Senioare mari, mijlocii si mici (72)
Raspunsuri - Pagina 9
luminita42 spune:
Fetelor,
azi am avut si eu ceva defectiuni la internet, dar s-au remediat pe seara!..Am ramas placut surprinsa de aranjamentele din prima pagina, bravo Nico, bravo Gali si eu vroiam sa sugerez asa ceva dar am zis ca o sa vina de la sine!..Felicitari! Noi suntem cu totii bine pe aici, burta m-a mai lasat oleaca, in rest ma simt obosita, as dormi in timpul zilei iar noaptea bantui, nu am somn.
Mona, Gali fetele mele..:-) e greu de crezut, dar am ramas gravida natural in ianuarie 2010. UM pe 25 dec. Nici macar o vitamina nu am mai luat, sau acid folic..nimic..nimic fetelor. Am bagat progesteron doar dupa testul pozitiv. Dar in rest nimic. Va atasez graficul meu de temperatura si programul de sex din luna aia, a fost absolut obisnuit. Nici macar glera nu am avut, nici sani modificati la ovulatie, nimic , nimic. Credeam ca e un fas de cm, am facut sex mai mult ca mi-a placut :-), cu toate ca ma monitorizam din obisnuinta.
Ultima stimulare am facut-o cu clostylbegyt, in RO, de capul meu, dar nu la cm-ul asta, ci la cel dinainte, din 24 Nov. M-am dus atunci la eco unde aia mi-a vazut un fibromas de 14 mm. Atunci am hotarat sa imi bag picioarele in stimulari si sa renunt la medicamente.
Cam asta fetitele, v-am zis cu detalii poate ajuta.
Atasez graficul cu ultimul cm.
http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2010-02-17&mode=a&ts=1266356417
Editez sa va dau legenda: CP=pozitie cervix, BD= zile de sex, CM si Meds, intelegeti voi
Pupici, revin!

luminita42 spune:
Micomic si eu am doua trompe filiforme :-), doctora zicea nu ar fi un inconvenient, asa ca nu te ingrijora.
Bebitza sa dea D-zeu sa creasca si foliculii si endometru, este bine ca iti da medicamentul ala de inhibare a ovulatiei precoce. Lasa ca nu-ti trebuie mai mult de un ovul sanatos si gigei agili! 
Sabina, felicitari ca ai inceput procesul de renuntare la tigari!..Hai ca reusesti, eu am fumat 19 ani si m-am lasat de teama ca o sa imbatranesc urat, cu fata cenusie si riduri, cum le vedeam eu pe fumatoarele de 50 de ani de la mine de la serviciu!..Mamaaaa, la mine a mers motivul asta, m-am chinuit din greu, dar le-am lasat!..
Lumiiiii!!!! Felicitari pentru cele doua fetite!!!! Doamne ce o sa le mai iubesti!... 

Ada
, ce mai faci?..Mai scrie te rog si despre tine, intodeauna te ocupi doar de noi...
Manu
, fii atenta cu capricornul tau, mai ales ca esti varsatoare...eu am fost prietena 10 ani cu un capricorn, nu locuiam impreuna, doar ne intalneam. le place sa faca fetele sa sufere, au o doza de masochism...mai joaca si tu indiferenta, independenta. sunt niste personaje foarte puternice, nu scapi de vraja lor decat daca nu-i mai iubesti deloc, deloc, zero!..asupra mea tipul asta de om a avut o influenta negativa..Sa ma ierti ca aplic la tine experienta mea negativa, zic si eu cu buna intentie..
Fetelor , va iubesc pe toate!
Noapte buna!

adria42 spune:
Lumy, felicitari pt cele doua bebite!

Eu ma bucur ca ai doua printese, mai greu era daca erau doi nazdravani...
adria42 spune:
Bebita, iti tin pumnii sa creasca foliculii mari si sa ai un endometru bun!
Nu fii suparata, o sa mai creasca in cele 3 zile de stimulare si poate e de ajuns sa ai unul singur dar bun. Din cate citesc eu despre experientele tovaraselor noastre de suferinta, nu conteaza numai nr. de foliculi, sunt fete care au avut 6-8 foliculi mari si nu au reusit IA sau FIV.

mirela2 spune:
neata la noi babele
lumi felicitari pt fetite sa fie sanatoase si sa creasca mari
eu sunt in pom si pomul in aer
de ieri de la 4 dimineata sangerez, mi am facut si un beta, asta ca sa am ce i scrie in mail ungurului, ca e clar ca nu e bebe......
next time.....
era mai rau daca era ca data trecuta cand stiam ca sunt insarcinata, dar de fapt bebe se oprise din evolutie

....eee o sa mi treaca, faza e ca al meu e tare suparat, ca si mine de altfel, dar......
pana la urma voi avea noi copii
pupi fetelor, sunt prin zona, ii astept pe aia de la ikeea cu canapeaua, caci ieri de ciuda ne am luat o canapea super, 3 in 1, si sezlong si canapea si pat, minune mare, iar dupa amiaza am exament, ca cu fiv ul asta, am ratat juma de sesiune, nu i bai le dau eu, doar nu era sa treaca facultatea si sa nu am si eu restante ca tot studentul studios ce sunt![]()

galliciana spune:
neataaaaaaaaa

hai ca am venit cu 

ufffffff,mire,imi pare rau,nu am cuvinte,sincer!
azi ma duc la batalie,iar....![]()
va doresc o zi buna!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
amy2007 spune:
Buna dimineata suricatelor.
Ma bucur de reusitele voastre si ma intristez cand vad nereusitele. Offf, aiurea mai e viata asta.
Eu lenevesc, dar o sa plecsa recuperez aparatul foto azi.
Va pupic si aveti grija de voi.
Lumy, pup nazdravanele si o sa vad cum o sa gasesc pronosticul meu, sa vad ce ti-am ghicit.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png