Senioare mari, mijlocii si mici (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Buna idee cu pizza, vin si eu (daca ma vreti, desigur!). Alta idee ar fi la "La Cena" pe Maria Rosetti, f buna pizza. Pe 1 martie la ce ora?

Beatrix 20+
http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

si la Trattoria de pe Lascar Catargiu sau din Pta Amzei e OK pentru mine, de fapt oriunde... La 14:00?

Beatrix 20+
http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Fetiliii unde v-ati ascuns? eu azi am avut meditatii 3 ore ca nici la gym nu am ajuns.Au fetele examen maine si am zis sa facem mai mult.
Deci cum ramine? La ce ora si unde ne vedem. Of abia astept. Nu am mai stat si eu la o citirica cu fete de romania de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

clisu,multumim pt vot!
te asteptam printre noi!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

nico, ai sunat pt vio la synevo?

Nu, dar promit sa fac asta maine. Mi-am pus afis mare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:

nico, ai sunat pt vio la synevo?

Nu, dar promit sa fac asta maine. Mi-am pus afis mare!

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

Ce dragute sunteti. Nu mai e nevoie ca le-am trimis email si mi-au raspuns. Cica e nevoie. Dar eu ma intreb. Avind in vedere ca eu nu am trombofilie as putea sa fac numai anticorpii antifosfolipidici? Eu vrea doar sa ma asigur ca totul e in regula si la urmatorul FIV embrionul nu o sa fie respins. Voi ce stiti?

Mergi la inceput

vio,eu am spalat niste vase,am mai strans prin bucatarie, ma uit putin la un documentar pe explorer, tare interesant.cainele asta ma zapaceste, i-am taiat boabele-mancarea solida si carnea, si e lesinata de foame,fetelor plange intr-una sa ii dau de mancare.ii da tarzan acum morcov!
samira,ti se duce stocul, asa ca....
bea,v-ati gandit la nume?
apropo,fete daca vreti,adaugam si numele copiilor!

am vazut pe undeva o denumire de salata?

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Citat:

vio,eu am spalat niste vase,am mai strans prin bucatarie, ma uit putin la un documentar pe explorer, tare interesant.cainele asta ma zapaceste, i-am taiat boabele-mancarea solida si carnea, si e lesinata de foame,fetelor plange intr-una sa ii dau de mancare.ii da tarzan acum morcov!
samira,ti se duce stocul, asa ca....
bea,v-ati gandit la nume?
apropo,fete daca vreti,adaugam si numele copiilor!

am vazut pe undeva o denumire de salata?

Sa inteleg ca tarzan e sotul tau?

Mergi la inceput

vio,dar de ce nu iei trimitere din italia?

yeappppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Vio, si eu intentionez sa-mi fac doar anticorpii, ca balariile de la trombo mi le-am facut, sunt mutanta de mutanta. Daca vrei, te astept si mergem impreuna.

Mergi la inceput