Aspirante >20 Felicitari Tanamera! (445)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Anca si tu Brutus?!?

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

fetele,
eu am urechile mari,ca de prematur,ca asta am si fost.
am vrut sa mi le aranjez,asa mai finute,mai dragute.
sotul meu a sarit ca ars:sa nu te gandesti! eu ce fac fara ele!asa ca.........
NIKE,cauti motive de a te lega de tine?cred ca vrei bataitaeu dupa 7saptamani de la nasterea fetii jucam tzatzicile cu genunchii si n-am mai ajuns sa le micsorez,sa mai imi taie din piele,ca de fapt asta aveam din plin si akm tot frumoase le am,sotul are cu ce se juka,asa ca sanatosi sa fim

15+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ce bb mama in Z9?
Eu oricum nu ma mai gandesc la el ca de luna viitoare iau 3 luni AC sa ma reglez un pic

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca


SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Ce bb mama in Z9?
Eu oricum nu ma mai gandesc la el ca de luna viitoare iau 3 luni AC sa ma reglez un pic

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca


SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE



si zice-am ca rup scaunul....imi trebuie altul
ia un metrocloplamid parca se scrie,taie din greturi si balonari

15+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Andreea,Nike deja aveti planuri de incruscrealaSuper

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

eu fac oferte serioase,nu ma joc!

am niste greturi..............fenomenale.vreau sa mananc si eu ceva...nu apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

eu fac oferte serioase,nu ma joc!

am niste greturi..............fenomenale.vreau sa mananc si eu ceva...nu apa.
imi las coopilul linistita pe mana ta,mi-l hranesti,ingrijesti,e ceva....

15+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

corect Andreea....uite oferta mai jos...manca-i-ar mama pe amandoi!
Pachetele crocante si aromate umplute cu mere si stafide

Ingrediente:

3-4 mere, curatate de coaja si seminte, taiate cubulete
50 gr zahar
1 lingurita mix de condimente (scortisoara, cuisoare, ghimbir,coriandru)
50 gr stafide
4 foi de placinta
25 gr unt, topit
150 ml lichior de ciocolata Preparare:

Incalzeste cuptorul la 200 C.Intr-o cratita, pe foc mediu, pune merele, zaharul, 1 lingurita mix de condimente, stafidele si 100 ml lichior de ciocolata.Acopera cratita si lasa merele sa se inmoaie putin, aprox.6 minute.Lasa amestecul sa se raceasca putin.
Amesteca untul topit cu 50 ml lichior de ciocolata.Taie foile de placinta in 3 parti pe lungime.Unge fiecare foaie cu unt topit aromat.Pune o lingura de amestec cu mere la capatul fiecarei fasii de aluat si impacheteaza fiecare fasie astfel incat sa obti un triunghi.Aseaza triunghiurile formete intr-o tava de copt si da-le la copt 15-20 minute pana cand s-au rumenit si au devenit crocante.


Pui cu cimbrisor copt la cuptor

Ingrediente:

- 1 pui intreg
- 1 legatura cimbrisor proaspat
- 50 ml ulei de masline
- sare, piper
- 1 lingura boia ardei dulce
- patrunjel uscat toca Preparare:

Se spala puiul, se transeaza in bucati, se freaca fiecare bucata in parte cu boia de ardei dulce, sare si piper apoi se aranjeaza bucatile de pui intr-o tava sau intr-o oala termorezistenta. Peste pui se pune o cana de apa si 50 ml ulei de masline. Se acopera c folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins in prealabil. Dupa aproximativ 30 de minute se ia folia si se presara peste pui frunzulitele de cimbrisor. Se mai introduce tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute pana cand puiul s-a rumenit si carnea se desprinde de pe os (din cand in cand se scoate tava din cuptor si carnea se stropeste cu lichid-ul din tava). La final puiul se presara cu patrunjel uscat tocat. Se serveste cu garnitura de cartofi taranesti si muraturi. Pofta buna!

Sufleu de branza inimioara

Ingrediente:

3 oua, 50 g branza, 50 g cascaval, 2 linguri de smantana, un parf de sare, unul de piper, unul de curry.

