Aspirante >20 Felicitari Tanamera! (445)
Raspunsuri - Pagina 19
leonardo2007 spune:
ma bucur sa aud ca-s analizele bune ...
o sa merg si la doctorita cu ele.
singurul semn de intrebare e de ce am ovulatie asa tarziu Z18 (din ce am vazut la teste ovulatie si temperatura) la un CM de 28 zile?
poate asta e problema ... de nu mi-a iesit bebe pana acum ...
ma rog..nu vreau sa devin paranoia. o sa o intreb pe doctorita cand o sun.
:)
cos_minutza spune:
Leonardo ovulatia tarzie nu cred ca e o problema,important e sa o ai
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
nike974 spune:
pt viitoare mamici
pentru cele 126 de zile de concediu " de sanatate", diferit de concediul de ingrijire a copilului (ISC) se plateste 85% din media veniturilor de pe 6 luni, totalitatea veniturilor din care se plateste CAS.
concediul pt ingrijirea copilului ISC, media veniturilor din ultimele 12 luni, venituri din care se plateste CAS,nu mai putin de 6oo /luna, nu mai mult de 4000 de lei pe luna.
PaulaFrida spune:
Buna dimineata fetele
va poftesc la cafeluta
,ceiuc,laptic si 
Multi 

la toate fetele.
Va doresc o zii frumoasa 
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida Buna dimineata fetele va poftesc la cafeluta ,ceiuc,laptic si ![]() Multi ![]() ![]() la toate fetele.Va doresc o zii frumoasa ![]() Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra. |

la noi e o vreme superba,ploua cu galeata....
la ora16 am programare la eco la dr.meu,i-am povestit de cele intamplate ieri,surprinzator ca nu sa suparat pe mine si ca daca doresc sa fac el nu obliga pe nimeni sa nu faca,alegerea ne apartine dar ca trebuia sa-i fii spus caci si el poate face numai ca analizele le fac la un lab.cu care el are contract,este vb. de SYNEVO(sper ca am voie sa dau nume?!)daca nu -sa stearga moderatorul!

asa ca-l fac azi si este mai mult pt linistea mea,chiar daca este mai multa lume contra,eu cred ca este totusi bine de efectuat

DOULA,pe la tine se afla si un infectionist?de ce:sotul a avut hepatita b,este purtator de acest antigen HBS care a iesit si la mine,transmitere prin rana pe col,cu fetita n-am avut acest antigen,akm se pare ca am reusit sa-l dobandesc si posibil sa afecteze fatul la nastere.recomandat este sa fac cezariana si sa nu alaptez si un lucru foarte important,sa efectuez un vaccin bebelusului la nastere pt asa ceva,tu poti sa-mi dai mai multe date de la cineva care stie exact ce inseamna?valoarea HBS:8,36
<0,9-NEGATIV
0,9-1,1-INCERT
>1,1-POZITIV
15+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
cos_minutza spune:
Neatza
Eu va ofer baton de cioco,ca desert
.
Paula multumim de cafea si mic dejun.
Andreea vezi ce medic de treaba ai?

Daca va spun ce am visat azi noapte
pe unde am umblat in vis tot parjituri am mancat
I-am povestit la mami si m-a zis "ca atunci nu ti-e foame daca ai mancat toata noaptea"

O zi frumoasa si usoara va doresc!!!
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Neatza Eu va ofer baton de cioco,ca desert Paula multumim de cafea si mic dejun. ![]() Andreea vezi ce medic de treaba ai? ![]() ![]() Daca va spun ce am visat azi noapte pe unde am umblat in vis tot parjituri am mancat I-am povestit la mami si m-a zis "ca atunci nu ti-e foame daca ai mancat toata noaptea"![]() ![]() ![]() O zi frumoasa si usoara va doresc!!! In 2010 sa dea Domnul sa fiu ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra |
15+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
cos_minutza spune:
Sper Andreea,sper 
Tanamera 
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
ellenii spune:
Neata!
Ce de-a prajituri pe aici....
Camcris, merci pentru raspuns. Merg azi si imi iau ceiut.
In ziua 16 incep utrogestanul... Poate asa, usor-usor imi revin.
pupici