Tinere senioare cu greutate>50kg (71)
Raspunsuri - Pagina 10
guzelnico spune:
Inseamna ca altcineva e luni?!
Ia sa mai fac o recapitulare:
Lumy- sambata
Libra (si Libru, implicit
)- duminica
Beatrix- joia
Lumi- vineri
Astept obiectiuni.
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Vio, tu ziceai ca ai ceva la "frigider"? _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Da avem gigei. De unde embrioni cind am avut nuami unul si ala vai de mama lui..

galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Inseamna ca altcineva e luni?! ![]() Ia sa mai fac o recapitulare: Lumy- sambata Libra (si Libru, implicit Beatrix- joia Lumi- vineri Astept obiectiuni. ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
pai nu e mai bine sa schimbi intr*o singura zi la toate fetele,de ex, duminica, sau sambata,stiu eu?
poate imi iau

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
multumim pt voturi,ralu
,laura
,nico
!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
brunadria spune:
salutare fete dragi...
joi imi expira sejurul in romanica si o sa fiu mai mult alaturi de voi desi cu gandul sunt mereu alaturi de voi...
mona imi pare rau pt nereusita ta ...punct si de la capat ,nu avem voie sa ne impiedicam pe traseu..
fetelor va imbratisez pe toate ..
si numai bine..
galliciana spune:
bruniiiiiiiiiii!

bruni,multumim pt vot!

vio
mayan,imi pare rau,te cred ca ti-e dor de fetita,e normal,doar!
cine stie ce disputa o fi fost intre ele....
violab spune:
Fetele am terminat si eu da facut un pic de curatenie prin casa si ma pregatesc de mers la gym intr-o ora. Abia astept.
galliciana spune:
viu si io vio, ca si asa-s......

spor la ...lucru!
guzelnico spune:
Galli, incepe prin a elimina COMPLET painea. Dupa o saptamana, eu am slabit 3 kg. Posibil ca si dorul sa topeasca grasimile ...![]()