In functie de tava puteti dubla cantitatile si astfel iese mai pufos si mai umflat sufleul.Eu am avut o tavita mica de silicon si mi-as iesit destul de pufos dar nu asa inalt cum as fi vrut.Secretul e sa bati bine de tot albusurile sa se tina spuma tare de fundul castronului intors , sa preincalzesti cuptorul si sa nu umbli la el pana ce e gata Preparare:

Se bat albusurile cu un praf de sare bine de tot.Separat amestecam galbenusurile cu branza si cascavalul rase si cele 2 linguri de smantana.Apoi incorporam cu grija amestecand de sus in jos galbenusurile in albus.Apoi punem un parf de piper si curry.Ungem tavita bine cu unt si preincalzim cuptorul.Inroducem tavita la cuptor cam 20 minute si lasam la foc mediu spre mic.Nu umblam deloc la el.Cand au trecut 15 minute oprim focul .Veti obtine un sufleu pufos si foarte gustos.


Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare

Ingrediente:

* 8 pulpe superioare de pui
* ciuperci de conserva
* 1 morcov,
* castravete + gogo#537;ar murat
* m#259;rar
* 2 conserve de maz#259;re
* 15 gr. unt
* 1 lingura faina
* 1 cana de lapte
* 1 leg#259;tur#259; p#259;trunjel
* vegeta
* sare
* piper * Preparare:

De la pulpe se scoate osul, se bate cu b#259;t#259;torul de carne, dar nu prea mult #537;i se unge cu mu#537;tar. Pune#539;i sare, piper, a#537;eza#539;i la mijloc ciuperci din conserva, castravete, gogo#537;ar, morcov t#259;iat be#539;i#537;oare, ca#537;caval ras #537;i apoi rulam. Se fixeaz#259; rulada cu scobitori.
Pentru maz#259;re: topi#539;i untul īntr-o tigaie mica, ad#259;uga#539;i faina amestecānd bine #537;i l#259;sa#539;i sa fiarb#259; pu#539;in, amestecānd continuu. Ad#259;uga#539;i treptat laptele, amestecānd bine .
L#259;sa#539;i sa dea īn clocot īncet, adauga#539;i maz#259;rea, m#259;rarul #537;i amesteca#539;i pān#259; cānd sosul se īngroa#537;#259; #537;i se omogenizeaz#259;.


Sufleu de ciocolata alba love


Ingrediente:

ingrediente: 5 oua, 5 lg faina alba de prajituri, 1 esenta de vanilie, 5 tablete ciocolata alba(optionalo lingura de frisca), 1 praf de sare, 2 linguri de zahar alb, 1 plic praf de copt, 1 pliculet ceai de iasomie(pt.insiropat).

Pt.ornament : 4 tablete de ciocolata alba, 1 lingurita de razatura de nuca de cocos, 3 linguri mure.

Pt.decorul de zahar ars:1 lingura zeama de portocala proaspata, 1 lingura ulei de susan, 2 linguri zahar. Preparare:

Se bat albusurile cu un praf de sare tare pana sta lipit de fundul castronului.Separat se amesteca bine zaharul cu galbenusurile si apoi se adauga usor in spuma de albusuri.Se amesteca usor de sus in jos pana se omogenizeaza complet.Apoi amestecam faina cu praful de copt si cu ciocolata alba razuita fin de tot(in varianta rapida! daca nu va grabiti puteti topi la bain marie ciocolata si cand s-a racit la temperatura camerei sa o amestecati cu ouale batute si o lingura de frisca).Incorporam si acest amestec in compozitia de sufleu in ploaie si amestecand tot asa de sus in jos, astfel incat compozitia sa ramana spumoasa.Se picura o filoa esenta de vanilie.Se unge tava inimioara cu unt si se toarna compozitia in tavita.Se introduce la cuptorul preincins si se lasa la foc mediu cam 25 -30 de minute.Se scoate si se lasa sa se raceasca putin.Se stropeste putin (doar pulverizam fin )cu ceai de iasomie. Apoi se orneaza cu un amestec de ciocolata alba razuita si nuca de cocos in mijloc,pe margine se aseaza murele din belsug si apoi se picura cu putin sirop de dulceata o alta inimioara mica in mijloc.Langa ea facem cateva petale din zahar ars.Petalele se fac astfel: incingem o tigaie de teflon, punem zahraul in ea si -l lasam sa se topesca , cand devine lichid picuram o lingura de zeama de portocale si o lingura de ulei de susan.Amestecam si cand devine maroniu lichidul il turnam pe o farfurie rece de portelan in fasii pe care le dezlipim si le modelam cat sunt inca caldute dar nu fierbinti si mai turnam si pe marginea inimioarei mari.Petalele de zahar ars cu gust de susan se aseaza in mijloc. Aceasta retete se va servi cu cineva drag! miroase extraordinar si are un gust fin de neuitat!

ROTINI CU PESMET SI ZAHAR

Avem nevoie de:

2 linguri unt
Pesmet cit doriti
Zahar dupa gust
Zahar vaniliat
Brinza dulce de vaca(otional)
Fistic maruntit
Pasta(in cazul meu rotini)

Punem untul intr-o cratita la foc mic pina se topeste
Adaugam pesmetul si-l prajim putintel
Adaugam zaharul,zaharul vaniliat
Prajim 1 minut,dupa care adaugam pasta a la dante si fisticul
Servim cu gem .


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

corect Andreea....uite oferta mai jos...manca-i-ar mama pe amandoi!
Pachetele crocante si aromate umplute cu mere si stafide

Ingrediente:

3-4 mere, curatate de coaja si seminte, taiate cubulete
50 gr zahar
1 lingurita mix de condimente (scortisoara, cuisoare, ghimbir,coriandru)
50 gr stafide
4 foi de placinta
25 gr unt, topit
150 ml lichior de ciocolata Preparare:

Incalzeste cuptorul la 200 C.Intr-o cratita, pe foc mediu, pune merele, zaharul, 1 lingurita mix de condimente, stafidele si 100 ml lichior de ciocolata.Acopera cratita si lasa merele sa se inmoaie putin, aprox.6 minute.Lasa amestecul sa se raceasca putin.
Amesteca untul topit cu 50 ml lichior de ciocolata.Taie foile de placinta in 3 parti pe lungime.Unge fiecare foaie cu unt topit aromat.Pune o lingura de amestec cu mere la capatul fiecarei fasii de aluat si impacheteaza fiecare fasie astfel incat sa obti un triunghi.Aseaza triunghiurile formete intr-o tava de copt si da-le la copt 15-20 minute pana cand s-au rumenit si au devenit crocante.


Pui cu cimbrisor copt la cuptor

Ingrediente:

- 1 pui intreg
- 1 legatura cimbrisor proaspat
- 50 ml ulei de masline
- sare, piper
- 1 lingura boia ardei dulce
- patrunjel uscat toca Preparare:

Se spala puiul, se transeaza in bucati, se freaca fiecare bucata in parte cu boia de ardei dulce, sare si piper apoi se aranjeaza bucatile de pui intr-o tava sau intr-o oala termorezistenta. Peste pui se pune o cana de apa si 50 ml ulei de masline. Se acopera c folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins in prealabil. Dupa aproximativ 30 de minute se ia folia si se presara peste pui frunzulitele de cimbrisor. Se mai introduce tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute pana cand puiul s-a rumenit si carnea se desprinde de pe os (din cand in cand se scoate tava din cuptor si carnea se stropeste cu lichid-ul din tava). La final puiul se presara cu patrunjel uscat tocat. Se serveste cu garnitura de cartofi taranesti si muraturi. Pofta buna!

Sufleu de branza inimioara

Ingrediente:

3 oua, 50 g branza, 50 g cascaval, 2 linguri de smantana, un parf de sare, unul de piper, unul de curry.

In functie de tava puteti dubla cantitatile si astfel iese mai pufos si mai umflat sufleul.Eu am avut o tavita mica de silicon si mi-as iesit destul de pufos dar nu asa inalt cum as fi vrut.Secretul e sa bati bine de tot albusurile sa se tina spuma tare de fundul castronului intors , sa preincalzesti cuptorul si sa nu umbli la el pana ce e gata Preparare:

Se bat albusurile cu un praf de sare bine de tot.Separat amestecam galbenusurile cu branza si cascavalul rase si cele 2 linguri de smantana.Apoi incorporam cu grija amestecand de sus in jos galbenusurile in albus.Apoi punem un parf de piper si curry.Ungem tavita bine cu unt si preincalzim cuptorul.Inroducem tavita la cuptor cam 20 minute si lasam la foc mediu spre mic.Nu umblam deloc la el.Cand au trecut 15 minute oprim focul .Veti obtine un sufleu pufos si foarte gustos.


Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare

Ingrediente:

* 8 pulpe superioare de pui
* ciuperci de conserva
* 1 morcov,
* castravete + gogo#537;ar murat
* m#259;rar
* 2 conserve de maz#259;re
* 15 gr. unt
* 1 lingura faina
* 1 cana de lapte
* 1 leg#259;tur#259; p#259;trunjel
* vegeta
* sare
* piper * Preparare:

De la pulpe se scoate osul, se bate cu b#259;t#259;torul de carne, dar nu prea mult #537;i se unge cu mu#537;tar. Pune#539;i sare, piper, a#537;eza#539;i la mijloc ciuperci din conserva, castravete, gogo#537;ar, morcov t#259;iat be#539;i#537;oare, ca#537;caval ras #537;i apoi rulam. Se fixeaz#259; rulada cu scobitori.
Pentru maz#259;re: topi#539;i untul īntr-o tigaie mica, ad#259;uga#539;i faina amestecānd bine #537;i l#259;sa#539;i sa fiarb#259; pu#539;in, amestecānd continuu. Ad#259;uga#539;i treptat laptele, amestecānd bine .
L#259;sa#539;i sa dea īn clocot īncet, adauga#539;i maz#259;rea, m#259;rarul #537;i amesteca#539;i pān#259; cānd sosul se īngroa#537;#259; #537;i se omogenizeaz#259;.


Sufleu de ciocolata alba love


Ingrediente:

ingrediente: 5 oua, 5 lg faina alba de prajituri, 1 esenta de vanilie, 5 tablete ciocolata alba(optionalo lingura de frisca), 1 praf de sare, 2 linguri de zahar alb, 1 plic praf de copt, 1 pliculet ceai de iasomie(pt.insiropat).

Pt.ornament : 4 tablete de ciocolata alba, 1 lingurita de razatura de nuca de cocos, 3 linguri mure.

Pt.decorul de zahar ars:1 lingura zeama de portocala proaspata, 1 lingura ulei de susan, 2 linguri zahar. Preparare:

Se bat albusurile cu un praf de sare tare pana sta lipit de fundul castronului.Separat se amesteca bine zaharul cu galbenusurile si apoi se adauga usor in spuma de albusuri.Se amesteca usor de sus in jos pana se omogenizeaza complet.Apoi amestecam faina cu praful de copt si cu ciocolata alba razuita fin de tot(in varianta rapida! daca nu va grabiti puteti topi la bain marie ciocolata si cand s-a racit la temperatura camerei sa o amestecati cu ouale batute si o lingura de frisca).Incorporam si acest amestec in compozitia de sufleu in ploaie si amestecand tot asa de sus in jos, astfel incat compozitia sa ramana spumoasa.Se picura o filoa esenta de vanilie.Se unge tava inimioara cu unt si se toarna compozitia in tavita.Se introduce la cuptorul preincins si se lasa la foc mediu cam 25 -30 de minute.Se scoate si se lasa sa se raceasca putin.Se stropeste putin (doar pulverizam fin )cu ceai de iasomie. Apoi se orneaza cu un amestec de ciocolata alba razuita si nuca de cocos in mijloc,pe margine se aseaza murele din belsug si apoi se picura cu putin sirop de dulceata o alta inimioara mica in mijloc.Langa ea facem cateva petale din zahar ars.Petalele se fac astfel: incingem o tigaie de teflon, punem zahraul in ea si -l lasam sa se topesca , cand devine lichid picuram o lingura de zeama de portocale si o lingura de ulei de susan.Amestecam si cand devine maroniu lichidul il turnam pe o farfurie rece de portelan in fasii pe care le dezlipim si le modelam cat sunt inca caldute dar nu fierbinti si mai turnam si pe marginea inimioarei mari.Petalele de zahar ars cu gust de susan se aseaza in mijloc. Aceasta retete se va servi cu cineva drag! miroase extraordinar si are un gust fin de neuitat!

ROTINI CU PESMET SI ZAHAR

Avem nevoie de:

2 linguri unt
Pesmet cit doriti
Zahar dupa gust
Zahar vaniliat
Brinza dulce de vaca(otional)
Fistic maruntit
Pasta(in cazul meu rotini)

Punem untul intr-o cratita la foc mic pina se topeste
Adaugam pesmetul si-l prajim putintel
Adaugam zaharul,zaharul vaniliat
Prajim 1 minut,dupa care adaugam pasta a la dante si fisticul
Servim cu gem .



NIKE,cred ca ma transformi in PUMA sau REBBOK,eu balesc la toate,ma lovisi exact la foame si cat de cat incerc sa ma mai abtin dar cu tine nu se poatedeja lesin de foame,mai intru pe forum cand mi-o trece baleala asta ca ma imbolnavescdeja ma duc sa-mi iau ceva de ca-mi vine rau....

15+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

scuze.............
diseara voi face o shaorma mica de tot, invizibila..........

Mergi la inceput