Tinere senioare cu greutate>50kg (70)
Raspunsuri - Pagina 17
soricica spune:
si la mine daca se poate.
sunt ziua 3 cm.
luna asta va fi pauza, C pleaca la o petrecere de 30 de ani( toata gasca lui de prieteni isi schimba anul asta prefixul) si pleaca cu totii in Olanda,numai si numai baieti.abia astept sa se intoarca sa imi spuna cum a fost.cred ca se vor distra pe cinste.
in rest, toate au intrat in normal.azi e lasata secului si ne asteptam finutul in vizita.
e tare haios.i-am luat o hainuta groasa de iarna, si ii place asa de mult ca si expirma bucuria asa"degeaba mi-ai luat haina, e tare frumoasa,degeaba o port tot timpul"![]()
![]()
.
va pup
samira33 spune:
buna ziua fete dragi 
soricico,imi pare rau,te imbratisez...ne adunam de pe jos si mergem mai departe...alta cale nu exista.
si eu am un beta de 4,99 si unu de 0,1...o sa le am pe creier mereu...dar o sa aoara si ala maaaaaaaaaaaaaaaaaaare intr-o zi.![]()
amy...CASA DE PIATRA!!!...fericire multa si petrecere frumoasa sa aveti astazi.
io-s putin obosita...ca-s cam in urma cu somnul de vineri...si parca nu am directie...nu ma pot mobiliza sa fac ceva.
galliciana spune:
Ada29- Z15 CM, stimulare cu Vitex
Adria42- Z? CM
Amy2007- Dipherelin injectabil, laparoscopie pe 12.11.09
Ancamac- Z? CM
AniG- Z24 CM
Babyblue- Z5 CM, HSG pe 12.11.09, se pregateste pt IA-norocoasa
in februarie
Beatrix69-
+20
Bebenov- Z32 CM
BlueFlower- BINE ATI VENIT ACASA, BEBE DANIEL si MAMICA LUI!
Brunadria- Z15 CM
Cinezee- Z2? CM
Danny1- Z? CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z15 CM, instilatii pe 01.09.09, drilling ovarian in martie
Galliciana- Z19 CM
Guzelnico- Z10 CM, laparoscopie pe 7.11.09, FIV3-cel norocos
nefinalizat
Libra-
+12
Libru- S12 A ![]()
Lumy_Clt-
+21

Luminita42-
+7 (confirmat
)
Lyly_mar- Z22 CM
Mami_vreau- Z32 CM
MayanMistica- Z30 CM
Menics- Z27 CM
Micomic- Z7 CM
Mona40- (confirmare Bhcg
)-mai asteptam!
SabinaR- Z15 CM
Samira33- FIV2- cel norocos
in derulare
Simonia- Z17 CM
Sorinake- Z11 CM, HSG pe 29.09.09; se pregateste de IA in feb.
Soricica- z.3 cm,nu se da batuta
Violab- se pregateste de FIV2- cel norocos
in aprilie
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona
)
IVF Herbal Support (postat de Mona
)
www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-fmulti-dose.jsp" target="_blank">GONAL, CETROTIDE, LUVERIS (postat de Mona
)
www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor
)
BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG
)
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
elly, spuneai ca ai amanat drilling! in aprilie,parca??

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Mona40 spune:
Gali, bataie...ce rezultat incert...
Gata...Z1 CM....zau asa . Eu trebuie sa merg la sala...ce-mi faci?
Merci de optimism.
lyly_mar spune:
Mona draguto,imi pare rau...
Te pup si te imbratisez

Dar inainte de a te apuca de urmatorul FIV,te intreb dc ti-ai facut analizele pt sindromul Antifosfolipidic??!!
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Gali, bataie...ce rezultat incert... Gata...Z1 CM....zau asa . Eu trebuie sa merg la sala...ce-mi faci? ![]() Merci de optimism. Mona zuza ![]() |
Pai nu e nimic sigur inca. Mai scria cineva pe forum ca in ziua cu beta i-a venit ciclu dar l-a facut oricum. Cind a primit rezultatul era la terasa si cu berea intr-o mina si tigara in cealalta. Si beta era pozitiv.

Asa ca...Inca nu se stie. Noi tinem pumnii.
galliciana spune:
mona,promitem sa schimbam maine!
azi e cu valentinele![]()
mai asteptam
Mona40 spune:
Nu lyly...nu am facut decat hormomale basic, sida, aia cu lichidul de contrast...ceva genetice....tiorida...parca acum vreun an , alea cu CMV, toxoplasma ...si cam atat...
Acum incerc sa-mi confectionez o lista cu ce mai vreau sa vorbesc cu doc..
era o lista completa...nu mai stiu pe la ce subiect...
Gali...te iert pe azi...cu valentinele
Va pup de Valentine...
Mirela, Violab, merci de incurajari...