FIV266
Raspunsuri - Pagina 11
yarrina spune:
Cel mai bine asa moshulik!!! Putem sa trecem cu vederea ca n-am vazut nidatia...o sa ne treaca supararea repede. ![]()
daria08 spune:
Buna , fetelor! Sunt foarte necajita, am nevoie sa ma ajutati cu experienta voastra.Eu am inceput stimularea prin 20 ianuarie, am intrerupt-o dupa 5 zile din prea putini foliculi, pe urma mi-a venit ciclul sau ce-o fi fost in 5 februarie si , de cand am intrerupt stimularea, simt o apasare si o durere surda, usoara in abdomen. Mi-e teama sa nu fi facut chisturi pe ovare. Ce sa fac? Sa stau pana ii mai vine odata ciclul si sa merg la ecograf? Voi cum v-ati simtit dupa stimulare? Eu , practic, am ramas cu cativa foliculi in ovare , s-au eliminat cum au putut.
Va pup .
moshulik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daria08 Buna , fetelor! Sunt foarte necajita, am nevoie sa ma ajutati cu experienta voastra.Eu am inceput stimularea prin 20 ianuarie, am intrerupt-o dupa 5 zile din prea putini foliculi, pe urma mi-a venit ciclul sau ce-o fi fost in 5 februarie si , de cand am intrerupt stimularea, simt o apasare si o durere surda, usoara in abdomen. Mi-e teama sa nu fi facut chisturi pe ovare. Ce sa fac? Sa stau pana ii mai vine odata ciclul si sa merg la ecograf? Voi cum v-ati simtit dupa stimulare? Eu , practic, am ramas cu cativa foliculi in ovare , s-au eliminat cum au putut. Va pup . ![]() |
Daria, cat mai ai pana la menstra?
ca daca mai ai mai mult de o saptamana, iar programarea ti se face de obicei la a saptea zi de la debutul menstrei (ceea ce inseamna 2 sapt, cel putin), eu zic sa te gandesti serios sa-ti faci o programare pt o eco endov.Nu vreau sa te sperii, dar mai bine sa nu fie nimic, decat un ovar obosit, decat un chistulet ce isi face de cap.
yarrina spune:
Daria mergi si-ti fa un eco cand poti. Daca e sa fie un chistulet se vede si acum...nu neaparat sa-ti vina CM. Eu sper sa fie doar un ovar prea solicitat si de asta sa-ti dea dureri...Acu daca o fi sa ai chist, eu am avut la a doua inseminare pe care am anulat-o din cauza asta si mi s-a spart singur in preajma ovulatiei. Iti da duphaston la urmatorul CM si iti trece.
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui moshulik Buna fetele, intrebare de om post si stresat: sangerarea de nidatie e obligatorie? ![]() ![]() ![]() si daca da, cam cand ar trebui sa apara? ca de fiecare data cand ma duc la baie imi privesc amenintator ... ![]() Multzumesc, Moshulik |
Eu nu am avut asa ceva, nu am avut nici o pata sau firicel de sange pana acum, nici macar la nidatie si-au fost 2.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
13+
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui moshulik Mirela, bafta maine la test! tin pumnii! ![]() ![]() ![]() Moshulik |
merci pui, dar......next time

mirela2 spune:
| citat din mesajul lui andrabirni Mirela,o imbratisare si un gand bun, de alinare. ![]() |
pupi
violab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
merci pui, dar......next time ![]() ![]() |