Senioare mari, mijlocii si mici (72)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

da,vio,a aratat....
lumy,v-ati gandit la nume?
a fost si tati la eco?

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt

Semnatura cred ca zice totul:

21+ cu

Are mama doua fete
Frumusele foc ...

P.S. Asadar, pregatim rochite pentru doua minunate printese, M&M.

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

Rochite, fundite, pampoane si toate cele

21+ cu

Mergi la inceput

lumy3in1,multumim pt vot

lylyyyyyyyyyy,multumim pt vot
ce faci,cum te simti?

bebitaaaaaaaa?? nu te-am vazut azi.

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

da,vio,a aratat....
lumy,v-ati gandit la nume?
a fost si tati la eco?

Ne-am gandit la nume : Mara si Maia, dc n-a fost sa fie Tudor al lui tati.
A fost si tati la eco, ca nu putea sa piarda ocazia

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buna fetelor.
nu am apucat sa va citesc, dar va zic doar rezult la eco de azi.
am 6 foliculi, mititei, doar unul este de 12 mil, restul in jur de 7-9.
mi-a mai dat inca 3 zile de menopur si 3 zile de cetrotide, ceva care imi inhiba ovulatie precoce si trecerea endometrului din faza proliferativa in aia secretorie. asa mi-a explicat. oricum se pare ca e bun pt a preveni pierderea ovulului pe drum.

nu era f incantat ca mi-a zis ca am endometru cam neregulat si dc nu raman acum, imi face histeroscopie ca e posib sa am sinechie uterina. sau altceva...

a zis ca vineri sa vin iar la control s cel mai probabil inseminarea va fi luni, event si marti, dc embriologul decie ca trebuie dubla, in functie si de calitatea spermei.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

super!!!!
si cum s-a manifestat?
cred ca s-a topit tot.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt

Semnatura cred ca zice totul:

21+ cu

Sa-ti traiasca printesele!Sa fie sanatoase,norocoase si frumoase!
PS Ce zice-au Mamele Omide?

Sar'na!!!
Pai pronosticurile au fost fie pereche, fie 2 fetite fie 2 baietei... insa nu le-am tinut evidenta

21+ cu

Mergi la inceput

io am spus fata si baiat.
dar,deh, ele sa fie sanatoase!!!

bebita,sa fie in ceas bun!
am uitat sa ma uit in ce zi esti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

galliciana esti o scumpa. Mi-ai face un mare serviciu.
lumi Felicitari!!!Si eu imi doresc fetita foarte mult. Daca sunt doua sau doi(un el si o ea) si mai bine.
babyblue bafta! Sa dea Dumnezeu sa fie bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

super!!!!
si cum s-a manifestat?
cred ca s-a topit tot.

E fericit,desi recunosc ca amandoi ne asteptam ca bebe secretos sa fie baietel .

Bebelinele sunt bine sanatose, si se dezvolta armonios, au 404gr, respectiv 434 gr ... normal la cat mananca.
Dr.eco era tare incantata de evolutia lor si ne-a spus ca se dezv asemenea bebeilor din sarcini unice.
De,cel mai important lucru e sa fie sanatoase.

21+ cu

Mergi la inceput