Senioare mari, mijlocii si mici (72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

dr albu nu era incantat la mine. foliculii prea mici.
mi-a zis ca intram in ia cu prea putin foliculi si ca doar unul are sanse sa creasca pana la 18 mm cand ar trebui sa facem, adika ala de 12.
restul sunt cam mici.

in plus, nu i-a placut cum arata endometrul, e cam neregulat.

of la naiba...zicea ca sunt sanse mici dc nu cresc mai multi foliculi, sa fie mkr 2-3 mai maricei, peste 16-17...si nu prea au cum sa creasca, ca sunt de 7 mm si dc cresc cam cu 1,5 mm pe zi, nu ajung la 18.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

dr albu nu era incantat la mine. foliculii prea mici.
mi-a zis ca intram in ia cu prea putin foliculi si ca doar unul are sanse sa creasca pana la 18 mm cand ar trebui sa facem, adika ala de 12.
restul sunt cam mici.

in plus, nu i-a placut cum arata endometrul, e cam neregulat.

of la naiba...zicea ca sunt sanse mici dc nu cresc mai multi foliculi, sa fie mkr 2-3 mai maricei, peste 16-17...si nu prea au cum sa creasca, ca sunt de 7 mm si dc cresc cam cu 1,5 mm pe zi, nu ajung la 18.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Pai si ti-a marit doza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

vio,ai confundat, era vb de nico-guzel

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Bebita, nu te descuraja. Fii optimista! Daca esti monitorizata, inseamna ca si tratamentul ti-l da in functie de rezultatul de la eco. Banuiesc ca ai doza mai mare. Foliculii cresc babani spre final.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

vio,ai confundat, era vb de nico-guzel

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

vio,cum a fost ieri la sala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Hai, noroc, Vio. Tocmai mi-am pregatit un Vermouth Rosso cu lamaie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

vio,cum a fost ieri la sala?

Super. Ma doare peste tot.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Hai, noroc, Vio. Tocmai mi-am pregatit un Vermouth Rosso cu lamaie.

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

Suna bine. Parca as bea si eu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetele!

Va caut ca disperata pe toate paginile!!! Nu va gaseam ca ati schimbat titlul! Imi place! Ramane asta?

Noi am inceput sa ne interesam de preturile pentru fiv! Am sunat azi la Giulesti si m-a programat pt Aprilie! Aoleu!!!!!!!!

Babyblue, sper sa creasca foliculii si sa ai un endo frumos!

Mergi la inceput