intrebare agnostica

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Cica daca ''suna'' de doua ori la usa sigur e postasu'...
Pace tie, nu te consider nebuna. Radicala? Poate. Nu te cunosc deloc si chiar daca ne intindem 2 veacuri aici la vorba tot nu te pot cunoaste. Nu-mi permit sa te judec, crede-ma pe cuvant. N-am voie!!!

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

by the way Hannen, am inteles ca din punct de vedere musulman, daca ''ucizi'' in numele Dumnezeului tau nu e pacat (sa ucizi). Dar acuma aici se isca o intreaga alta discutie despre cum anume stabilesti ca o faci pentru Dumnezeu si nu pentru folosul propriu- privitor la topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Va rog din suflet sa nu va mai certati, eu nu mai suport nici un fel de cearta.
Sunt iar pe fuga, am intrat, am citit ce ati scris, dar un lucru vreau sa spun: a nu te teme de Dumnezeu nu echivaleaza cu o stare de letargie, si apoi asteptam flori.
Pentru mantuire trebuie ascultare, ascultarea poruncilor lui Dumnezeu, iar asta nu e negociabil, insa calea prin care ajungem la ascultare poate fi prin teama ( ma tem de iad), sau prin iubire ca raspuns la iubire.

Deci eu aleg sa Il urmez pe Dumnezeu, sa ii respect poruncile din iubire pentru El, pentru ca vreau eu, nu din constrangere de orice fel.

Cele 10 porunci pot fi respectate ( mai putin cea cu aproapele) fara iubire. Nu minti, nu furi, nu ucizi, nu comiti adulter ca ti-e frica sa nu intri in iad, dar tu in suflet ramai stana de piatra, imuna la suferintele celor din jur.

Nu stiu cat de clara am fost, dar nici nu pot acum dezvolta, ci cand ma intorc.

Pana atunci poate e gata mancarea, si nu m-as supara daca as gasi si un pahar de sampanie pentru fiecare. Acum stiu ca sunt modesta si cer putin, dar asta e :)

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

oh my GOD,mamabear!Take it easyyy!
Gresit,gresit!!!nici prin cap nu mi-a trecut asa ceva.Sa repet,tu ai zis ca v-am acuzat de idolatrie(eu dadusem UN exemplu dintre cele 2 pacate mari pe care Dumnezeu nu le iarta).
Prietena mea mi-a zis ca`s idolatra,ca-l apar si-l vorbesc atita de bine pe MJ.Eu n-am fost de acord cu ea.
Crinuta zice ca are dreptate!
Si m-am gindit eu apoi,si-am si intrebat-o.Pai cum se face mai ca daca imi place de el ca om,ca il consider un artist nemaipomenit,ca a avut un suflet cum rar mai intilnesti...sunt idolatra,dar icoanele,sfintii din calendar,statuietele pe care le pupa catolicii...alea ce sunt?A zis "nu stiu"
Daca esti asa stricta cu mine (si parerea mea despre MJ) atunci cum se face ca nu esti asa de stricta si cu celelalte aspecte...
Asta este o dilema inca si Crinuta a adincit-o,zicind ca prietena mea are dreptate.

De unde si pina unde ti-a iesit ca il compar pe MJ cu Isus Hristos?
Ma ia pe mine valul,dar atit de nebuna inca n-am ajuns!Pacatele mele.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Hannen, nimic personal, am doar o rugaminte. Ai stricat topicul cu Islamul, acum l-ai stricat si pe asta. Tie chiar iti place sa-ti bati joc de fete. Le acuzi pe ele ca nu te includ sub acelasi Dumnezeu. Normal ca nu. Doar Islamul spune ca Raiul este doar al Musumlanilor.Ramai acolo.
Ca sa intri in Rai trebuie sa spui "Allah" Este adevarat?Da sau Nu. Daca da, atunci te rog frumos sa te retragi si lasa fetele in pace.Acesta nu este un subiect Islamvs Crestinism.
Eu citesc in fiecare zi asociatia musulanilor din romania, islamulazi.ro etc..
Tu , stii ca eu stiu foarte bine ce vorbesc si argumentez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mey, sa iti placa de MJ, sa il apreciezi fara plansete si istericale e una.
Eu nici pe Beethoven nu-l idolatrizez, desi e preferatul meu. Nu pun pe piedestal nici un om, pentru ca nu e meritul lui ca i-a dat Dumnezeu talentul. Il apreciez ca si-a cultivat talentul, asta da.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

