FIV266

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Cel mai bine asa moshulik!!! Putem sa trecem cu vederea ca n-am vazut nidatia...o sa ne treaca supararea repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Buna , fetelor! Sunt foarte necajita, am nevoie sa ma ajutati cu experienta voastra.Eu am inceput stimularea prin 20 ianuarie, am intrerupt-o dupa 5 zile din prea putini foliculi, pe urma mi-a venit ciclul sau ce-o fi fost in 5 februarie si , de cand am intrerupt stimularea, simt o apasare si o durere surda, usoara in abdomen. Mi-e teama sa nu fi facut chisturi pe ovare. Ce sa fac? Sa stau pana ii mai vine odata ciclul si sa merg la ecograf? Voi cum v-ati simtit dupa stimulare? Eu , practic, am ramas cu cativa foliculi in ovare , s-au eliminat cum au putut.
Va pup .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui daria08

Buna , fetelor! Sunt foarte necajita, am nevoie sa ma ajutati cu experienta voastra.Eu am inceput stimularea prin 20 ianuarie, am intrerupt-o dupa 5 zile din prea putini foliculi, pe urma mi-a venit ciclul sau ce-o fi fost in 5 februarie si , de cand am intrerupt stimularea, simt o apasare si o durere surda, usoara in abdomen. Mi-e teama sa nu fi facut chisturi pe ovare. Ce sa fac? Sa stau pana ii mai vine odata ciclul si sa merg la ecograf? Voi cum v-ati simtit dupa stimulare? Eu , practic, am ramas cu cativa foliculi in ovare , s-au eliminat cum au putut.
Va pup .

Daria, cat mai ai pana la menstra?
ca daca mai ai mai mult de o saptamana, iar programarea ti se face de obicei la a saptea zi de la debutul menstrei (ceea ce inseamna 2 sapt, cel putin), eu zic sa te gandesti serios sa-ti faci o programare pt o eco endov.Nu vreau sa te sperii, dar mai bine sa nu fie nimic, decat un ovar obosit, decat un chistulet ce isi face de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Daria mergi si-ti fa un eco cand poti. Daca e sa fie un chistulet se vede si acum...nu neaparat sa-ti vina CM. Eu sper sa fie doar un ovar prea solicitat si de asta sa-ti dea dureri...Acu daca o fi sa ai chist, eu am avut la a doua inseminare pe care am anulat-o din cauza asta si mi s-a spart singur in preajma ovulatiei. Iti da duphaston la urmatorul CM si iti trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Mirela, bafta maine la test!
tin pumnii!

Moshulik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui moshulik

Buna fetele,

intrebare de om post si stresat:
sangerarea de nidatie e obligatorie?
si daca da, cam cand ar trebui sa apara?
ca de fiecare data cand ma duc la baie imi privesc amenintator ... si nu vad nimik.

Multzumesc, Moshulik

Eu nu am avut asa ceva, nu am avut nici o pata sau firicel de sange pana acum, nici macar la nidatie si-au fost 2.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:

tin pumnii!

Moshulik

merci pui, dar......next time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Mirela,o imbratisare si un gand bun, de alinare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni

Mirela,o imbratisare si un gand bun, de alinare.

pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:

tin pumnii!

Moshulik

merci pui, dar......next time

Mergi la inceput