Aspirante >20 Felicitari Tanamera! (445)
Raspunsuri - Pagina 11
nike974 spune:
cos minutza, multam fain.
andreea, o sa fie super bine.daca e fetita, poate ne incuscrim.
am facut prima oferta!
eu am avut greturi din prima saptamana,fara sa fie autosugestie!
cos_minutza spune:
Nike eu sunt abia z21

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
nike974 spune:
draga mea, de la Boboteaza,daca nu cumva chiar mai devreme.adica din prima saptamana de la concepere,adica..............din ziua 18-19.mi s-a zis ca la mine reactia a fost asa pt ca era cineva nou in corpul meu si alergiile mi-au dat de stire.
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Pe Ancutza cu vergeturi ![]() ![]() ![]() In 2010 sa dea Domnul sa fiu ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra |
Pai e frumos sa razi de necazul omului?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
ANDREEA84 spune:
| citat din mesajul lui cos_minutza Nike eu sunt abia z21 ![]() ![]() In 2010 sa dea Domnul sa fiu ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra |

15+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
nike974 spune:
fetele,
eu am urechile mari,ca de prematur,ca asta am si fost.
am vrut sa mi le aranjez,asa mai finute,mai dragute.
sotul meu a sarit ca ars:sa nu te gandesti! eu ce fac fara ele!asa ca.........
ancadragoman spune:
Deci nu mai potttt,imi vine sa vomit si sunt ametita rau de tot....
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
ANDREEA84 spune:
| citat din mesajul lui nike974 cos minutza, multam fain. andreea, o sa fie super bine.daca e fetita, poate ne incuscrim. am facut prima oferta! eu am avut greturi din prima saptamana,fara sa fie autosugestie! |
ANCA,lasa necazul tau si fii bucuroasa ca ai avut pt cine sa faci vergeturi,eu cat de mult mi-am dorit si na,ca ma umplu iarasi
te
sa-ti treaca supararea
ANDREsiALEX
ANDREEA84 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Deci nu mai potttt,imi vine sa vomit si sunt ametita rau de tot.... ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |

hai dati-mi vesti la dublu sa rup drak....(pardon)scaunul de tot,imi trebuie altul nou si tot nu stiu cum sa scap de asta....
ANDREsiALEX
cos_minutza spune:
Anca,pai nu rad mama,parca vad ca o sa ma pricopsesc si eu cu ele cand o sa fiu gravi..
Andreea dupa semne asa s-ar parea,insa nu vreu sa-mi fac sperante...Numai Dumnezeu stie,oricum e dupa voia lui
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra