Tinere senioare cu greutate>50kg (70)
Raspunsuri - Pagina 19
sorinake spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana sorinake,ce ne mai spui? |
Galli, ce sa mai spun??? Stau cu frica in san pana maine cand merg la dr!
Parca o si aud pe dr ca nici luna asta nu ovulez pe partea care trebuie! 
galliciana spune:
sorina noastra,te rog sa fii optimista,draga noastra!!

la noi ninge in

urasc iarna,stie cineva?
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
sorinake spune:
Offf, Galli, mi-am pierdut si optimismul si speranta!!! Is exact la fundul butoiului! Tot incerc sa deschid subiectul adoptiei cu sotul!!!! Desi e de acord in principiu, tot mai vrea sa asteptam!
galliciana spune:
sorina,draga mea,e un pas inainte!!!
eu inca nu am reusit!!!
....
nu am gasit momentul propice...
FII OPTIMISTA!!! e tot ce iti cerem!! te rugam!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana mirelus,apropo,iti trimisei mp,sau mail,nu stiu,... ![]() edit: mire,sunt brocoli la cap, acu vazui!! dont worry! ma duc sa cetesc! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |

galliciana spune:
tk you,tk you!![]()
![]()
galliciana spune:
mona, am uitat sa iti spun - te rog, lasa sala si sportul,deocamdata!
Mona40 spune:
Fete, dupa cum am spup..
beta a scazut ( nu au spus la cat ) si deci a fost probabil o sarcina chimica? )
Inca nu am luat legatura cu doctorul.
Va pupic
Ps sefo pot maine sa merg la sala...pleeeezzzz
samira33 spune:
mona,imi pare tare rau
te imbratisez...si mergem mai departe ce sa facem??!!!
eu sunt pe aici...tin ferestrele laaaarg deschise...ca de mult timp nu le-am mai putut lasa deschise muuuult de tot...asa cum imi place mie.
si m-am apucat sa strang cate ceva...apoi am scos si aspiratorul...am intrat si prin baie...si acu sunt in plina curatenie...ca m-a cuprins chefu![]()