FIV266
Raspunsuri - Pagina 9
mirela2 spune:
vio in afara ca s cat africa de umflata, plus inca cateva kile de la hormoni ..............nu am mai nimic

violab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moshulik
Buna Vio, incerc sa trec cat mai calma prin etapa aceasta sa iau toate ca de la sine si sa nu caut explicatii la orice tot timpul insa ma gandesc ca sunt gravi si ca singura intrebare care mai asteapta raspuns este daca voi avea 2BB sau doar unul singur... cred ca este o forma de protectie...nu stiu... Moshulik |
Pai asa trebuie sa gindesti. Sigur sunt 2 ca sa-mi dai si mie unul sa nu ma mai chinui eu.

BuburuzaL spune:
Mona imi pare atat de rau...Incearca sa mergi inainte...desi e greu...Sper sa te refaci, sa o poti lua de la capat!!!
Moshulik, bine faci draga mea! Odihna, relaxare si ganduri bune! Mai ai pic de asteptat, si vine vremea bucuriei! Acum, ori unu, ori doi, important e sa decurga bine!
Mirela rau te mai necajeste huperstimularea asta....sa te lase odata, ca tia ajuns si tie...
Yarrina va sa zica inca putin si intri si tu in actiune???Sa fie cu noroc!!!
Dandanutz sati poarte noroc drumul asta si sa te intorci fericita si implinita de pe meleagurile sfinte!!!
Sheri...tot fetita???
In afara de faptul ca toate 4 o sa-i mancati capul sotului, e super!!!Eu tare imi doresc fetite...stii tu vreun secret???Oricum, sa fie sanatoase si tu sa ai sarcina usoara in continuare!!!
printesele
Dragaica, Andra multi pupicei
Sa incepeti saptamana cu bine si sa o terminati si mai bine!!!
icic
------------------------------------
Anul asta vreau un beta mare!!!

moshulik spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui violab
Pai asa trebuie sa gindesti. Sigur sunt 2 ca sa-mi dai si mie unul sa nu ma mai chinui eu. ![]() ![]() |
hai ca discutam....depinde ce oferi la scimb...
Moshulik
violab spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui moshulik
hai ca discutam....depinde ce oferi la scimb... Moshulik |
Pai zi tu. Accept orice.
moshulik spune:
Hmmmm....
m-am mai gandit...
ce-ai zice daca te-as face nashica la amandoi?
asa ai avea doi fini, nu dor unul..![]()
Moshulik
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moshulik Hmmmm.... m-am mai gandit... ce-ai zice daca te-as face nashica la amandoi? asa ai avea doi fini, nu dor unul.. Moshulik |
Ok. Deal. M-as bucura enorm. Nu am nasit nici un bebelus pina acum.
ingeras26a spune:
Mona
imi pare rau.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt
dandanutz spune:
fetelor sunt distrusa.am ajuns aseara i israel toate bune si astazi ne-au sunat ca bunica sotului care l-a crescut a facut infarct si nu mai are sanse deci trebuie sa ne intoarcem.cand credeam ca totul e ok si ca va fi bine uite ca nu mai pot sa incep nimic.asta e viata sunt fff suparata nici nu stiu ce sa fac......