Aspirante >20 Felicitari Tanamera! (445)
Raspunsuri - Pagina 15
cos_minutza spune:
ukume,ony,alysa,happy,leonardo,alesia,roxy,valentina_D,corina,ylari,joy,yasmi si as ma putea continua lista daca n-as avea vreo 2 neuroni lipsa la ora asta
ce mai faceti?Ceva vesti nu ne dati si noua?
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
PaulaFrida spune:
Salut fetelor 
Mi-am facut programare la nenea dr pe luni.Abia astept sa ne dea unda verde la prestat.Barza isi pregateste acum ce-i trebuie pt drum,harta,busola si ce-i mai trebuie si cand ii dam semnalul vine sa n-il aduca pe
.
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
cos_minutza spune:
Paula ma bucur ca ai reusit sa te programezi!Imi place optimismul tau.Multa bafta la medic!!!
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
nike974 spune:
maine celebra reteta de pui impopistrat!ma cere de nevasta sotul ori de cate ori o mananca!
noapte buna
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 maine celebra reteta de pui impopistrat!ma cere de nevasta sotul ori de cate ori o mananca! noapte buna ![]() |
Buna dimineata fetelor va invit ca de fiecare data la
la un ziar
, sa ne mai relaxam, la o barfa mica doar este o zi de marti numai buna de tras ghiulul de la servici si de mers la patinoar, azi nu mai inotam
, nu mai ninge, deci este o zi super de distractie. Va

pe toate si va doresc o zi usoara la servici fara nervi si sres.
bb_yasmi spune:
neata
cosmi, 
eu sunt z 25.....o sa zici ca sunt nebuna....am mai facut un test...negativ..:(
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

PaulaFrida spune:
Buna dimineata fetele
camcris multumim de cafeluta 
yasmi nu te intrista ca e prea repede ca sa fie rezultat sigur,mai astepta cateva zile si refa-l.iti tin pumnii 

pe toate fetele
S-aveti o zii frumoasa 
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
BraveGirl spune:
Neatza!
Je e in Z19 si nici un semn de bebe
...La Arianna deja ma duceam noaptea la buda ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA