Aspirante >20 Felicitari Tanamera! (445)
Raspunsuri - Pagina 12
cos_minutza spune:
Anca si tu Brutus?!?
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 fetele, eu am urechile mari,ca de prematur,ca asta am si fost. am vrut sa mi le aranjez,asa mai finute,mai dragute. sotul meu a sarit ca ars:sa nu te gandesti! eu ce fac fara ele!asa ca......... |
eu dupa 7saptamani de la nasterea fetii jucam tzatzicile cu genunchii si n-am mai ajuns sa le micsorez,sa mai imi taie din piele,ca de fapt asta aveam din plin si akm tot frumoase le am,sotul are cu ce se juka,asa ca sanatosi sa fim
15+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
ancadragoman spune:
Ce bb mama in Z9?
Eu oricum nu ma mai gandesc la el ca de luna viitoare iau 3 luni AC sa ma reglez un pic
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Ce bb mama in Z9? Eu oricum nu ma mai gandesc la el ca de luna viitoare iau 3 luni AC sa ma reglez un pic ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
imi trebuie altul
ia un metrocloplamid parca
se scrie,taie din greturi si balonari
15+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
cos_minutza spune:
Andreea,Nike deja aveti planuri de incruscreala
Super![]()
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
nike974 spune:
eu fac oferte serioase,nu ma joc!
am niste greturi..............fenomenale.vreau sa mananc si eu ceva...nu apa.
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 eu fac oferte serioase,nu ma joc! am niste greturi..............fenomenale.vreau sa mananc si eu ceva...nu apa. |
15+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
nike974 spune:
corect Andreea....uite oferta mai jos...manca-i-ar mama pe amandoi!
Pachetele crocante si aromate umplute cu mere si stafide
Ingrediente:
3-4 mere, curatate de coaja si seminte, taiate cubulete
50 gr zahar
1 lingurita mix de condimente (scortisoara, cuisoare, ghimbir,coriandru)
50 gr stafide
4 foi de placinta
25 gr unt, topit
150 ml lichior de ciocolata Preparare:
Incalzeste cuptorul la 200 C.Intr-o cratita, pe foc mediu, pune merele, zaharul, 1 lingurita mix de condimente, stafidele si 100 ml lichior de ciocolata.Acopera cratita si lasa merele sa se inmoaie putin, aprox.6 minute.Lasa amestecul sa se raceasca putin.
Amesteca untul topit cu 50 ml lichior de ciocolata.Taie foile de placinta in 3 parti pe lungime.Unge fiecare foaie cu unt topit aromat.Pune o lingura de amestec cu mere la capatul fiecarei fasii de aluat si impacheteaza fiecare fasie astfel incat sa obti un triunghi.Aseaza triunghiurile formete intr-o tava de copt si da-le la copt 15-20 minute pana cand s-au rumenit si au devenit crocante.
Pui cu cimbrisor copt la cuptor
Ingrediente:
- 1 pui intreg
- 1 legatura cimbrisor proaspat
- 50 ml ulei de masline
- sare, piper
- 1 lingura boia ardei dulce
- patrunjel uscat toca Preparare:
Se spala puiul, se transeaza in bucati, se freaca fiecare bucata in parte cu boia de ardei dulce, sare si piper apoi se aranjeaza bucatile de pui intr-o tava sau intr-o oala termorezistenta. Peste pui se pune o cana de apa si 50 ml ulei de masline. Se acopera c folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins in prealabil. Dupa aproximativ 30 de minute se ia folia si se presara peste pui frunzulitele de cimbrisor. Se mai introduce tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute pana cand puiul s-a rumenit si carnea se desprinde de pe os (din cand in cand se scoate tava din cuptor si carnea se stropeste cu lichid-ul din tava). La final puiul se presara cu patrunjel uscat tocat. Se serveste cu garnitura de cartofi taranesti si muraturi. Pofta buna!
Sufleu de branza inimioara
Ingrediente:
3 oua, 50 g branza, 50 g cascaval, 2 linguri de smantana, un parf de sare, unul de piper, unul de curry.
