Sunt paranoica sau ma inseala!?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Nu stiu daca chiar te inseala dar in mod sigur este un flirt la mijloc si din amanuntele pe care le-ai dat, cred ca este cu "clienta" asta. Cat de departe este dus flirtul asta, nu se stie, dar gandurile lui sunt la cum sa isi ia cat mai multe grade de libertate ca sa povesteasca si poate nu numai, cu dansa. De aia nu mai vorbeste cu tine, prezenta ta in viata lui acum il incomodeaza ... si nu mai vorbeste pentru ca se zbate, stie ca nu e bine ce face, dar ii vine si probabil ca Doamna mai si trage putin de el si uite asa ...

Eu zic sa mai deschizi o data discutia si sa ii spui ca banuiesti ca are "un flirt". Nu il intrebi nimic, nu astepti vreo marturisire din aprtea lui. Ii spui doar ce banuiesti, oricat de paranoica te face, tu ai motivele tale sa crezi ca e vorba de un "flirt" - atentie, nu o relatie - si ca orice ar spune el, tu o sa fii vigilenta pentru a te convige singura de contrariul si daca face vreo miscare pe care ti-o ascunde (luat lunch cu dansa, plecat in delegatie cu dansa ...etc) te vei gandi bine la urmatorul pas. Poate nu ar strica un telefon si dansei, civilizat, nu tipat, nu jigniri - in care sa spui acelasi lucru - "banuiesc ca intretineti un flirt cu sotul meu, flirt care imi ameninta relatia in cuplu si viata de familie in general. Va avertizez ca increderea mea este zdrunciata, drept urmare voi fi vigilenta pentru a ma convinge SINGURA daca banuielile mele se confirma sau nu. Sa veti o zi buna, la revedere."

Declarand public, catre ambele parti ca "stai cu ochii pe ei" o sa le ingreuneze evolutia. Se pot intampla doua lucruri - stiindu-te pe urmele lor, ori vor fi atat de stresati (sau macar unul dintre ei) incat renunta la complicatie, ori asta ii va uni si mai tare in a se ascunde si a-si consuma idila. Din ambele cazuri ai si tu ceva de castigat - ori se intoarce la tine si la familie, ori e bun de lasat ca nu-i mai pasa de nimic.

Nu e o perioada usoara, dar cred ca trebuie sa fii ferma - nu prea multe discutii, rugaminiti, intrebari ...

Exercitiu de memorie. Cum ar suna tot ceea ce ai scris daca NU EXISTA NIMIC? Nu exista niciun flirt,nimic, nimic? Cam cum crezi ca ai aparea tu in calitate de sotie daca la un moment dat ai aparea in fata unei terte persoane cu ceea ce ai scris mai sus? Pune-te in situatia de a fi tu acea terta persoana si sa vina o femei la tine sotia unei persoane pe care o cunosti la fel cum cunosti sute de alte persoane si sa-ti spuna asa din senin ceea ce ai scris mai sus. Ce opinie ai avea despre acea femeie? Probabil nu una prea buna sau eventual ai zambi ironic. Dar daca ai fi sotia unui astfel de sot si te-ai pomeni laun moment dat ca sotul ti-ar spune ceea ce ai scris mai sus? Cum ai reactiona tu in calitate de sotie stiind ca acea persoana exista insa doar atat?

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu as zice ca daca ai sa-i reprosezi ceva sa o faci pe lucruri/fapte concrete.
te neglijeaza, se afunda in tacere, nu iese cu voi etc.
adica sa-i spui clar ca astea te deranjeaza si ca astepti de la el sa ia masuri.
exista o probabilitate intre 1 si 100% sa nu te insele. si atunci toate banuielile si acuzele tale vor fi penibile si nu ai nimic de cistigat.
daca in alte familii s-au intimplat astfel de cazuri, nu inseamna ca peste tot este la fel. daca el nu are decit o simpatie pt doamna respectiva si eventual ea la fel pt el, banuielile permanente nu te avantajeaza deloc.
eu sint convinsa ca pina la urma orice femeie afla ca este inselata. nu tb sa faca ea zeci de scenarii si investigatii si sa se framinte la infinit.
poarta discutia spre voi, nu baga tu singura o treia persoana la mijloc. concentreaza-te pe relatia voastra si exprima-ti nemultumirile. asa parca i-ai cauta inconstient scuze pentru purtarea aiurea de acasa intr-o aventura.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