by the way Hannen, am inteles ca din punct de vedere musulman, daca ''ucizi'' in numele Dumnezeului tau nu e pacat (sa ucizi).

Iasmin,sa ma bati si nu pricep de unde ai inteles tu asa ceva.Pot sa te intreb?De unde???

Si pe viitor,ca sa clarific aceasta neintelegere,ne-a fost scris ca "uciderea unui singur suflet,este egala cu uciderea intregii suflari omenesti!"
La fel si sinuciderea!Este un pacat de moarte!!Nu exista scapare pt. pacatul ca ti-ai luat zilele.Pt. ca numai dumnezeu da viata si numai El ia viata!

E permisa lupta..."dreapta"(vorba vine,ca parca`r fi vreo lupta dreapta) dar nu omorul miseleste .Nu omorul celor care nu participa la lupta.
Adica tu consideri ca eu pot taia capete in jur oricind vreau eu,nu?Si de ce crezi ca nu o fac?
Sa-ti zic.Pt. ca este pacat!!!

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:

Isus a spus asa; " Iar, Eu, si Tatal meu suntem UNA".
Isus a vorbit in direct cu Dumnezu si nu a fost nevoie de un Inger intre EL si Tatal Ceresc.

si s-a transmis live?
acum fara gluma,din cita religie cunosc ,n-am auzit de un alt "muritor" caruia sa-i fi vorbit Dumnezeu in afara de Moise.
Poate ca ma insel,cine stie.

Nu stii istoria religiilor. Vechiul si Noul Testament a fost scris in ebraica si greaca . In Vechiul Testament nu este prevestita venirea lui muhhamed , el era arab si n-are nicio legatura cu rasa araba. Isus a fost evreu, super evreu evlavios, nu se ruga el la Templu Evreilor din Ierusalim?Ebraica nu are nicio legatura cu araba.Muhammed, vorbeste de Dumnezu la persoana a treia ,cel necunoscut, nevazut si prin Ingerul Gabriel. Isus a vorbit la persoana intai , si a vorbit aramaica, nu araba.
Tu nu stii crestinismul, deloc, chiar deloc.

Mergi la inceput

Hannen ai PM. Check it pls.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Hannen, nimic personal, am doar o rugaminte. Ai stricat topicul cu Islamul, acum l-ai stricat si pe asta. Tie chiar iti place sa-ti bati joc de fete. Le acuzi pe ele ca nu te includ sub acelasi Dumnezeu. Normal ca nu. Doar Islamul spune ca Raiul este doar al Musumlanilor.Ramai acolo.
Ca sa intri in Rai trebuie sa spui "Allah" Este adevarat?Da sau Nu. Daca da, atunci te rog frumos sa te retragi si lasa fetele in pace.Acesta nu este un subiect Islamvs Crestinism.
Eu citesc in fiecare zi asociatia musulanilor din romania, islamulazi.ro etc..
Tu , stii ca eu stiu foarte bine ce vorbesc si argumentez.

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

ai glume in program?
si cam ce argumentezi tu pe aici?Ca am stricat subiectul cu islamul?
Care ,ala in care se vorbea de mere si ai venit tu sa compari profetii?
Ma rogi sa ma retrag???
si cam ce ai invatat tu de pe unde te documentezi zilnic?Ca pt. a intra in rai tre` sa zic Allah! auzi,ia du`te si intreaba crestinii arabi ce zic ei ca sa intre in rai!
Pacat ca dupa atita documentare n-ai aflat ca Allah inseamna Dumnezeu.

Mergi la inceput