Aspirante >20 Felicitari Tanamera! (445)
Raspunsuri - Pagina 17
Moni_28 spune:
Buna fetele

Abia acum am reusit sa respir putin, si scriu repede repede, ca ma duc iar la treaba
Deci, hai sa vedem:
Z7 36,9
Z8 36,9
Z9 36,9
Z10 37,1
Z11 36,9
Z12 36,9
Z13 37,1
Z14 37,2
Z15 37,5
Z16 37,2
Z17 37,4
Z18 (azi) 37,3
Ce e cu tabelul asta? Dar cu temperaturile astea?
La o prima vedere, Z15 ar fi ziua ovulatiei, dar inainte de aceasta zi nu se vede nici o scadere a temperaturii, iar dupa aceasta zi nici un platou (temp constanta).....

Nicole, viitoare mamica de Karina
leonardo2007 spune:
buna fetelor
am luat in sfarsit rezultatele la toate analizele:
Ziua 5 :
estradiol: 44
progesteron: 0.3
prolactina : 11.68
LH: 2.2
FSH: 3.2
TSH: 0.921
Ziua 15 :
estradiol: 153
LH: 9.1
FSH: 8.3
in ziua 18 mi-am facut test de ovulatie pozitiv
In ziua 19 era mai slaba liniuta 2
in z18, ziua 19 am avut temperatura de 36.2, si 36.1
dupa care a crescut la 36.3, 36.4, 36.5 fluctueaza pe acolo
Ziua 21 :
estradiol: 87
progesteron: 8.53
inca nu am fost la doctorita sa se uite pe ele
am programare pe 24 martie
pana atunci merg pe tratamentul homeopat dat de ea
si incerc sa ma mentin pozitiva, ca se va putea si la mine.
In principiu maine sau poimaine ar trebui sa-mi vina CM.
camcris spune:
Eu nu stiu sa interpretez analizale, dar sa-ti de Domnul sa nu-ti mai vina ciclu, ci sa vine un
cu
.
Sa nu-ti pierzi speranta, eu sunt cu sotul de 9 ani si de 2 ani vrem un bebe si inca mai sper intr-un miracol.
ANDREEA84 spune:
LEONARDO,NIKOLE,nu stiu ce sa spun de analize
sunt pe dinafara si cu TB si cu rezultatele pt interpretare
sunt suparata de nu pot sa spun:la 10 am avut progr.la o pliclinica pt a efectula triplu-test,am ajuns la timp dar medic nu-i,revino dupa11 ca este la o nastere dr.;ok:la 11 revin,fac un eco unde nu pot descifra nimik la el si rezultate:circum.craniana=116,coresp.15sapt si 5zile
circum.abdominala=105,coresp.16sapt si 3zile
T2(ceva de genul acesta scrie)=17mm,coresp.15sapt si 0zile
varsta sonica:15sapt si 2zile
intr-un final nu am aproape16sapt. ci doar 15sapt
saptamana viitoare repet iar eco si abia atunci pot sa fac si triplu dar mie cine imi deconteaza banii,cand de fapt eram programata pt asa ceva,achitai 150lei dar numai eco,fara control,fara nimik,saptamana viitoare achit 200lei ca de fapt abia atunci poate fac triplu!
ce nebunie,m-a mancat curiciu sa nu vb cu dr.meu caci de fapt el nu stie nimik de ce vreau sa fac pt ca nu este de acord cu asemenea teste probalistice
nu e stiinta exacta si doar toaca bani si sa stiti ca asa este
aruncai pe apa sambetei 150lei

