Locul fetelor Nou-Venite (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

neata fete ....v-ati trezit...ati baut cafeaua?
Ieri am sarbatorit-o pe mama mea care a implinit venerabila varsta de 42 ani

Din pacate nu am o duminica prea placuta pt ca sotul e plecat la tara sa o aduca pe socrosenie si eu am ramas singura acasa tocmai azi de valentines ...dar mi-a promis ca vine cat se poate de repede .
Vineri a foat o zi cumplita, pentru ca am aflat ca un coleg de-al meu a murit intr-un accident de masina, avea doar 25 ani si era un baiat deosebit de vesel si de bun...nici acum nu mi-am revenit din soc ....nu stiu daca ati vazut la protv stirea cu cei 5 tineri care au avut accident cu un tir...e cumplit ...ma rog la Bunul Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui jesia

neata fete ....v-ati trezit...ati baut cafeaua?
Ieri am sarbatorit-o pe mama mea care a implinit venerabila varsta de 42 ani

Din pacate nu am o duminica prea placuta pt ca sotul e plecat la tara sa o aduca pe socrosenie si eu am ramas singura acasa tocmai azi de valentines ...dar mi-a promis ca vine cat se poate de repede .
Vineri a foat o zi cumplita, pentru ca am aflat ca un coleg de-al meu a murit intr-un accident de masina, avea doar 25 ani si era un baiat deosebit de vesel si de bun...nici acum nu mi-am revenit din soc ....nu stiu daca ati vazut la protv stirea cu cei 5 tineri care au avut accident cu un tir...e cumplit ...ma rog la Bunul Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace

Ce nu te doboara te face mai puternic

neatza jesia..Foarte buna cafeaua. Multumim.
Lasa ca nu chiar atit de rau. Sotul meu e placat de o luna si nici nu o sa-l vad prea curind. Asa ca..Imi pare rau de colegul tau. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Hai uite niste de Valentines sa te inveseleasca.
LA MUTLI ANI TUTUROR VALENTINELOR!! Fetelor sa aveti o zi a indragostitilor frumoasa si plina de iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

fetelor am intrat sa va trimit pupicei o mie de fiecare
arriana drum bun spre casa
flori casa de piatra si felicitari pt bebe activ
despre mine nimic nou, greturi in continuare si somn si vremea asta care nu-mi place de loc, vreau sa vina primavara

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE

Mergi la inceput

jesia ce mama tinerica ai!!!!Felicitari! pai atunci tu citi ani ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Neata!
La multi ani de Valentine`s Day!

jesia La multi ani mamei tale! Multa sanatate!
Nu mai fii suparata, si sotul meu a plecat la "scarbici" acum si vine dupa ora 22
Pentru noi, in fiecare zi e Valentine`s Day
Imi pare rau pentru colegul tau Dumnezeu sa-l ierte!
vio Iti tin companie pe net ca si eu sunt singurica
Nu vrei sa ne dai si tu data nasterii si sa ne spui cateva cuvinte ca sa scriu pe prima pagina?

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

arianna Drum bun! Te asteptam cu vesti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Neata!
La multi ani de Valentine`s Day!

jesia La multi ani mamei tale! Multa sanatate!
Nu mai fii suparata, si sotul meu a plecat la "scarbici" acum si vine dupa ora 22
Pentru noi, in fiecare zi e Valentine`s Day
Imi pare rau pentru colegul tau Dumnezeu sa-l ierte!
vio Iti tin companie pe net ca si eu sunt singurica
Nu vrei sa ne dai si tu data nasterii si sa ne spui cateva cuvinte ca sa scriu pe prima pagina?

Pai sunt nascuta pe 30/12/72. Sunt dupa un FIV nereusit si am pregatesc de al doilea. Am ambele trompe scoase inurma unei extrauterine. Altceva daca mai vrei sa-mi spui.
Mai stau putin si eu si pe urma merg la socrii la prinz.La noi ploua cu galeata.
Te pupic.

Mergi la inceput

Am facut modificarile. Daca mai vrei sa adaugi ceva spune-mi

Citat:
citat din mesajul lui violab
Pai sunt nascuta pe 30/12/72. Sunt dupa un FIV nereusit si am pregatesc de al doilea. Am ambele trompe scoase inurma unei extrauterine. Altceva daca mai vrei sa-mi spui.
Mai stau putin si eu si pe urma merg la socrii la prinz.La noi ploua cu galeata.
Te pupic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Am facut modificarile. Daca mai vrei sa adaugi ceva spune-mi
Citat:
Te pupic.

Arata tare bine. Multumesc. Asa este sa stii. Cel de-al doilea o sa fie norocos.

Mergi la inceput

Normal ca o sa fie. Te relaxezi in Ro, iei Inofolic si sa vezi ce foliculi babani o sa ai.
O sa ai atatia foliculi de categoria A de nu o sa stii cati sa implantezi

Citat:
Arata tare bine. Multumesc. Asa este sa stii. Cel de-al doilea o sa fie norocos.

Mergi la inceput