FIV266
Raspunsuri - Pagina 10
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KITTA Sheritopai, eu nu zisei numai fete? |
Ba da fata, da' pt Sherifu asta al meu ca' cu lacrimi in glas m-a rugat poate iese si-un cuculet, ca el de-acu oricum va munci toata viata doar pt copii, cica se lasa de toate viciile (sanki!)!
Da' cand a spus doftoru ca-s doua fete dadea din coada, ca ce misto, c-o sa-l iubeasca si ce tare va fi el cu trei printese prin parc! Fite de mascul
Shery
17
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
moshulik spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui violab
Ok. Deal. M-as bucura enorm. Nu am nasit nici un bebelus pina acum. |
stai sa se confirme Beta si punem la pct detaliile...
dar vezi, ca la mine e cu o conditie...
cica nasa trebuie sa fie neaparat

Moshulik
moshulik spune:
| citat din mesajul lui dandanutz fetelor sunt distrusa.am ajuns aseara i israel toate bune si astazi ne-au sunat ca bunica sotului care l-a crescut a facut infarct si nu mai are sanse deci trebuie sa ne intoarcem.cand credeam ca totul e ok si ca va fi bine uite ca nu mai pot sa incep nimic.asta e viata sunt fff suparata nici nu stiu ce sa fac...... |
offff, ce rau imi pare..
stiu ca suna idiot, dar nu poti ramane tu sa continui tratamentul?
Moshulik
moshulik spune:
Buna fetele,
intrebare de om post si stresat:
sangerarea de nidatie e obligatorie?

si daca da, cam cand ar trebui sa apara?![]()
ca de fiecare data cand ma duc la baie imi privesc amenintator ...
si nu vad nimik.
Multzumesc, Moshulik
yarrina spune:
Moshulik eu stiu ca apre cam in Z10 de dupa ovulatie dar nu-i o regula. Am auzit f putine fete care au observat nidatia.
amzulica spune:
| citat din mesajul lui moshulik Buna fetele, intrebare de om post si stresat: sangerarea de nidatie e obligatorie? ![]() ![]() ![]() si daca da, cam cand ar trebui sa apara? ca de fiecare data cand ma duc la baie imi privesc amenintator ... ![]() Multzumesc, Moshulik |
La mine petele de nidatie au fost in ziua a 8-a de la ET (cu blasto) dimineata si au disparut pana in pranz, dar nu e musai.
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009http://community.webshots.com/user/amzulica
moshulik spune:
va multumesc pentru raspunsul promt.

nici nu stii cum e mai bine: sa vezi sau sa nu vezi ROSU in fata ochilor.
daca asa stau lucrurile, mai bine sa nu mai vad decat petse vreo 40 de saptamani....![]()
Moshulik
violab spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui moshulik
stai sa se confirme Beta si punem la pct detaliile... dar vezi, ca la mine e cu o conditie... cica nasa trebuie sa fie neaparat ![]() Moshulik |
Esti o dulce.