Aspirante >20 Felicitari Tanamera! (445)
Raspunsuri - Pagina 16
BraveGirl spune:
Mi-am pus ticker 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
vine bebe
cos_minutza spune:
Neatza,
camcris, multumim de cafelutza
yasmi, lasa mami ca nici eu nu stiu cum de rezist
Nu am farmacie in apropriere sa-mi iau un test...Ieri am mancat ca sparta,cand am ajuns acasa am mancat 2 farfuri de felul 2 si pe la 9 am mancat 2 cremensituri
,dupa am mai macat o lingura de varza
Azi deja am mancat un covrig si o prajitura(eu care mananc praji din an in Paste).Nu-mi fac totusi sperante prea mari
Paula,Corina
Tanamera cum te simti graviduto?
O zi frumoasa si usoara va doresc!!!
edit: in loc de dupa am scris supa
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
ancadragoman spune:
DE FOAME![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
geniusamb spune:
Neata fetelor! Multumim de cafea si o zi frumoasa va doresc!!
Tanamera, FELICITARI!!!!!!!
Sa fie BB sanatos, voinic, voios!!!
Am o mica prb: nu-mi dau seama care este perioada fertila in functie de ultimele CM. HELP!! Ca intru in panica. Am calculat pe cel putin 20 de site uri si nu ies la fel..
Am avut CM asa:
11.12.2009
06.01.2010
02.02.2010
Durata CM: 27 de zile.
Unele site uri imi spun 9-14.02, altele imi spun 12-16.02 si tot asa. Eu ieri am obs o scurgere incolora, mai lichida si clara pe slip. Saptamana trecuta am prestat din 2 in 2 zile deci cred ca am acoperit perioada (ultima data pe 14, duminica). O fi fost ieri sau n-o fi fost?!
Voi ce credeti?
Poopici
la toate ![]()
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geniusamb Neata fetelor! Multumim de cafea si o zi frumoasa va doresc!! Tanamera, FELICITARI!!!!!!! Sa fie BB sanatos, voinic, voios!!! Am o mica prb: nu-mi dau seama care este perioada fertila in functie de ultimele CM. HELP!! Ca intru in panica. Am calculat pe cel putin 20 de site uri si nu ies la fel.. Am avut CM asa: 11.12.2009 06.01.2010 02.02.2010 Durata CM: 27 de zile. Unele site uri imi spun 9-14.02, altele imi spun 12-16.02 si tot asa. Eu ieri am obs o scurgere incolora, mai lichida si clara pe slip. Saptamana trecuta am prestat din 2 in 2 zile deci cred ca am acoperit perioada (ultima data pe 14, duminica). O fi fost ieri sau n-o fi fost?! Voi ce credeti? Poopici la toate |
Salut!
Teoretic, ovulatia are loc cu 14 zile inainte de CM. Deci la tine in ziua 13 ar tb sa fie. Perioada fertila este cu 5 zile inaintea ovulatiei si 2 zile dupa ovulatie. Practic ovulatia poate avea loc mai devreme sau mai tarziu cu cateva zile. De aceea e bine sa lucrati "constant" cam la 2 zile
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
Katy82 spune:
Buna fetele! Nike multumim de retete! Cosmi sper sa prevesteasca
foamea asta
. Bravegirl din cate am inteles simptomele de sarcina pot dif. de la o sarcina la alta, deci inca mai sunt sanse. Tanamera, Elena, Andreea
burticile, multa sanatate va doresc. 

la toata lumea
...........................................
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.
Katy82 spune:
Saptamana asta o sa-mi fac si celelalte analize, va tin la curent cu rezultatele!
...........................................
http://lt2f.lilypie.com/yTe7p2.png
sa am un
sanatos!