Tinere senioare cu greutate>50kg (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Gali, vreau sa vorbesc cu voi dar merge netu' IN-FI-O-RA-TOR de greu.

Mirela, bun venit, fetita draga! Da-mi voie sa te apelez asa, ca miros io fetita draguta pana in 33 ani.
Am dreptate?!

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

sarumana
fetita cu puiuti doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:

Galli, incepe prin a elimina COMPLET painea. Dupa o saptamana, eu am slabit 3 kg. Posibil ca si dorul sa topeasca grasimile ...

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

nehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
vrei sa nu mai aiba tarzan pe ce pune mana??
oricum,nico,nu mananc multa paine-care si asa e semi,neagra sau de secara, -care e f satioasa,dar seara, daca nu mananc 2 felii-sau feliute - nu pot dormi!

la tine,mai degraba, e doruuuuul!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetele!

am ajuns si eu de la medic!!!...cu vesti cat se poate de proaste! Ovulez tot pe dreapta! Ovarul stang, nimic! Dr mi-a spus sa mai incercam si luna viitoare, iar apoi, daca nu merge, direct la FIV! :[ciuda]: Asta e! Nu stiu ce sa mai spun, chiar nu stiu! Nu vreau sa vorbesc cu nimeni, nici macar cu sotul meu! Vrea doar sa dorm si cand ma trezesc sa stiu ca totul a fost un cosmar doar! GATA! Imi trec prin minte lucruri groaznice si imi e frica de ele! Nu mai am lacrimi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:

Galli, incepe prin a elimina COMPLET painea. Dupa o saptamana, eu am slabit 3 kg. Posibil ca si dorul sa topeasca grasimile ...

_

Pai eu am eliminat si paine si de dor nu mai zic...Si tot grasa sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

buna, fetele!

am ajuns si eu de la medic!!!...cu vesti cat se poate de proaste! Ovulez tot pe dreapta! Ovarul stang, nimic! Dr mi-a spus sa mai incercam si luna viitoare, iar apoi, daca nu merge, direct la FIV! :[ciuda]: Asta e! Nu stiu ce sa mai spun, chiar nu stiu! Nu vreau sa vorbesc cu nimeni, nici macar cu sotul meu! Vrea doar sa dorm si cand ma trezesc sa stiu ca totul a fost un cosmar doar! GATA! Imi trec prin minte lucruri groaznice si imi e frica de ele! Nu mai am lacrimi!

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/

Of fir-ar sa fie. Si la mine la primul FIV ovarul sting nici nu s-a sinchisit sa porduca si el acolo macar un folicul. M-a ignorat complet.Dar lasa ca daca dreptul functioneaza e bine. Nici nu-ti trebuie amandoi. Important ca dreptul sa produca suficienti. O sa vezi ca o sa fie bine.Eu zic ca e mai bine sa vorbesti cu sotul. El o sa te calmeze. Nu e dracul atit de negru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna, suricatele mele dragi si bun-venit tuturor fetelor noi!
Am venit de aseara dar sincer am stat sa citesc din urma si dupa ce am plans pt soricuta nu am putut sa mai scriu.
Soricuta, sorinake, mona... va imbratisez cu drag. Stergeti-va lacrimile, se zice ca Dumnezeu ne da cat putem duce, deci trebuie sa mergem mai departe.
Prost a mai inceput luna asta pt voi.
La noi a fost foarte frumos, in familie, intre prieteni, fara lautari, plicuri de bani si alte traditii. Doar la biserica si la masa. Ne-am simtit minunat.
Pozele o sa le postez, numai ca aseara am plecat putin zoriti de la Giurgiu pt ca tata socru se simtea rau (de la operatia de la gat) si am uitat aparatul foto. Daca il recupere maine, poate le descarc. Dar sa nu va asteptati la cine stie ce minune: nu am avut voal, rochie de mireasa sau mai stiu eu ce. Dar, mie mi-a plscut.
Va pupacesc pe toate si mi-a fost dor de voi.
Pana la urma are ceva daca iau acid folic de 5 mg,ca tot nu am priceput?!
aaaa, baby, pe pagina in stanga, deasupra mesajelor noastre scrie: Evalueaza. Apasa acolo, alege ,,Foarte bun" si gata votul.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Citat:
citat din mesajul lui violab

Citat:

buna, fetele!

Of fir-ar sa fie. Si la mine la primul FIV ovarul sting nici nu s-a sinchisit sa porduca si el acolo macar un folicul. M-a ignorat complet.Dar lasa ca daca dreptul functioneaza e bine. Nici nu-ti trebuie amandoi. Important ca dreptul sa produca suficienti. O sa vezi ca o sa fie bine.Eu zic ca e mai bine sa vorbesti cu sotul. El o sa te calmeze. Nu e dracul atit de negru.

Violab, degeaba functioneaza ovarul drept, pt ca eu am trompa dreapta infundata! Si chiar si la fiv, ovarul meu drept refuza sa formeze mai mult de un folicul, maxim doi! Cred ca ma indrept spre menopauza! Nu ma stiu ce sa cred!

Mergi la inceput

amyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nu, nu are nimic, de 5 mg iau si eu.

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Citat:

buna, fetele!

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/

sorinake,urmatoarea trebuie sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

si eu tot de 5 mg iau

ce faceti???

Mergi la inceput