Sunt paranoica sau ma inseala!?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Este in pesti.
Clienta ii e de mai mult de 3 ani,ar facand legaturi cred de pe atunci a inceput ceva.
Si da admit si ca uni clienti sunt insistenti dar prea se leaga toate.
De imprietenit nici cand nu sunt genul si nici nu am cum ca ar batea la ochii.
I-am zic ca as vrea sa ii fac cadou de ziua lui (urmeaza in curand) cateva zile la munte si a fost de acord.Si l-am pus sa aleaga unde si acum o ora batea in retragere,ca parca ar fi mai bine sa mergem alta data cum sa nu fim cu copii de ziua lui?
Nu am ai mai iesti singuri de ffff foarte multa vreme.
Ce motiv ar avea acum dupa ce a zis ca vrea sa mergem sa nu mai vrea.
Poate ii stric vreun plan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Zi-i ca ori isi face mai repede bagajele pentru vacanta, ori la noapte doarme cu ambii ochi ''machiati'' natural si cu cateva cucuie in cap

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

ha...sa nu-mi spui ca esti balanta sau oricum zodie de aer...mai era la un topic o problema cu un "peste'....din toate zodiile...daca e sa crezi in asta....ei sunt "casanova zodiacului"....bine.... pentru mine toti barbatii sunt casanova...vorba unei prietene de a mea de 74 de ani..."toti iubesc pana apare o alta iubire"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Agri, nu te mai chinui! Incearca sa afli adevarul si pe urma decizi ce ai de facut. Eu nu sunt de parere ca ar trebui sa divortezi neaparat daca te-a inselat, nici eu nu am facut-o, dar el trebuie sa se hotarasca ce vrea. Asta daca chiar sunt intemeiate banuielile tale. Ti-as dori sa nu fie, pentru ca indiferent de ce urmeaza dupa o infidelitate, e multa, multa suferinta la mijloc.
Si neparat scoate un extras de card pe ultimele luni. Daca e sa fie sau sa fi fost ceva intre ei, de acolo o sa afli adevarul.
Chiar daca or sa ma injure fetele, eu cred ca adevarul e cea mai buna solutie. Incertitudinea asta distruge suflete!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

cristina_ana...si certitudinea si incertitudinea e dureroasa in astfel de situatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Balanta, pe mine incertitudinea m-a adus in pragul nebuniei. Faceam crize de nu imi venea sa cred ca eram eu aia. Ma rugam de el sa-mi spuna adevarul si el imi zicea ca sunt paranoica. Nu puteam dormi noptile, plangeam de nu mai stiam de mine, efectiv nu stiam ce se intampla de era asa de schimbat. Si mai aveam si un bebe abia nascut de care trebuia sa ma ocup singura.
Certitudinea m-a eliberat. Sigur ca am suferit, dar macar am stiut ce am de facut in continuare. Si crede-ma, eu dupa ce am depus actele de divort am incetat sa mai plang.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_miruna spune:

Lati si copii cu voi. In felul asta impaci si capra si varza: mergeti la munte si aveti si copii de ziua lui. Simplu nu? Sunt pensiuni care au si servicii de babysiting. Cat dorm copii va puteti face de cap. Adevarul e ca nici eu nu ma indur sa plec undeva si sa-mi las fetita acasa si nu am mai iesit singuri de 4 ani, dar daca o las acasa parca avem impresia ca lipseste ceva, si inrosim telefonul, asa ca mai bine o luam cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

parerea mea este ca te inseala, semnele sunt destule, ai verificat si tu si ti s-au confirmat atatea chestii. daca vrei totusi o dovada clara, angajeaza un detectiv pentru 1-2 saptamani.

de ce a facut-o, mai putin conteaza acum, pentru ca raul s-a produs deja...motive si justificari se gasesc destule...

e important ce vrei TU de acum inainte : sa ramaneti o familie si reconstruiti relatia voastra de la 0, bazandu-va pe sinceritate si incredere, sau isi vede fiecare de drumul lui. pacat ca sunt si cele 2 fetite la mijloc in toata povestea asta.

daca reusiti totusi sa iesiti undeva in week-end, doar voi doi, incearca sa aveti un dialog calm, civilizat, in care sa lamuriti problema si sa stabiliti ce aveti de gand sa faceti pe viitor, daca mai sunteti sau nu o familie.

nu mai prelungi agonia, incertitudinea in care esti acum te macina DOAR pe tine.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Asta e ideea ca nici noi nu am plecat in ultimi 4 ani si juma nicaieri fara copii ca nu putem, dar luasem hotararea asta tocmai discutand ca trebuie sa mai ne facem ceva timp si ptr noi.
Eu am propus o escapada singuri cam din toamna, o vreme nici macar nu m-a auzit si la inceput de decembrie zisese ca hai sa mergem, dar era tot dupa o perioada de tacerii si eu nu am vrut ca mi-ar fi fost greu sa il suport, si plus stiti si voi cum e ca in decembrie sunt cheltuielile mai mari si am amanat ptr ianuarie dar nici unul nu am zis nimic.

Mergi la inceput

Balanta da sunt semn de aer sunt Varsatoare.
Asta e ca nu stiu ce metoda sa folosesc sa aflu adevarul, asta cu detectiv ni se pare aiurea sa cheltui bani, mai ales ca daca e cum cred ca el sa ii fi dat papuci, sau sa o lase mai moale acum 2 saptamani nu sunt elocvente.

De sunat sa nu raspunda nu s-a intamplat ca stiu(dar nu mai stiu cand) mi-a raspuns odata foarte nervos la telefon, ca are treaba si vorbim mai tarziu, asa ca de atunci eu i-am spus ca nu am sa-l mai sun. Si e muuuuuuuuullt de atunci, asa ca in cursul zilei noi vorbim ffff foarte rar.

Mergi la inceput