agri, lasand deoparte suspiciunile cu inselatul...oamenii nu au toata viata acelasi tip de comportament...eu una am trecut prin tot felul de etape in viata fara sa fi avut un amant...nu consider ca trebuie sa ma port tot timpul ca sa ii fiu pe plac celuilalt...sunt etape si etape...si la fel s-a transformat si sotul meu...daca iti inchipui ca oamenii vor avea acelasi comportamente din momentul cand l-ai cunoscut pana la final vei fi tare dezamagita...si daca vei merge pe premiza ca e "obligatoriu" sa nu te insele...vei fi iar dezamagita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius
Exercitiu de memorie. Cum ar suna tot ceea ce ai scris daca NU EXISTA NIMIC? Nu exista niciun flirt,nimic, nimic? Cam cum crezi ca ai aparea tu in calitate de sotie daca la un moment dat ai aparea in fata unei terte persoane cu ceea ce ai scris mai sus? Pune-te in situatia de a fi tu acea terta persoana si sa vina o femei la tine sotia unei persoane pe care o cunosti la fel cum cunosti sute de alte persoane si sa-ti spuna asa din senin ceea ce ai scris mai sus. Ce opinie ai avea despre acea femeie? Probabil nu una prea buna sau eventual ai zambi ironic. Dar daca ai fi sotia unui astfel de sot si te-ai pomeni la un moment dat ca sotul ti-ar spune ceea ce ai scris mai sus? Cum ai reactiona tu in calitate de sotie stiind ca acea persoana exista insa doar atat?

Marius, ai dreptate - exista un risc ca sotia banuitoare sa isi sifoneze imaginea. Dar este de ales intre a iesi cu imaginea sifonata (in fata unei necunoscute) si a te lamuri si linisti sufleteste. In definitv ce conteaza ce parere are lumea despre ea ? Ce conteaza ca poate ai gresit in fata sotului, banuindu-l. Mai bine iti ceri iertare decat sa stai pe margine imbatandu-te cu apa chioara.

Toti cei care sunt implicati intr-o relatie de lunga durata simt cand ceva nu este in regula - asta este o relatie de 10 ani, eu nu m-as hazarda sa spun "draga poate ti se pare" - ceva e in neregula si daca discutiile cu el sunt dificile suspiciunea creste. Eu nu prea cred in "poate mi se pare" desi nu il exclud.

Mie imi face impresia ca adulterul nu este inca produs - este un flirt - si poate e bine sa fie stopat acum. Sunt oameni care desi isi doresc adulterul nu vor sa-si asume riscurile, nu pot duce o viata dubla, "ochii vad, inima cere, constiinta nu si nu" - in speranta ca si sotul in cauza este unul din acestia, atunci avertizarea ca sotia este deja alerta s-ar putea sa fie un element in plus care sa-l faca sa renunte - in definitiv poate nu e indragostit muci, n-a facut nici un plan de viitor, nici o promisiune, nu a simtit si trait nimic cu noua doamna, sunt doar in faza de tatonare, faza in care este mai usor sa se desprinda.

Sigur ca ceea ce spun eu nu este solutia ideala - este o idee, nici macar nu stiu daca se poate pune in aplicare asa de usor pe cat imi e mie de usor sa o scriu. Logic gandind, mie mi se pare o idee buna (mai ales ca e a mea ). Stiu insa ca practica ne omoara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bee
Agri, nu stiu ce sa zic de faza cu hainele! Cunosc oameni carora asa ceva li se pare normal! Eu nu as face asa ceva. Daca ar fi amanta SIGUR nu ar face asa ceva. Si sotul meu a primit hainute, noi e drept, pt copiii nostri, de la colaboratori, clienti, barbatzi.

nu zice ca e sigur, ca nu e. prietena si vecina mea se tot trezeste cu copiii venind din vizitele cu tatal lor imbracati in hainute noi. sunt de la amanta, ca tatal nu le-a cumparat niciodata nimic si nici nu e la curent cu barbie si cars si alte minuni despre care numai o femeie stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

cum, mey, sa dai telefon la o straina si sa-i spui "auzi, draga, am impresia ca barbatu-miu te place. ia sa-l lasi in pace"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

cum, mey, sa dai telefon la o straina si sa-i spui "auzi, draga, am impresia ca barbatu-miu te place. ia sa-l lasi in pace"

Exista - desi e penibil. Atat la femei cat si la barbati. Acestia din urma insa sunt din cei care fac verificari si/sau sar la bataie.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliaheri spune:

