Locul fetelor Nou-Venite (68)
Raspunsuri - Pagina 16
Arianna11 spune:
Fetelor tocmai am primit un buchet imens cu 23 trandafiri rosii si 3 crini albi cu multi pui in mijloc,o splendoare de buchet
..la mine a venit Sf.Valentin mai repede ![]()
mvb spune:
Ce frumos!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
trutzi spune:
Multumesc mult

| Citat: |
| citat din mesajul lui violab trutzi le-am luat. 13.50 euro. |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Suuuper!
| citat din mesajul lui Arianna11 Fetelor tocmai am primit un buchet imens cu 23 trandafiri rosii si 3 crini albi cu multi pui in mijloc,o splendoare de buchet ..la mine a venit Sf.Valentin mai repede |
trutzi spune:
alex A venit sotul? Gata, nu mai ai timp de noi 
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi Suuuper!
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Pacat ca nu le pot lua cu mine si tr sa le las acasa
violab spune:
arianna ce frumos. Vreau si eu!!!!

Primul Valentines singura.
Ei lasa ca sunt alte probleme mai mari pe lumea asta.
trutzi pentru putin. Te deranjeaza daca le scot din cutii pt ca-mi ocupa prea mult spatiu? Oricum ele sunt amabalate in pliculete.
mvb cum te mai simti? 

da chiar alesicoo e ocupata. Pai daca a venit sotzul din dotare.Recupereaza timpul pierdut. Lasa ca vine si timupul meu. Sa vezi atunci cutremure in Sicilia..

trutzi spune:
Nu ma deranjeaza. Te rog doar sa pastrezi instructiunile de la o cutie si cutia ca sa citesc ce scrie pe ea
( o pliezi ca la magazin, cand arunca cutiile, o desfaci si o pliezi pana cand ajunge o foaie de carton) Nu stiu daca m-am facut inteleasa. Asa cu faci cand arunci cutiile de lapte sau de suc ![]()
| citat din mesajul lui violab arianna ce frumos. Vreau si eu!!!! ![]() ![]() Primul Valentines singura.![]() Ei lasa ca sunt alte probleme mai mari pe lumea asta. trutzi pentru putin. Te deranjeaza daca le scot din cutii pt ca-mi ocupa prea mult spatiu? Oricum ele sunt amabalate in pliculete. mvb cum te mai simti? ![]() ![]() da chiar alesicoo e ocupata. Pai daca a venit sotzul din dotare.Recupereaza timpul pierdut. Lasa ca vine si timupul meu. Sa vezi atunci cutremure in Sicilia.. ![]() ![]() |
violab spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi Nu ma deranjeaza. Te rog doar sa pastrezi instructiunile de la o cutie si cutia ca sa citesc ce scrie pe ea ( o pliezi ca la magazin, cand arunca cutiile, o desfaci si o pliezi pana cand ajunge o foaie de carton) Nu stiu daca m-am facut inteleasa. Asa cu faci cand arunci cutiile de lapte sau de suc
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Da iubita. ma gindisem si eu la asta. O sa-ti aduc si un prospect.E in italiana cred. Dar daca ai nevoie ti-l traduc eu, desi e usor de inteles.
trutzi spune:
Multumesc
Inteleg si eu italiana dar, daca nu o sa inteleg ceva o sa te rog pe tine sa imi traduci 
| citat din mesajul lui violab Da iubita. ma gindisem si eu la asta. O sa-ti aduc si un prospect.E in italiana cred. Dar daca ai nevoie ti-l traduc eu, desi e usor de inteles. |