In functie de tava puteti dubla cantitatile si astfel iese mai pufos si mai umflat sufleul.Eu am avut o tavita mica de silicon si mi-as iesit destul de pufos dar nu asa inalt cum as fi vrut.Secretul e sa bati bine de tot albusurile sa se tina spuma tare de fundul castronului intors , sa preincalzesti cuptorul si sa nu umbli la el pana ce e gata Preparare:
Se bat albusurile cu un praf de sare bine de tot.Separat amestecam galbenusurile cu branza si cascavalul rase si cele 2 linguri de smantana.Apoi incorporam cu grija amestecand de sus in jos galbenusurile in albus.Apoi punem un parf de piper si curry.Ungem tavita bine cu unt si preincalzim cuptorul.Inroducem tavita la cuptor cam 20 minute si lasam la foc mediu spre mic.Nu umblam deloc la el.Cand au trecut 15 minute oprim focul .Veti obtine un sufleu pufos si foarte gustos.
Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare
Ingrediente:
* 8 pulpe superioare de pui
* ciuperci de conserva
* 1 morcov,
* castravete + gogo#537;ar murat
* m#259;rar
* 2 conserve de maz#259;re
* 15 gr. unt
* 1 lingura faina
* 1 cana de lapte
* 1 leg#259;tur#259; p#259;trunjel
* vegeta
* sare
* piper * Preparare:
De la pulpe se scoate osul, se bate cu b#259;t#259;torul de carne, dar nu prea mult #537;i se unge cu mu#537;tar. Pune#539;i sare, piper, a#537;eza#539;i la mijloc ciuperci din conserva, castravete, gogo#537;ar, morcov t#259;iat be#539;i#537;oare, ca#537;caval ras #537;i apoi rulam. Se fixeaz#259; rulada cu scobitori.
Pentru maz#259;re: topi#539;i untul īntr-o tigaie mica, ad#259;uga#539;i faina amestecānd bine #537;i l#259;sa#539;i sa fiarb#259; pu#539;in, amestecānd continuu. Ad#259;uga#539;i treptat laptele, amestecānd bine .
L#259;sa#539;i sa dea īn clocot īncet, adauga#539;i maz#259;rea, m#259;rarul #537;i amesteca#539;i pān#259; cānd sosul se īngroa#537;#259; #537;i se omogenizeaz#259;.
Sufleu de ciocolata alba love
Ingrediente:
ingrediente: 5 oua, 5 lg faina alba de prajituri, 1 esenta de vanilie, 5 tablete ciocolata alba(optionalo lingura de frisca), 1 praf de sare, 2 linguri de zahar alb, 1 plic praf de copt, 1 pliculet ceai de iasomie(pt.insiropat).
Pt.ornament : 4 tablete de ciocolata alba, 1 lingurita de razatura de nuca de cocos, 3 linguri mure.
Pt.decorul de zahar ars:1 lingura zeama de portocala proaspata, 1 lingura ulei de susan, 2 linguri zahar. Preparare:
Se bat albusurile cu un praf de sare tare pana sta lipit de fundul castronului.Separat se amesteca bine zaharul cu galbenusurile si apoi se adauga usor in spuma de albusuri.Se amesteca usor de sus in jos pana se omogenizeaza complet.Apoi amestecam faina cu praful de copt si cu ciocolata alba razuita fin de tot(in varianta rapida! daca nu va grabiti puteti topi la bain marie ciocolata si cand s-a racit la temperatura camerei sa o amestecati cu ouale batute si o lingura de frisca).Incorporam si acest amestec in compozitia de sufleu in ploaie si amestecand tot asa de sus in jos, astfel incat compozitia sa ramana spumoasa.Se picura o filoa esenta de vanilie.Se unge tava inimioara cu unt si se toarna compozitia in tavita.Se introduce la cuptorul preincins si se lasa la foc mediu cam 25 -30 de minute.Se scoate si se lasa sa se raceasca putin.Se stropeste putin (doar pulverizam fin )cu ceai de iasomie. Apoi se orneaza cu un amestec de ciocolata alba razuita si nuca de cocos in mijloc,pe margine se aseaza murele din belsug si apoi se picura cu putin sirop de dulceata o alta inimioara mica in mijloc.Langa ea facem cateva petale din zahar ars.Petalele se fac astfel: incingem o tigaie de teflon, punem zahraul in ea si -l lasam sa se topesca , cand devine lichid picuram o lingura de zeama de portocale si o lingura de ulei de susan.Amestecam si cand devine maroniu lichidul il turnam pe o farfurie rece de portelan in fasii pe care le dezlipim si le modelam cat sunt inca caldute dar nu fierbinti si mai turnam si pe marginea inimioarei mari.Petalele de zahar ars cu gust de susan se aseaza in mijloc. Aceasta retete se va servi cu cineva drag! miroase extraordinar si are un gust fin de neuitat!