Salutare tuturor,

Eu sunt mereu de parere ca e cel mai bine sa iti verifici banuielile. Indoiala creaza un stress fantastic, si nu cred ca merita cineva sa treaca prin perioade lungi de necomunicare si stress absurd.
Exista mai multe metode de verificare. Le-am testat!
Verificarea telefonului, putin periculos si dificil. Cand e la dus, insa poate sa iasa inopinat si iese urat. Eu i l-am cerut pur si simplu pentru ca facusem niste poze cu telefonul lui si vroiam sa le download'ez (al meu era pur si simplu infantil, am scos poze cu ei ei din deplasarile lui "de servici").
Exista un program de tracking pe care il poti instala pe calculatorul lui, inregistreaza tot, sta ascuns, si doar tu poti accesa informatiile stocate. Practic tot ce a tastat, cel mai important parole de la mailul personal, dupa ce iei parolele poti sa dezinstalezi programul si sa te loghezi de la un alt calculator sa ii citesti mesajele http://www.actualkeylogger.com/ Mare grija daca domnul este IT'st, poate vedea programul in fisierul de programe, insa chiar si asa nu verifici in fiecare zi fiesierul respectiv. Folosit! a fost foarte buna metoda! Mail-uri, chaturi, poze, tot!
Eu nu am putut trai cu incertitudini. Dupa ce am vazut ce dulceag ii scria, cum nu a facut niciodata cu mine, in prima faza am fost efectiv dezgustata, insa cel mai important Eu NU MERIT asta!!! Merit un barbat care sa imi scrie cuvinte de dragoste, si merit sa fiu iubita si nu calcata in picioare! Acum regreta, prea tarziu!
Nu e frumos! stiu, sa nu ai incredere, sa verifici, insa raman mereu socata de cat de frumos mintea! Dupa 10 ani, in care am crezut ca stiu langa cine stau! Cred ca rar stii ce sade in mintea sotului;
Faptul ca nu vorbeste, ca nu exista comunicare este f grav! Comunicarea e un stalp f important in relatie! Ati jurat la bine si la rau, pai atunci poate sa iti spuna ca nu ii e bine, la servici, cu parintii, sa iti vorbeasca constant, sa isi de-a afara frustrarile, daca nu face asta scuze ... insa nu e casnicie .. nici macar prietenie .. e co-habitare, colegialitate rece, si nu are nici o legatura cu o casnicie normala si sanatoasa!
Mi-a luat un an sa trec peste, nu total, inca mai am cosmaruri, insa trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

agri - poate o fi vreo clienta din asta lipicioasa si lingusitoare ca sa obtina reduceri cat mai mari... si poate si sotul tau vrea sa vanda cat mai mult... si nu si-au dat seama cand au ajuns la faza de donat hainutze...

oricum, poate ar trebui sa ii ceri numarul ei sotului tau, spunindu-i ca vrei sa ii multumesti pt hainutze si ca o inviti la o cafea...

eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Am insomni...
Nu pot sa ii instalez acest program este IT-ist si unul bun,s-ar prinde imediat.
Nu are cum sa fie doar un flirt, eu il banuiesc de 3ani.
Nu s-ar comporta mai altfel cu o clienta ca sa vanda mai mult, ca nu vinde mere...si plus de asta chiar nu are nici o treaba cu vanzarile, are multi bani neincasati de la clienti(sau poate asta imi zice mie si ii cheltuie in alte scopuri).
Mi-am amintit chiar ca i-am gasit odata mergand impreuna cu masina lui la cumparaturi prezervative in masina cautand un CD(noi daca folosim o data pe an) si mi-a zis ca l-a luat sa fie in casa, dar a uitat de el ca le-a scos ca intra la magazin si sa nu piuie alea sa se faca de kk. Si am mai gasit o data in buzunar la geaca unde eu cautam trimisa de el o surubelnita mica si a zis ca le tine acolo ca unde sa le puna sa nu dea copii de ele?, nici macar nu m-am gandit atunci ca ar putea sa minta.
Acum se poarta extraordinar de frumos.
Nu ma astept sa ramana la fel ca la inceputurile relatiei, sunt de acord ca fiecare ne schimbam comportamentul, dar de la asta pana a nu vorbii cu mine deloc...asa e cand esti cu capul in alta parte doar nevasta iti sta in gat si nu mai vrei sa o vezi si sa o ai in preajma si doar de ea nu iti mai pasa.De indragostit lula nu prea cred este prea rational sa i se intample asta.
Pe asta se bazeaza sigur ca stie ca nu as fii in stare sa sun la cineva sa ma dau in spectacol.
Nu pot sa sunt la respectiva nu ca mi-ar pasa de imaginea mea,dar chiar e sub demnitatea mea, si plus de asta ar putea sa sica si aia dute mai femee de aici ca esti nebuna...imi trebuiesc dovezi palpabile.
Tot nu pricep de ce nu vrea sa mergem la munte de ziua lui ci a doua zi?! Oare se va intalnii cu ea atunci?Pretextul sa fie de ziua lui cu copii mi se pare puieril in contextul dat si pulus de asta uraste aglomeratia si tocmai eu propuneam sa ne intoarcem sambata cand nu vine nimeni dinspre munte si va fi liber.
Am sesizat ca telefonul dupa care vorbeste cu ea ieri a stat inchis toata ziua, pana acum nu se intampla asa.
Eliaheri asa gandesc si eu si de aceea va spun ca daca banuielile mi se confirma nu il mai vreau langa mine, nu l-as putea ierta niciodata si aia nu ar mai fi relatie.Si daca se rupe ata si ii faci nod, nodul o sa ramana mereu si va incomoda in permanenta.Nu as mai putea avea incredere in el niciodata si sunt de parere ca orice o care a facut o data asta poate recidiva oricand.
Inca mai sper sa fie doar banuieli...

Mergi la inceput