ca sa am o foaie si sa ma uit ca proasta la ea

daca ma credeti,nici pe bebe nu-l vazui bine,era neclara imaginea si mika-mika

15+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007
http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
doula spune:
Salut am venit si eu
Eu sunt foarte ocupata azi deci scuzati-mi lipsa. 
Moni dupa temperatura se pare ca ai ovulat in ziua 12. Din ziua 13 temperatura ta creste in mod constant. Nu trebuie neaparat sa fie o scadere a temperaturii in ziua ovulatiei (sau inainte de ovulatie). Si nici nu ai nevoie de temperaturi constante dupa ovulatie. Trebuie sa se vada o diferenta intre temperaturile dinaintea ovulatiei (mai mici) si temperaturile dupa ovulatie (mai mari cu minimum 0,02 - 0,05 grade celsius. Tu verifici si mucusul? In acest caz, in care nu esti sigura de ovulatie, poti verifica mucusul cervical si colul uterin. Daca ai verificat si mucusul scrie te rog cum a fost in acest ciclu, pe zile.
Apropo, pe site-ul meu (Feminitate) vei gasi explicatii detaliate despre semnele fertile si cum sa le interpretezi. 
Leonardo ai cumva si variatiile cantitatilor hormonilor? Fiecare laborator difera putin in citirea analizelor.... Oricum se pare ca totul este in regula in ziua 5. Trebuie sa te uiti sa vezi ca estradiolul si tsh nu sunt prea mari/mici, prolactina nu este prea mare si ca raportul dintre LH si FSH este cu aproximatie 1 (deci la tine este in regula)
In ziua 15 - se vede ca nu ai facut analiza in ziua ovulatiei
si ca in ziua 21 esti dupa ovulatie, dar progesteronul este inca putin cam mic, deoarece nu a fost verificat la punctul sau de varf, la 7 zile dupa ovulatie.
Tanamera felicitari pentru punctulet
Se pare ca dr tau are un ecograf foarte bun de a reusit sa vada asa de repede (si asa de mic) 
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
doula spune:
Andreea
imi pare rau ca ai trecut printr-o astfel de experienta. Sunt sigura ca este foarte frustrant. Oricum sa stii ca doctorul tau are dreptate (il admir si sunt uimita sa citesc ca exista un astfel de doctor in Ro). Dublul si triplul test sunt atat de nesigure si da erori mari. Ceea ce in mod sigur face este sa te usuce de bani si sa te bage in griji. Cunosc atat de multe femei care au primit rezultate groaznice la testele astea si acum au copii sanatosi. Ceea ce este si mai caraghios e faptul ca un rezultat normale la aceste teste nu arata in mod sigur ca copilul tau este sanatos
Fa asa cum simti tu ca trebui sa faci - dar ia te rog in considerare ca aceste teste dau erori mari 
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
tanamera spune:
Multumesc Doula
.
Fetelor

va rog sa nu va pierdeti speranta,faceti cate analize si investigatii e nevoie,pana va vedeti visul implinit.Eu saptamana ce vine trebuia sa fac HSG,eram deja pregatite psihic.
leonardo2007 spune:
doula, multumesc de raspuns
uite si valorile:
Ziua 5 :
estradiol: 44 (faza foliculara 21-251)
progesteron: 0.3 (faza foliculara 0.1-0.3)
prolactina : 11.68 (femei 3.24-29.12)
LH: 2.2 (faza foliculara 1-20)
FSH: 3.2 (faza foliculara 1-10)
TSH: 0.921 (0.49-4.67)
Ziua 15 :
estradiol: 153 (faza ovulatorie: 38-649)
LH: 9.1 (ovulatie 25-100)
FSH: 8.3 (ovulatie 6-30)
banuiesc ca ovulatia a fost in Z18 (dupa testele de ovulatie si temperatura)
Ziua 21 :
estradiol: 87 (faza luteala : 21-312)
progesteron: 8.53 (faza luteala: 1.2-15.9)
doula spune:
Leonardo
analizele tale sunt bune. Se vede ca ai ovulat mai tarziu de ziua 15. Daca ai ovulat in ziua 18, atunci progesteronul tau a crescut foarte frumos. Deci nu ai de ce sa iti faci griji in privinta asta. Eu asi fi facut si testosteronul..... Iti tin pumnii la dr. Ce anume trebuie sa faci in continuare? Ti-a spus?
Andreea
PaulaFrida spune:
Andreea imi pare rau pt experienta neplacuta.poftim o
si
de la mine
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.