ROTINI CU PESMET SI ZAHAR
Avem nevoie de:
2 linguri unt
Pesmet cit doriti
Zahar dupa gust
Zahar vaniliat
Brinza dulce de vaca(otional)
Fistic maruntit
Pasta(in cazul meu rotini)
Punem untul intr-o cratita la foc mic pina se topeste
Adaugam pesmetul si-l prajim putintel
Adaugam zaharul,zaharul vaniliat
Prajim 1 minut,dupa care adaugam pasta a la dante si fisticul
Servim cu gem .
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 corect Andreea....uite oferta mai jos...manca-i-ar mama pe amandoi! Pachetele crocante si aromate umplute cu mere si stafide Ingrediente: 3-4 mere, curatate de coaja si seminte, taiate cubulete 50 gr zahar 1 lingurita mix de condimente (scortisoara, cuisoare, ghimbir,coriandru) 50 gr stafide 4 foi de placinta 25 gr unt, topit 150 ml lichior de ciocolata Preparare: Incalzeste cuptorul la 200 C.Intr-o cratita, pe foc mediu, pune merele, zaharul, 1 lingurita mix de condimente, stafidele si 100 ml lichior de ciocolata.Acopera cratita si lasa merele sa se inmoaie putin, aprox.6 minute.Lasa amestecul sa se raceasca putin. Amesteca untul topit cu 50 ml lichior de ciocolata.Taie foile de placinta in 3 parti pe lungime.Unge fiecare foaie cu unt topit aromat.Pune o lingura de amestec cu mere la capatul fiecarei fasii de aluat si impacheteaza fiecare fasie astfel incat sa obti un triunghi.Aseaza triunghiurile formete intr-o tava de copt si da-le la copt 15-20 minute pana cand s-au rumenit si au devenit crocante. Pui cu cimbrisor copt la cuptor Ingrediente: - 1 pui intreg - 1 legatura cimbrisor proaspat - 50 ml ulei de masline - sare, piper - 1 lingura boia ardei dulce - patrunjel uscat toca Preparare: Se spala puiul, se transeaza in bucati, se freaca fiecare bucata in parte cu boia de ardei dulce, sare si piper apoi se aranjeaza bucatile de pui intr-o tava sau intr-o oala termorezistenta. Peste pui se pune o cana de apa si 50 ml ulei de masline. Se acopera c folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins in prealabil. Dupa aproximativ 30 de minute se ia folia si se presara peste pui frunzulitele de cimbrisor. Se mai introduce tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute pana cand puiul s-a rumenit si carnea se desprinde de pe os (din cand in cand se scoate tava din cuptor si carnea se stropeste cu lichid-ul din tava). La final puiul se presara cu patrunjel uscat tocat. Se serveste cu garnitura de cartofi taranesti si muraturi. Pofta buna! Sufleu de branza inimioara Ingrediente: 3 oua, 50 g branza, 50 g cascaval, 2 linguri de smantana, un parf de sare, unul de piper, unul de curry. In functie de tava puteti dubla cantitatile si astfel iese mai pufos si mai umflat sufleul.Eu am avut o tavita mica de silicon si mi-as iesit destul de pufos dar nu asa inalt cum as fi vrut.Secretul e sa bati bine de tot albusurile sa se tina spuma tare de fundul castronului intors , sa preincalzesti cuptorul si sa nu umbli la el pana ce e gata Preparare: Se bat albusurile cu un praf de sare bine de tot.Separat amestecam galbenusurile cu branza si cascavalul rase si cele 2 linguri de smantana.Apoi incorporam cu grija amestecand de sus in jos galbenusurile in albus.Apoi punem un parf de piper si curry.Ungem tavita bine cu unt si preincalzim cuptorul.Inroducem tavita la cuptor cam 20 minute si lasam la foc mediu spre mic.Nu umblam deloc la el.Cand au trecut 15 minute oprim focul .Veti obtine un sufleu pufos si foarte gustos. Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare Ingrediente: * 8 pulpe superioare de pui * ciuperci de conserva * 1 morcov, * castravete + gogo#537;ar murat * m#259;rar * 2 conserve de maz#259;re * 15 gr. unt * 1 lingura faina * 1 cana de lapte * 1 leg#259;tur#259; p#259;trunjel * vegeta * sare * piper * Preparare: De la pulpe se scoate osul, se bate cu b#259;t#259;torul de carne, dar nu prea mult #537;i se unge cu mu#537;tar. Pune#539;i sare, piper, a#537;eza#539;i la mijloc ciuperci din conserva, castravete, gogo#537;ar, morcov t#259;iat be#539;i#537;oare, ca#537;caval ras #537;i apoi rulam. Se fixeaz#259; rulada cu scobitori. Pentru maz#259;re: topi#539;i untul īntr-o tigaie mica, ad#259;uga#539;i faina amestecānd bine #537;i l#259;sa#539;i sa fiarb#259; pu#539;in, amestecānd continuu. Ad#259;uga#539;i treptat laptele, amestecānd bine . L#259;sa#539;i sa dea īn clocot īncet, adauga#539;i maz#259;rea, m#259;rarul #537;i amesteca#539;i pān#259; cānd sosul se īngroa#537;#259; #537;i se omogenizeaz#259;. Sufleu de ciocolata alba love Ingrediente: ingrediente: 5 oua, 5 lg faina alba de prajituri, 1 esenta de vanilie, 5 tablete ciocolata alba(optionalo lingura de frisca), 1 praf de sare, 2 linguri de zahar alb, 1 plic praf de copt, 1 pliculet ceai de iasomie(pt.insiropat). Pt.ornament : 4 tablete de ciocolata alba, 1 lingurita de razatura de nuca de cocos, 3 linguri mure. Pt.decorul de zahar ars:1 lingura zeama de portocala proaspata, 1 lingura ulei de susan, 2 linguri zahar. Preparare: Se bat albusurile cu un praf de sare tare pana sta lipit de fundul castronului.Separat se amesteca bine zaharul cu galbenusurile si apoi se adauga usor in spuma de albusuri.Se amesteca usor de sus in jos pana se omogenizeaza complet.Apoi amestecam faina cu praful de copt si cu ciocolata alba razuita fin de tot(in varianta rapida! daca nu va grabiti puteti topi la bain marie ciocolata si cand s-a racit la temperatura camerei sa o amestecati cu ouale batute si o lingura de frisca).Incorporam si acest amestec in compozitia de sufleu in ploaie si amestecand tot asa de sus in jos, astfel incat compozitia sa ramana spumoasa.Se picura o filoa esenta de vanilie.Se unge tava inimioara cu unt si se toarna compozitia in tavita.Se introduce la cuptorul preincins si se lasa la foc mediu cam 25 -30 de minute.Se scoate si se lasa sa se raceasca putin.Se stropeste putin (doar pulverizam fin )cu ceai de iasomie. Apoi se orneaza cu un amestec de ciocolata alba razuita si nuca de cocos in mijloc,pe margine se aseaza murele din belsug si apoi se picura cu putin sirop de dulceata o alta inimioara mica in mijloc.Langa ea facem cateva petale din zahar ars.Petalele se fac astfel: incingem o tigaie de teflon, punem zahraul in ea si -l lasam sa se topesca , cand devine lichid picuram o lingura de zeama de portocale si o lingura de ulei de susan.Amestecam si cand devine maroniu lichidul il turnam pe o farfurie rece de portelan in fasii pe care le dezlipim si le modelam cat sunt inca caldute dar nu fierbinti si mai turnam si pe marginea inimioarei mari.Petalele de zahar ars cu gust de susan se aseaza in mijloc. Aceasta retete se va servi cu cineva drag! miroase extraordinar si are un gust fin de neuitat! ROTINI CU PESMET SI ZAHAR Avem nevoie de: 2 linguri unt Pesmet cit doriti Zahar dupa gust Zahar vaniliat Brinza dulce de vaca(otional) Fistic maruntit Pasta(in cazul meu rotini) Punem untul intr-o cratita la foc mic pina se topeste Adaugam pesmetul si-l prajim putintel Adaugam zaharul,zaharul vaniliat Prajim 1 minut,dupa care adaugam pasta a la dante si fisticul Servim cu gem . |
deja ma duc sa-mi iau ceva de
ca-mi vine rau....
15+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
