseam ca ati schimbat titlul! Imi place! Ramane asta?

Noi am inceput sa ne interesam de preturile pentru fiv! Am sunat azi la Giulesti si m-a programat pt Aprilie! Aoleu!!!!!!!!

Babyblue, sper sa creasca foliculii si sa ai un endo frumos!

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/

sorina, fata frumoasa!!!
altfel suna vocea ta azi!!
sigur,ne bucuram ca iti place-da,gata,
cat costa ?? dar,stai,in aprilie faci deja?
multumim pt vot,!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

bebita, de ce nu folosesti pt endometru gel-oestrogel, sau tablete-estrofem? gel din ziua 8-14, la tablete nu stiu..

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

lumy, doua fetite ce minunat

iti dai seama cate rochite, ce distractie o sa fie
te pup si te imbratisez
miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

bebita, de ce nu folosesti pt endometru gel-oestrogel, sau tablete-estrofem? gel din ziua 8-14, la tablete nu stiu..

Gali, am citit prospectul acelui gel si parca nu l-as folosi asa "dupa ureche", fara sfatul medicului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

buna, fetele!

Va caut ca disperata pe toate paginile!!! Nu va gaseam ca ati schimbat titlul! Imi place! Ramane asta?

Nume de cod: "senioare"

Citat:
Noi am inceput sa ne interesam de preturile pentru fiv! Am sunat azi la Giulesti si m-a programat pt Aprilie! Aoleu!!!!!!!!

Sa fie intr-un ceas bun, Sorinuka. Sa nu mai te stimulezi cu nimic pana la FIV, lasa-ti organismul sa respire un pic.

Mergi la inceput

pai cu acordul dr-lui,bineinteles.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

pai cu acordul dr-lui,bineinteles.

Io m-as fi cremuit si fara acordul lui. Dupa punctie mi-a dat abtibilduri cu estradiol, acelasi efect banuiesc. O sa citesc si prospectul de la benzile adezive. Poate gelul e mai eficient pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Fetili. Va pup. Merg la .

Mergi la inceput

somnic usor,vio!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello
am ajuns in pat intr-un final.

ce faceti fetelor???

Mergi la inceput