Senioare mari, mijlocii si mici (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui soricica

lumi, multmumesc mult de tot.
ai mare dreptate.
eu de obicei, nu gatesc prajit, iar la sare am renuntat cu timpul.
ideea este, ca il pierd de sub control cat sta la servici.
am incercat fel si fel de meniuri pt birou: friptura la gratar cu orez,salate( de toate felurile-legume, orientala) sandv,fructe multe..
acum, spre ex, are mancarea de luni nemancata la firma, pt ca au comandat cu totii mancare( kfc, mc...)si degeaba ma lupt eu cu el 4-5 ore cat ne vedem acasa, daca el 10 ore pe zi isi face de cap.
acum am trecut la lupta cu sucurile.dar cu rabdare si cu timp,cu mult tac si calm, sper sa ii pot schimba stilul de viata si dieta.
in plus, ma bazez si pe faptul ca incepe sa constientizeze ca nu e de joaca cu inima.

pupici pe samburel

uka

Soricica hai sa spun si cum merge treaba cu slabitul sotului.:-) Nu vorbele conteaza aici, ci puterea exemplului! Vorbele sunt cam zero, in cazuri din astea , mai ales la barbati carora nu le place sa fie constransi in nici un fel! din experienta personala zic acu'! :-)

Lasa-l pe soarec in pace pentru inca o luna jumate, nici nu pomeni de regim sau vorbi de grasimutzele lui. Treci la fapte TU, aplica dieta pe tine cu strictete, tine-te de regim, gateste-ti chiar separat, daca e nevoie. Targetul e sa scazi intr-o luna 2-3 kile, 4 ar fi excelent . Ia-ti cantar digital , il postezi la vedere si te cantaresti dimineata, fara haine.:-)
Cand va vedea ca ai rezultate, se va intreba ce faci, va deveni mai atent. S-o tii tot asa, va fi un proces lent dar puterea exemplului tau il va influenta. Un barbat grasut se va simti un pic amanintat cand sotia capata forme de model..:-) Te va urma , ai sa vezi!

Sa ma ierti ca am tabarat pe tine su sfaturile ..:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor multumesc de suport vape toate

so....vad ca se pune de intalnire, sa nu care cumva sa va intalniti fara mine

aici a postat o fata o reteta de ceai de napraznic sau am citit la alt subiect??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

cucu!!
lumi2in1, sunt sigura ca nu se va supara, dealtfel,soricelul e un dragut-si departe de mine gandul ca nu se va supune dorintelor
fetei noastre.

elena,ma dispera ca nu raspunzi nici pe mess,nici la telefon.
esti suparata pe mine,cumva??

am gatit,am si mancat,tarzan a servit 2 portii ciorbica,si f putin fel2, am scos si peste sa fac,dar,nu mai vrea. e obosit dupa alergatura de azi. deh.....asta e...si eu deja m-am saturat...
acum iar ma apuca starile de rau, azi noapte am avut insomnii...
nu stiu,fetelor,poate mi se apropie anul mortii...
glumeam....

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

fetelor multumesc de suport vape toate

so....vad ca se pune de intalnire, sa nu care cumva sa va intalniti fara mine

aici a postat o fata o reteta de ceai de napraznic sau am citit la alt subiect??

mireeeeeeeeeeeeee
nu, eu am intrebat-o daca a folosit ceai de napraznic,
s-a postat o alta..reteta, un ceai nemtesc,sau nu stiu, intreba simonia daca am folosit careva. cred ca in capitolul trecut.
auzi,mire,le dai emotii fetelor,daca vii cu drujba

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

mire,am gasit:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148626&whichpage=12
de el intrebai?

Mergi la inceput

nu vin cu drujba

Mergi la inceput

nico, ai sunat pt vio la synevo?

Mergi la inceput

gali merci, cred ca la trombo a fost postat cum se prepara ceaiul de napraznic

Mergi la inceput

aaaaaaaa,sorry,broccoli....
e simplu,oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

ieri nu am avut net, astazi e tare incet. ceaiul acesta l-am comandat pe net la http://ginecologie.ro/ .
am o retinere totusi, pentru aceste plante, luate toata luna. as vrea sa-mi spuna un medic ca impreuna nu actioneaza decat in locurile deficitare.
am avut o experienta destul de rea cu extract de usturoi luat si dupa ovulatie si m-am trezit in z.21 cu 2 chisturi de 43mm.
s-au resorbit, dar am ramas cu teama ca luate in contratimp fac mai mult rau

Mergi la inceput