Senioare mari, mijlocii si mici (72)
Raspunsuri - Pagina 5
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana nico,se multumeste f important! ![]() dar de ce ai sters designer-ul? |
Pt ca important e propietaru'casei.

violab spune:
| citat din mesajul lui galliciana nu ai nici o cunostinta cu medic gine? te ajuta fetele imediat. aseara si azi ningea de mama focului. deocamdata liniste. am vazut ce s-a intamplat in calabria, cu alunecarea aceea de teren.... ![]() sabina,multumim pt vot! ![]() ![]() sabina, e usor de pus varza, numai ca, e f important sa ai marar uscat. eu cat am stat dincolo,si nu se gasea decat rar marar, ce sa mai spun de uscat, am pus varza si muraturi fara... astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Pai nu am. Ce au sunt plecata din tara cam de mult. Sper sa ma ajute fetele.
Au aratat si la voi la stiri cum s-a dus dealul ala la vale? Mama nu-mi venea sa cred. La noi e bine slava Domnului.
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui galliciana mona,vio ![]() asa a vrut sefa nico! ![]() |
Ba sa avem pardon, sefa e UNA singura, io sunt doar ajutor de sefa Galli.
Iar despre titlu: nu l-am impus, l-am sugerat.
lyly_mar spune:
Sa-ti traiasca printesele!Sa fie sanatoase,norocoase si frumoase!

PS Ce zice-au Mamele Omide?
guzelnico spune:
Vio
, intra la subiectul Trombofilie. Fetele de acolo stiu mai bine. Eu am facut analizele in TR. Dar Synevo este laborator privat, analizele pt profilul trombo se platesc integral, din cate stiu. Eventual, baga la plesneala un nume de dr. Nu cred ca-ti cere nimeni trimitere. Daca tu vrei sa "donezi" sange, e treaba ta, ei trebuie sa recolteze. Punct.
violab spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Vio , intra la subiectul Trombofilie. Fetele de acolo stiu mai bine. Eu am facut analizele in TR. Dar Synevo este laborator privat, analizele pt profilul trombo se platesc integral, din cate stiu. Eventual, baga la plesneala un nume de dr. Nu cred ca-ti cere nimeni trimitere. Daca tu vrei sa "donezi" sange, e treaba ta, ei trebuie sa recolteze. Punct._ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Pai da, dar cica mai nou asa e. Ca vor aia din Germania asa. Nu am inteles nici eu de ce.
guzelnico spune:

Are mama doua fete
Frumusele foc ...

P.S. Asadar, pregatim rochite pentru doua minunate printese, M&M.

galliciana spune:
lumyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!
felicitari!

a muncit tati ca lumea!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
guzelnico spune:
Vio, voi incerca sa dau telefon zilele acestea si te anunt. Sper sa nu uit. Sa ma mai tragi de manecuta.![]()

21+