Senioare mari, mijlocii si mici (72)
Raspunsuri - Pagina 18
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 lumy...ne dai voie sa punem si noi mana pe burtica ta??? sa se ia si la noi ![]() baaaauuuu |
Desigur
O sa fie rasfatate din burtica
21+ cu

guzelnico spune:
| citat din mesajul lui violab Fetele cum pot sa-mi schimb si eu textul de sub nume? Si semnatura>? |
Pt. semnatura, urmeaza pasii:
1. Profil personal
2. Edit profil
3. Optiuni profil +
4. Semnatura- scrie ce vrei tu
5. Vizualizeaza semnatura- vezi cum ti-a iesit
6. Trimite datele
Pt. titulatura sub nume, urmeaza pasii:
1. Foloseste punctele
2. Atribuie-ti o titulatura
Gata!

Lumy_Clt spune:
Scumpelor,
Io bag trupa la nani, azi m-am trezit cu noaptea in cap
, si am inceput si munca... asa de scurta durata...
. Ma duce si aduce soata.
Azi mandrele sunt f agitate....de cand am venit acasa nu stau deloc linistite
, asa ca ma intind sa le las loc sa se desfasoare.

21+ cu

galliciana spune:
usor la gimnaste!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
violab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Pt. semnatura, urmeaza pasii: 1. Profil personal 2. Edit profil 3. Optiuni profil + 4. Semnatura- scrie ce vrei tu 5. Vizualizeaza semnatura- vezi cum ti-a iesit 6. Trimite datele Pt. titulatura sub nume, urmeaza pasii: 1. Foloseste punctele 2. Atribuie-ti o titulatura Gata! ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Tessekurler!

Anul asta voi fi mamica!
violab spune:
| citat din mesajul lui Lumy_Clt Scumpelor, Io bag trupa la nani, azi m-am trezit cu noaptea in cap , si am inceput si munca... asa de scurta durata...Azi mandrele sunt f agitate....de cand am venit acasa nu stau deloc linistite ![]() ![]() ![]() ![]() 21+ cu![]() ![]() |
Somn usor. Vreau si eu o fetita!!!
Anul asta voi fi mamica!

...gand la gand