Tinere senioare cu greutate>50kg (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fetele sa va amuzati si voi :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

mayan,,mie nu imi plac astia,deloc....

samira,cand sa incep sa imi fac stoc de morcovi??

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Pozele cu tortul astept sa le scoata M din aparat ...cand o da Domnul ..
Acum trebuie sa-si faca programarea la doctor pentru o recolta noua de gigei , sa vedem cum vor iesi.
Despre Chlamidia , ei au crezut ca trompele ar putea fi infundate ..infundare ce se produce de la bacteria cu Chlamidia si au zis sa vada daca exista bacteria in organism.
Cred ca s-au gasit doar anticorpii , de aceea s-a repetat testul de sange.Test care a doua oara a iesit negativ.
Am vorbit cu fata mea , am sunat aseara si am sunat si azi.Era suparata azi , mi-a zis ca acum cateva zile s-a certat cu masa mare si aia batrana a lovit-o cu mopul in cap.
Numai Dumnezeu stie ce o fi la ele , acolo! I-am zis sa reuseasca sa mai reziste putin .Ca ii e dor de mine si de abia asteapta sa ajunga aici.Si mie imi e un dor de ea de mor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
lumi, stabileste o zi cu nico,
cand sa schimbati saptamana pe listuta...

Am stabilit- pt Luminita este luni dar cred ca e debusolata de ceea ce i-a zis doctorita, referitor la marimea lui bb-olandez. Atunci io, ca sa nu supar graviduta frumoasa si delicata, voi schimba lista doar cand imi spune ea. Io am monitorizat in functie de ultima menstra, declarata de Lumi, de ceea mi-ar iesi ca intra in sapt. 8 de sarcina.

Mergi la inceput

Gali, vreau sa vorbesc cu voi dar merge netu' IN-FI-O-RA-TOR de greu.

Mirela, bun venit, fetita draga! Da-mi voie sa te apelez asa, ca miros io fetita draguta pana in 33 ani.
Am dreptate?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana
fatoooooooooo,vrei la?????

Da, vreau, dar sa vii PERSONAL sa ma altoiesti. uite, drept bonus, te las sa ma tragi si de codite.

Mergi la inceput

Bebita, si io zic ca se lucreaza acolo la tine. Doamne ajuta!

Sorinuka, hai, curaj si optimism ca sa se prinda bb. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Mayan bine ca nu e chlamidia

galerie pentru gigeii de M sa fie multi si vioi !

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
lumi, stabileste o zi cu nico,
cand sa schimbati saptamana pe listuta...

Am stabilit- pt Luminita este luni dar cred ca e debusolata de ceea ce i-a zis doctorita, referitor la marimea lui bb-olandez. Atunci io, ca sa nu supar graviduta frumoasa si delicata, voi schimba lista doar cand imi spune ea. Io am monitorizat in functie de ultima menstra, declarata de Lumi, de ceea mi-ar iesi ca intra in sapt. 8 de sarcina.

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

Nico, nu ma supar deloc!Din socotelile mele azi 15 februarie as fi in 7 saptamani si 3 zile (7+), deci vineri 19 februarie as avea 8 saptamani, cred eu. Nici io nu-s experta la chestiile astea, daca parca asa imi zice instinctul.
Hai sa schimbam cifra mea pe vineri in fiecare saptamana, daca nu te deranjeaza, ca sa se potriveasca cu logica asta a mea intortocheata..:-))
Pupici si multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

la toate fetele frumoase.

Mergi la inceput