Tinere senioare cu greutate>50kg (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Io ma simt obosita azi parca am mers kilometri. Dureri de burta am in continuare, azi mai putzinel, probabil tine de efort..Sunt o handicapata, obosesc si daca urc 3 scari sau ma aplec sa iau ceva de jos. Altfel totul ok, iarasi zi insorita azi, imi place ca mai vine soarele si in tara asta..:-) Bebetzul meu de 21 de ani si-a luat cavaleru' si s-au carat la carnaval. Se simt foarte bine! Cat despre boyfriend trebuie sa recunosc ca e un baiat foarte bun, nu ne-a deranjat cu nimic, nimic..Ma asteptam sa fie mai greu asa ca prima data cand vine sa stea cu noi, dar a fost bine.

Fetele azi fac un pilaf cu ciuperci si piept de pui, nu ma atrage deloc dar ma tin de program. Ieri H a gatit o mancare olandezeasca de-o facea ma-sa cand era el mic: piure amestecat cu o specie de varza verde (parca ar fi urzici!) si cu afumatura inauntru. Se serveste cu carnati treaba asta, e buna, mananci de crapi!..nu prea e dietetic dar mai fac si eu compromisuri!:-)

Hai fetele ca ma duc la treburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

pai ce treburi,ma fato!!
odiihneste-te pt bb nr 2!!!
mancarea aia a lui mister h
cred ca se numeste cuib de nu stiu ce...
am uitat...am vazut la tveu.....
lumi, stabileste o zi cu nico,
cand sa schimbati saptamana pe listuta...

nico,fata,nu vb cu noi??

am prins o nevralgie de ceva vreme, si nu trece....
apropo:
diseara m-am scos!!!!!
gateste tarzannnnnnnnn!!!
adica prajeste peste!!
yupiiiiiiiiiiiiii!!
io fac mujdei!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

gali...ala roz fu 40..ala rosu fu 49...ambele la reducere...romanesti,tricotaje de la Toplitza...alea-s cele mai faine...imi plac mie cel mai mult.

mai fetelor...nu ma speriati cu Menopurul...ca si asa am un morcov cat mine de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Va imbratisez pe toate cu mare drag!

Asa m-a lovit ieri o tristete si-o melancolie ... ca-mi venea sa ma sui in avion spre TR. De aceea toata ziua de ieri mi-am petrecut-o pe canapea, sub paturica. M-am sculat doar pt pp si sa-mi pregatesc niste paste. Atat!

M-am gandit la voi toate in general, la Mona si la Amy, in special. Dar pur si simplu n-am avut putere sa vin pana in camera cu computer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Mona imi pare rau. Asa a fost sa fie.
Dar tu esti o luptatoare si nu te dai batuta.

sorina te asteptam cu vesti bune de la medic

mayan tot nu ne-ai zis ce ai facut cu toartul ala ? Poate si o poza....

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

gali...ala roz fu 40..ala rosu fu 49...ambele la reducere...romanesti,tricotaje de la Toplitza...alea-s cele mai faine...imi plac mie cel mai mult.

mai fetelor...nu ma speriati cu Menopurul...ca si asa am un morcov cat mine de mare.

40 redus,deja? sau....
sa le porti sanatoasa,dupa ce vei slabi!!

sami,vezi ca si catelusa mea mananca morcovi....
asa ca,ai maaaaaaaare grija cand si ce vb despre morcovi!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Va imbratisez pe toate cu mare drag!

Asa m-a lovit ieri o tristete si-o melancolie ... ca-mi venea sa ma sui in avion spre TR. De aceea toata ziua de ieri mi-am petrecut-o pe canapea, sub paturica. M-am sculat doar pt pp si sa-mi pregatesc niste paste. Atat!

M-am gandit la voi toate in general, la Mona si la Amy, in special. Dar pur si simplu n-am avut putere sa vin pana in camera cu computer.

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

fatoooooooooo,vrei la?????
pai e sarbatoare de import,lasa ca tu il tii p-ala al nostru!
hai,revino-ti,ca NU avem butoaie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

eu fac menopur de 75U.
mie mi-e greata dupa ele, am ceva ameteli si ma doare ovarul f tare.

ma oftic asa cand vad cum raman femei gravide instant, fara atata stres...am nervi fetelor. ma retrag.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

sorinake

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

eu fac menopur de 75U.
mie mi-e greata dupa ele, am ceva ameteli si ma doare ovarul f tare.

ma oftic asa cand vad cum raman femei gravide instant, fara atata stres...am nervi fetelor. ma retrag.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

bebita, asta inseamna ca d-lui produce!!!cand mg la dct?
la cate zile faci monitorizarile?

asa am patit si eu prima data cand am luat clostilbegyt....
aveam de toate,greata,ameteli,dureri,
iar in ziua ovulatiei imi venea sa ma urc
pe pereti,ce sa mai fac ceva....
nu ai voie sa te enrvezi....stiu despre ce vb...
asa e viata....

Mergi la inceput