Tinere senioare cu greutate>50kg (70)
Raspunsuri - Pagina 18
galliciana spune:
mirelus,bine ai venit pe la noi!!!iti tinem pumnii pt miercuri!!!
mona, 

de valentine!
va spusei de dimineata!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Mona40 spune:
uite am gasit aici...
Poate ar trebui trecute pe prima pagina sau in listuta...
Analizele din partea barbatului:
-Teste HIV, HBsAg, anti-HCV
-Spermograma
-Analiza bacteriologica a ejaculatului: aerob, micoze, Trichomonas vaginalis, Chlamydia trachomatis (rezistenta directa)
Analizele din partea femeii:
- Teste HIV, HBsAg, anti-HCV
- Test Papanicolau si testarea sanului
- Testul bacteriologie al secretiei vaginale: aerob, micoze, Trichomonas vaginalis, Chlamydia trachomatis (rezistenta directa)
- Profilul hormonal (recoltare de sange in ziua a doua sau a treia a ciclului menstrual): FSH, LH, PRL, Estradiol
Analize necesare anesteziei generale ( pentru punctie):
- protrombina, trombocite, timpi de coagulare si de sangerare, INR
- hemograma (Hgb, Ht, leucocite)
- Na seric, K seric
- functia hepatica si renala
- urina
- electrocardiograma si examen de medicina interna
- determinarea grupei sanguine si a factorului Rh
stai ca vad ca nu-s complete...
Oricum eu am facut cam tot inafara de
protrombina, trombocite, timpi de coagulare si de sangerare, INR
am sa mai verific
fete ma scuzati ca va bat capul cu analize intr-o zi asa de frumoasa.
pupi
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana mirelus,bine ai venit pe la noi!!!iti tinem pumnii pt miercuri!!! mona, ![]() ![]() de valentine!va spusei de dimineata! ![]() astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
sarumana de primire
sa dea DD sa fie bine, m am trezit cu o durere de cap....
, ba mi e frig, ba mi e caldof
galliciana spune:
viola,multumim pt vot!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
violab spune:
gali 

. E o placere.
mona nu ne stresezi. Si pe mine ma intereseaza. Astea pe care le-ai pus tu le-am facut, dara cele despre care vorbeste miki sunt mult mai complicate.
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 sarumana de primire sa dea DD sa fie bine, m am trezit cu o durere de cap.... , ba mi e frig, ba mi e caldof ![]() |
fata cu trupa sa ii treaca durerea!
sorinake spune:
Mona,
! Ce as putea sa spun in astfel de cazuri!!! Offf,
Inca mai sper, chiar daca nu ne dai voie! 
lyly_mar spune:
Mona,vad ca nu le-ai facut.Fa-le neaparat!Dr mi-a zis ca se poate sa raman dar imi vine ciclul,deci sarcina se transf in avort menstrual.Pt ca de regula se asteapta 28 de zile si pe urma faci testul. si nici nu stii ca ai fost insarcinata.Eu am descoperit ca il am la 37 de ani.Ca tratament se da Aspenter(o aspirina mica).si in timpul sarcini se face Clexan imjectie.
Fetele ,vad ca mai fac pe cele de trombofilie.
Citeste la :trombofilia o cauza a inf.
Si progesteron ai luat prea putin....fetele iau cate 6-8 utrogeston/zi
Analize pentru Sindromul antifosfolipidic (SAFL) + Trombofilie
APCR (rezistenta la proteina C activata)
INR
APTT(activated partial thromboplastin time)
homocisteina
anticoagulant lupic (LUPUS ANTICOAGULANT)
anticorpi anticardiolipinici IgG
anticorpi anti-beta 2 glicoproteina 1 IgG, IgM
antitrombina III
proteina C
proteina S
galliciana spune:
mona, inca nu cred nimic,nu te supara! ma bucur ca ma ierti!
sorinake,ce ne mai spui?
lylyyyyyyyyyyyyyyy!

samirooooo, fata cu somnul, ce mai spui??

ca sa nu va suparati,va reamintesc,ca, v-am urat de dimineata cu valentine!![]()

galliciana spune:
mirelus,apropo,iti trimisei mp,sau mail,nu stiu,...
edit:
mire,sunt brocoli la cap, acu vazui!! dont worry!
ma duc sa cetesc!![]()