Sunt paranoica sau ma inseala!?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

buna,

parerea mea este ca te inseala, semnele sunt destule, ai verificat si tu si ti s-au confirmat atatea chestii. daca vrei totusi o dovada clara, angajeaza un detectiv pentru 1-2 saptamani.

de ce a facut-o, mai putin conteaza acum, pentru ca raul s-a produs deja...motive si justificari se gasesc destule...

e important ce vrei TU de acum inainte : sa ramaneti o familie si reconstruiti relatia voastra de la 0, bazandu-va pe sinceritate si incredere, sau isi vede fiecare de drumul lui. pacat ca sunt si cele 2 fetite la mijloc in toata povestea asta.

daca reusiti totusi sa iesiti undeva in week-end, doar voi doi, incearca sa aveti un dialog calm, civilizat, in care sa lamuriti problema si sa stabiliti ce aveti de gand sa faceti pe viitor, daca mai sunteti sau nu o familie.

nu mai prelungi agonia, incertitudinea in care esti acum te macina DOAR pe tine.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Statistic discutand din 10 cazuri de verificare a infidelitatii 7 au venitdin partea sexului frumos 3 din partea masculina, din cele 7 cazuri solicitate de partea feminina 2 cazuri au fost confirmate, 5 cazuri au fost infirmate, din cele 5 infirmate au fost resolicitata verificarea dupao scurta perioada de timp pentru 4 cazuri care au fost infirmate 100%.
Concluziile vi le trageti singure.

Pe de alta parte exista in mod cert o doza destul de mare de autopacalire, autosugestie, autovictimizare.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_miruna spune:

O idee: in weekend(sambata spre duminica) poti duce copii la bunici si sa petreceti seara singuri. Fie ca iesiti in oras la un restaurant, la un film, fie ca stati acasa si pregatiti o cina impreuna, etc puteti petrece o seara placuta. Daca si atunci il vezi incordat si ca sta ca pe ace, atunci poti banui ca te inseala. Nu vreau sa-i iau apararea daroricine merita prezumtia de nevinovatie pana la proba contrarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

poate ai dreptate marius, dar daca tot vorbim statistic, nu cred ca toate cazurile de infidelitate au fost verificate/confirmate/infirmate de detectivi...numai cine isi permite, angajeaza unul...restul suspicioaselor/suspiciosilor "spioneaza" pe cont propriu (verificare mailuri, lista apeluri/mesaje telefonice, extras de cont, etc.) sau cu ajutorul celor din familie/anturaj/colegi de munca...

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Da, insa este bine de retinut cine solicita cel mai des,cate cazuri sunt confirmate si cate sunt banuieli nefondate si cel mai tragic cate cazuri dovedite nefondate sunt solicitate din nou si din nou chiar daca raspunsurile sunt invariabil negative.
Eu gandesc la rece.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Nu putem ca bunici adica tatal lui si mama mea locuiesc cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Da, insa este bine de retinut cine solicita cel mai des,cate cazuri sunt confirmate si cate sunt banuieli nefondate si cel mai tragic cate cazuri dovedite nefondate sunt solicitate din nou si din nou chiar daca raspunsurile sunt invariabil negative.
Eu gandesc la rece.

Pagina legislativa

off-topic : dar daca e o mica-mare conspiratie, a barbatilor-detectivi si a celor banuiti ca inseala ? daca dl detectiv se duce la dl. sot si ii spune "d-le, sotia crede ca o inseli, m-a angajat sa te verific, daca dai si mata' niste banuti, te scot nevinovat !" ? romanul este inventiv, scoate bani din piatra seaca...

si acum serios (mai sus am glumit putin): de fapt cum se procedeaza, pentru verificarea domnului este trimisa o femeie-detectiv ? noi vedem in filme detectivii particulari in actiune, dar la noi ce incredere poti avea in seriozitatea acestor agentii de detectivi ? au referinte pe undeva, sunt recomandati din aproape in aproape sau cum ? ca nu-si pot face reclama pentru cazuri rezolvate cu succes, pentru ca ar insemna sa divulge date personale, sa dezvaluie identitatea detectivilor, etc.

poate ca femeile apeleaza mai des la ajutorul detectivilor pentru ca intuitia le spune ca ceva este in neregula cu partenerul lor; despre barbati nu putem afirma, la modul general, ca au aceeasi capacitate de intuitie ca cea a femeilor...deci, daca nu au banuieli, de ce sa angajeze detectiv, chiar daca in realitate partenera ii tradeaza, dar ei nu observa nimic ?

a, si de unde ai luat statisticile ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Marius, eu ma gandesc ca aceia care apeleaza la detectiv sunt, in general, cei care au banuieli, dar n-au gasit ei insisi dovezile. Ei tre' sa indeplineasca o conditie: sa-si permita sa plateasca detectivul!. Se face poate o statistica printre femeile si barbatii care au scris la "in unul sau in doi" (fie vorba intre noi, esantionul e nereprezentativ pentru populatia generala), sa vedem: in cate cazuri s-au confirmat banuielile? Si vorbesc de inselat debutat inainte de momentul in care femeia a inceput sa cerceteze, nu de inselat provocat (?!) de neincrederea partenerei/partenerului. Sunt sigura ca exista si cazuri de parteneri cu tendinte paranoice, dar si eu am fost facuta paranoica, si eram inselata de imediat dupa nunta (din senin, din iarba verde, printre declaratii de dragoste mare si dupa o saptamana de miere fff faina). Si am banuit pentru ca-si schimbase comportamentul, nu-i convenea nimic, era "absent" si recunostea ca vede sexul (rarit mult) ca pe o indatorire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Nu stiu daca chiar te inseala dar in mod sigur este un flirt la mijloc si din amanuntele pe care le-ai dat, cred ca este cu "clienta" asta. Cat de departe este dus flirtul asta, nu se stie, dar gandurile lui sunt la cum sa isi ia cat mai multe grade de libertate ca sa povesteasca si poate nu numai, cu dansa. De aia nu mai vorbeste cu tine, prezenta ta in viata lui acum il incomodeaza ... si nu mai vorbeste pentru ca se zbate, stie ca nu e bine ce face, dar ii vine si probabil ca Doamna mai si trage putin de el si uite asa ...

Eu zic sa mai deschizi o data discutia si sa ii spui ca banuiesti ca are "un flirt". Nu il intrebi nimic, nu astepti vreo marturisire din aprtea lui. Ii spui doar ce banuiesti, oricat de paranoica te face, tu ai motivele tale sa crezi ca e vorba de un "flirt" - atentie, nu o relatie - si ca orice ar spune el, tu o sa fii vigilenta pentru a te convige singura de contrariul si daca face vreo miscare pe care ti-o ascunde (luat lunch cu dansa, plecat in delegatie cu dansa ...etc) te vei gandi bine la urmatorul pas. Poate nu ar strica un telefon si dansei, civilizat, nu tipat, nu jigniri - in care sa spui acelasi lucru - "banuiesc ca intretineti un flirt cu sotul meu, flirt care imi ameninta relatia in cuplu si viata de familie in general. Va avertizez ca increderea mea este zdrunciata, drept urmare voi fi vigilenta pentru a ma convinge SINGURA daca banuielile mele se confirma sau nu. Sa veti o zi buna, la revedere."

Declarand public, catre ambele parti ca "stai cu ochii pe ei" o sa le ingreuneze evolutia. Se pot intampla doua lucruri - stiindu-te pe urmele lor, ori vor fi atat de stresati (sau macar unul dintre ei) incat renunta la complicatie, ori asta ii va uni si mai tare in a se ascunde si a-si consuma idila. Din ambele cazuri ai si tu ceva de castigat - ori se intoarce la tine si la familie, ori e bun de lasat ca nu-i mai pasa de nimic.

Nu e o perioada usoara, dar cred ca trebuie sa fii ferma - nu prea multe discutii, rugaminiti, intrebari ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Citat:
citat din mesajul lui marius

Eu gandesc la rece.

Pagina legislativa

off-topic : dar daca e o mica-mare conspiratie, a barbatilor-detectivi si a celor banuiti ca inseala ? daca dl detectiv se duce la dl. sot si ii spune "d-le, sotia crede ca o inseli, m-a angajat sa te verific, daca dai si mata' niste banuti, te scot nevinovat !" ? romanul este inventiv, scoate bani din piatra seaca...

si acum serios (mai sus am glumit putin): de fapt cum se procedeaza, pentru verificarea domnului este trimisa o femeie-detectiv ? noi vedem in filme detectivii particulari in actiune, dar la noi ce incredere poti avea in seriozitatea acestor agentii de detectivi ? au referinte pe undeva, sunt recomandati din aproape in aproape sau cum ? ca nu-si pot face reclama pentru cazuri rezolvate cu succes, pentru ca ar insemna sa divulge date personale, sa dezvaluie identitatea detectivilor, etc.

poate ca femeile apeleaza mai des la ajutorul detectivilor pentru ca intuitia le spune ca ceva este in neregula cu partenerul lor; despre barbati nu putem afirma, la modul general, ca au aceeasi capacitate de intuitie ca cea a femeilor...deci, daca nu au banuieli, de ce sa angajeze detectiv, chiar daca in realitate partenera ii tradeaza, dar ei nu observa nimic ?

a, si de unde ai luat statisticile ?

Pe rand:
Activitatea dedetectiv particular este bine reglementata de lege. Ca sa poti sa desfasori legal aceasta activitate trebuie sa fi licentiat. Licentele se obtin doar pe baza de examene si se elibereaza in cazul in care sunt promovate de Politie departament de specialitate. Desigur esti in evidenta Politiei si raspunzi in fata legilor.
Despre seriozitate sepoate spune ca orice agentie de detectivi particulari sau detectivii in sine functioneaza in ultima instanta pe legile clasice ale pietii. Cu alte cuvinte nimeni nu isi risca piata "imaginea" si nu in ultimul rand nu intra in contradictie cu prevederile legale sau deontologice de dragul a 100 de euro sau mai stiu eu cat. Astea sunt fantezii cu hai da si matale un banut ca face...
De asemenea sunt mari deosebiri intre filme care sunt scenarii si realitatea cotidiana, dar sunt si asemanari.
Despre referinte exista si acestea desigur nu sunt publice adica fara detalii insa munca de investigatie se finalizeaza intotdeauna cu rapoarte cu probe samd. Nu ai sa gasesti detectivi particulari pe strada e de la sine inteles ca agentiile au front office si back office sau munca operativa. Asa incat un client sau oricine altcineva nu va intra inlegatura directa cu partea operativa desconspirarea fiind egal cu esecul.
La ultima intrebare da-mi voie sa nu-ti raspund.

Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EllaX

Marius, eu ma gandesc ca aceia care apeleaza la detectiv sunt, in general, cei care au banuieli, dar n-au gasit ei insisi dovezile. Ei tre' sa indeplineasca o conditie: sa-si permita sa plateasca detectivul!. Se face poate o statistica printre femeile si barbatii care au scris la "in unul sau in doi" (fie vorba intre noi, esantionul e nereprezentativ pentru populatia generala), sa vedem: in cate cazuri s-au confirmat banuielile? Si vorbesc de inselat debutat inainte de momentul in care femeia a inceput sa cerceteze, nu de inselat provocat (?!) de neincrederea partenerei/partenerului. Sunt sigura ca exista si cazuri de parteneri cu tendinte paranoice, dar si eu am fost facuta paranoica, si eram inselata de imediat dupa nunta (din senin, din iarba verde, printre declaratii de dragoste mare si dupa o saptamana de miere fff faina). Si am banuit pentru ca-si schimbase comportamentul, nu-i convenea nimic, era "absent" si recunostea ca vede sexul (rarit mult) ca pe o indatorire.

Da, asa este, in general trebuie sa ai bani sa poti plati servicii de acest gen. Asta este. Asta e piata.
Cat despre cazul tau imipare rau ca se incadreaza in cele care au devenit reale. Nu am sa spun ca ele nu exista ci doar am oferit niste puncte matematice care pot sa reliefeze anumite aspecte reale.

Pagina legislativa

Mergi la inceput