Senioare mari, mijlocii si mici (72)
Raspunsuri - Pagina 4
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micomic buna fetelor, vad ca va miscati repede si sunteti tare harnicute. ![]() azi am fost si am facut un HSG sa vedem ce e cu trompa ramasa.. ei sunt si bune sunt si rele. trompa e permeabila ce e bine ![]() si m-am si programat la doctorita mea dar tocmai in luna martie pe 25 ![]() caci a fost plecata o luna jumatate in concediu, uf cand oi mai ajunge sa incep iar cu IA ![]() va pupicesc pe toate ![]() |
offfffffffff,mai miha,imi pare rau...

ai sa vezi,una-doua trece timpul!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
| citat din mesajul lui ralualexandrei Hai daca tot mi-am bagat nasul aici sa va spun ce am facut de mancare azi si ieri. Ieri am facut orez cu pulpe de pui(un care am adaugat cateva ciuperci,ardei gras galben si un morcov ras)l-am servit alaturi de salata de varza acra Azi am pregatit salata orientala ,eu o fac in functie de inspiratie si ce e prin frigider,adica:cartofi fierti,bucatele de sunca de pui,masline,gogosar murat si castraveti acri,maioneza. Desert:negresa,caci data trecuta nu le-a ajuns nici pe o masea La pranz am mai avut ciorba de perisoare acrita cu lamaie. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
ralualexandrei,multumim pt prezenta ta!si pt retete!
am vrea sa ne vizitezi mai des, daca iti face placere!
eu nu fac pilaf,ciorbica are orez,asa ca.....
poate niste paste cu branza.
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
monaaaaaaaaaaaaa? unde esti? azi nu ti-am zarit ochii....
Mona40 spune:
Prezent sefa...
Cu un picior afara spre ...Sala....uraaaaa
Sa ma bati...ca tot ma duc
Va pupic...o tai...ca a taiat-o si seful...
galliciana spune:
mona,vio
asa a vrut sefa nico!
violab spune:
| citat din mesajul lui galliciana mona,vio ![]() asa a vrut sefa nico! ![]() astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Pai daca asa a vrut sefa?!

Stiti cumva un laborator de analize unde fac analizele de trombofilie fara hartie semnata de doctor? Am inteles ca la Synevo iti cer. Vreau sa le fac cind vin in tara.
galliciana spune:
vio,cele cu plata ti le fac si fara trimitere.
laura-mami vreau si nico tre sa stie mai bine.
ele au facut in bucuresti.
violab spune:
| citat din mesajul lui galliciana vio,cele cu plata ti le fac si fara trimitere. laura-mami vreau si nico tre sa stie mai bine. ele au facut in bucuresti. astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Pai si Synevo e cu plata dar cica trimit analizele in Germania si pentru trombofilie aia vor o semnatura de la ginecolog sau asa ceva. Sper sa-mi raspunda fetele care stiu. Merci oricum. Ce mai faci tu? Cum e vremea la voi? La noi ploua tare.
galliciana spune:
nu ai nici o cunostinta cu medic gine?
te ajuta fetele imediat.
aseara si azi ningea de mama focului.
deocamdata liniste.![]()
am vazut ce s-a intamplat in calabria,
cu alunecarea aceea de teren....
sabina,multumim pt vot!

sabina, e usor de pus varza, numai ca,
e f important sa ai marar uscat.
eu cat am stat dincolo,si nu se gasea
decat rar marar, ce sa mai spun de uscat,![]()
am pus varza si muraturi fara...