Aspirante >20 Felicitari Tanamera! (445)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

AndreeaDoula imi place mult site-ul tau,chiar acum citesc de pe-acolo.

Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

Mersi mult doula
Tie ti-a luat mult pana ai priceput faza cu temp bazala? Caci eu, sincer, nu stiu daca o voi intelege vreodataCand faceam teste de ovulatie, imi iesea a 13-a zi (cel putin atunci erau liniile intense). Tocmai de aceea nu prea inteleg.Dar daca as face si teste de ovulatie??

Nicole, viitoare mamica de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doula

Andreea imi pare rau ca ai trecut printr-o astfel de experienta. Sunt sigura ca este foarte frustrant. Oricum sa stii ca doctorul tau are dreptate (il admir si sunt uimita sa citesc ca exista un astfel de doctor in Ro). Dublul si triplul test sunt atat de nesigure si da erori mari. Ceea ce in mod sigur face este sa te usuce de bani si sa te bage in griji. Cunosc atat de multe femei care au primit rezultate groaznice la testele astea si acum au copii sanatosi. Ceea ce este si mai caraghios e faptul ca un rezultat normale la aceste teste nu arata in mod sigur ca copilul tau este sanatos
Fa asa cum simti tu ca trebui sa faci - dar ia te rog in considerare ca aceste teste dau erori mari

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
sunt super suparata pe mine
dar ia zi:ce pregatire ai de cunosti atatea sau doar te-ai interesat de aceste aspecte,interpretare analize,etc?

15+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

doula, trebuie sa iau tratamentul homeopat dat de ea si sa o sun pe 25-26 feb si apoi am o alta programare pe la final martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Paula multumesc mult
Moni pai tu de cand folosesti temperatura bazala? Tin minte ca la inceput si eu aveam o gramada de intrebari si nelamuriri (eu foloseam semnele fertile pentru contraceptie ) Dar cu multa rabdare si dorinta am inteles. Eu de un an nici nu imi m-ai iau temepratura bazala ca stiu exact cand ovulez, doar imi tin un graf cu zilele de menstruatie si mucus. Dar asta s-a intamplat (sa simt si sa am incredere in ce simt) dupa o folosire zilnica pe o perioada de 4 ani de zile. Daca cineva mi-ar fi spus ca va fi asa de lung cred ca il luam la bataie atunci dar acum sunt fericita ca am facut-o.

In legatura cu testele de ovulatie, eu nu prea am mare incredere in ele. Eu le-am folosit destul de mult si niciodata nu am avut un test pozitiv, cu toate ca stiu ca ovulam. Si in alta ordine de idei, faptul ca ai un test pozitiv nu inseamna ca vei ovula in mod sigur Oricum este alegerea ta

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Andreea eu sunt de profesie terapista in domeniul sanatatii feminine (ginecologie, fertilitate, sarcina si nastere). Lucrez in acest domeniu de 7 ani de zile. In plus, am ajuns in acest domeniu datorita unor probleme ginecologice urate si astfel am inceput sa caut un alt drum de tratare, deci experienta este ceva mai lunga.
Leonardo succes
Fetelor gata trebuie sa ma intorc la treaba ca uite ca ma iau cu voi si trece ziua Poate mai vorbim spre seara, daca nu ne intalnim maine dimineata

PS Nikole te rog fara retete criminale ca sa stii ca te aduc in Israel sa-mi gatesti. Moare omul de pofta pe langa tine.....

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Leonardo analizele tale sunt f bune,nu am mai vazut de mult hormonale asa bune
Moni si eu zic ca ai ovulat in Z12 ,nu dispera ca asa este la inceput dar cu timpul o sa te prinzi de faza sau ramai gravida
Andreea nici eu nu am facut DD si TT ,stiu ca sunt date pur statistice care de cele mai multe ori nu ies bine.
Hai ca a spus Andreea totul f bine dar vroiam sa mai aveti o parere

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Andrea,nu fi supariciUite multi sa treaca!!!
Doula ma bucur ca ai revenit printe noi,esti un mare dar la casa omului,ne esti de foarte mare ajutorAm si eu o intrebare: daca TSH-ul a iesit foarte aproape de limita superioara(aprox 4.67,val.max a laboratorului 4.76),tu ce zici e nevoie de tratament ori ba?Endocrinologul a zis ca nu si mi-a dat sa fac T3 si T4, care au iesit ok, iar ginecologul a zis ca ea totusi ar fi dat tratament
Moni sper ca nu mai esti suparata din cauza TB,vezi ca te-au lamurit fetele?
Leonardo felicitari pt analizele bune
Paula
Corina frumos ticker,dar mai frumos ar fi cu
Tanamera stiu ca nu te-ai simtit bine ieri,de aia am intrebat cum te simtiMa bucur ca esti bine.Multi (poate se ia si la mine)

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Anca Sigur de foame am scris aiurea dimineata

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

doula,
bunica mea a fost evreica............
nu mai pun retete ca azi imi e f rau.

Mergi la inceput