Aspirante >20 Felicitari Tanamera! (445)
Raspunsuri - Pagina 13
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 scuze............. diseara voi face o shaorma mica de tot, invizibila.......... |
15+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
ANDREEA84 spune:
sa-mi dai si nr,de tel a dr. tau,ca atunci cand imi vine rau sa ma salveze.....![]()
01-02-2007
http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
ANDREEA84 spune:
citat din mesajul lui nike974![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pt fete |

01-02-2007http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
Moni_28 spune:
Anca
ca intotdeauna, tu esti salvarea mea

Dar stai sa ajung acasa sa lipesc tabelul, ca l-am rupt dimineata de nervi.Ma scoate din sarite, nu pricep nimic, sunt o IDIOATA

.Imi vine sa ma las de sportul asta, m-am saturat luna de luna aceeasi poveste, plus ca mi-am ales prost momentul sa ma las de fumat, si de o saptamana mananc tot ce prind

Nicole, viitoare mamica de
Karina
ancadragoman spune:
AQuzi lasa depresia ca nu avem timp de ea,fugi acasa si lipeste tabelul ca ne lamurim noi pana la urma.Eu mi-am luat temp un an![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
doula spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman AQuzi lasa depresia ca nu avem timp de ea,fugi acasa si lipeste tabelul ca ne lamurim noi pana la urma.Eu mi-am luat temp un an anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
Si eu mi-am luat temperatura pe o perioada de patru ani, dintre care mai mult de trei ani am folosit-o pentru contraceptie.
Deci lipeste tabelul si povesteste-ne ce scrie acolo.Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
doula spune:
Noi tocmai ne-am intors de la mare
A fost atat de cald ca am ramas la bustul gol golut ca sa ma bronzez (ei bine am pastrat chiloteii ca sa nu sperii pe careva
. Wowwww a fost asa de bine sa simt soarele si vantul pe piele - aveam nevoie de asta ![]()
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile