Senioare mari, mijlocii si mici (72)
Raspunsuri - Pagina 17
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Vio, si eu intentionez sa-mi fac doar anticorpii, ca balariile de la trombo mi le-am facut, sunt mutanta de mutanta. ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Ok. Mi-ar face placere. Dar tu ce crezi? Sunt suficienti anticorpii sau trebuie si MTHFR-ul asta?
guzelnico spune:
Bea, cu mare drag te asteptam.
Saptamana asta si jumate din cealalta stabilim locul si ora. Si gata, ne intalnim.
violab spune:
| citat din mesajul lui galliciana vio,dar de ce nu iei trimitere din italia? yeappppp astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Nu vreau sa-i cer doctoritei. parac o aud. Doamna dar nu e nevoie. Totul e in regula. Si daca nu reusesc nici de data asta si dupa ne dam seama ca era ceva in neregula? As vrea sa evit toate astea. Ma intelegi? Sunt paranoica..

galliciana spune:
cine nu e,vio?![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Lumy_Clt spune:
Bau !!!
Si noi venim la pizza (papatul de pizza e excesul pe care il comit o data pe luna) !!! Doar sa stabiliti locatia
.

21+ cu

violab spune:
| citat din mesajul lui Lumy_Clt Bau !!! Si noi venim la pizza (papatul de pizza e excesul pe care il comit o data pe luna) !!! Doar sa stabiliti locatia ![]() ![]() ![]() ![]() 21+ cu![]() ![]() |
Ok. Poate ne molipsim si noi de la tine si raminem bortzoase.
galliciana spune:
simonia,
apropo de ceai,....
am sa studiez putin plantele,
sa vad ce proprietati au.
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui violab Ok. Mi-ar face placere. Dar tu ce crezi? Sunt suficienti anticorpii sau trebuie si MTHFR-ul asta? |
In TR, am facut mutatiile genetice inainte FIV2. Trombofilia nu e asa trendy ca in RO si oricum in cadrul protocolului FIV primesti ecopirin, acid folic si vitamine. Foarte important este si Clexanu-ul, imediat dupa ET.
Chestia e sa nu ai alte mutatii, mai grave. Fetele de la subiectul Trombofilie sunt foarte dragute si informate. Am intrat si eu intr-o perioada pe acolo dar ma deprima atatea probleme.
O parte din anticorpi mi se pare ca i-am facut in TR, voi verifica. Eu am un cui in privinta celulelor NK (Natural Killer) si as vrea sa vad care-i treaba.