intrebare agnostica

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:

Isus a spus asa; " Iar, Eu, si Tatal meu suntem UNA".
Isus a vorbit in direct cu Dumnezu si nu a fost nevoie de un Inger intre EL si Tatal Ceresc.

si s-a transmis live?
acum fara gluma,din cita religie cunosc ,n-am auzit de un alt "muritor" caruia sa-i fi vorbit Dumnezeu in afara de Moise.
Poate ca ma insel,cine stie.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Nu stii istoria religiilor. Vechiul si Noul Testament a fost scris in ebraica si greaca . In Vechiul Testament nu este prevestita venirea lui muhhamed , el era arab si n-are nicio legatura cu rasa araba. Isus a fost evreu, super evreu evlavios, nu se ruga el la Templu Evreilor din Ierusalim?Ebraica nu are nicio legatura cu araba.Muhammed, vorbeste de Dumnezu la persoana a treia ,cel necunoscut, nevazut. Isus a vorbit la persoana intai si vorbit aramaica.

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Ascunde`te!Sau mai bine fugi la si poate maine pe racoare realizezi ce scrii.
"era arab care nu avea nicio legatura cu arabii" ,"Isus era super evreu".
ebraica e sora limbii arabe,asa cum si cele doua popoare/semintii se trag din acelasi tata(doi frati),aka,evreii si arabii.
hai mai bine fa nani si daca am timp iti explic ca daca crestinii nu accepta ca Mohammad a fost profetit,asta nu inseamna ca e adevarat.
somn usor!

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

AminaMarina, si evreii, si arabii sunt semiti. Se trag din acelasi loc. Au origini comune (dovedite genetic). Ebraica este din aceeasi familie lingvistica cu araba. Scrierile araba si ebraica deriva din aceeasi scriere aramaica (ca tot ai pomenit de limba aramaica).
Sunt destul de ... infratiti genetic si cultural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Hannen! Hannen! Halal Credinta.In loc sa vii cu argumente , vrei razboi?Asa faci la toate subiectele.Sa-ti fie rusine!Nu esti in stare sa tii o discutie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Hannen! Hannen! Halal Credinta.In loc sa vii cu argumente , vrei razboi?Asa faci la toate subiectele.Sa-ti fie rusine!Nu esti in stare sa tii o discutie.

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Vezi argumentele mai sus.rusine n-am de ce sa-mi fie.Deocamdata ti-am dovedit ca si fara sa ma documentez zilnic cunosc mai multa istorie a religiilor decit tine.
good night

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Citat:

Isus a vorbit in direct cu Dumnezu si nu a fost nevoie de un Inger intre EL si Tatal Ceresc.

si s-a transmis live?

Hannen, ti s-a facut dor de mine?
Pentru o persoana careia nu ii ajunge un TIR cu evantaie si saruri ca sa iasa din lesinurile repetate pe care i le produc lipsa de politete la adresa islamului si a Profetului, ti se par in regula interventiile tale?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

AminaMarina, si evreii, si arabii sunt semiti. Se trag din acelasi loc. Au origini comune (dovedite genetic). Ebraica este din aceeasi familie lingvistica cu araba. Scrierile araba si ebraica deriva din aceeasi scriere aramaica (ca tot ai pomenit de limba aramaica).
Sunt destul de ... infratiti genetic si cultural.

Daca sapam adinc in istorie totusi e diferenta. Poate miine ca nu am timp acum si nici nu vreau sa gresesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Citat:

Hannen, ti s-a facut dor de mine?
Pentru o persoana careia nu ii ajung un TIR cu evantaie si saruri ca sa iasa din lesinurile repetate pe care i le produce lipsa de politete la adresa islamului si a Profetului, ti se par in regula interventiile tale?

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

dor de tine?nu,ma lipsesc cu placere.Da` banuiesc ca nu te lipsesti tu.Ca vorba aia,e rost de nimicit in grup.
Mai,eu sunt una!Voi sunteti ...cite oare??
Cred ca e fun la gramada,asa ca enjoy!Ce parte doresti ,o mina,un picior?

hey,hey,veniti in ajutor la SC,ne-a atacat hannen...
si s-a transmis live?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ma gandeam eu ca iar o sa te ia cu lesin... :)).
Fa-ti in continuare treaba, eu nu te mai deranjez :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Noi n-avem nevoie de ajutor. Invidia, deh, toti te invidiaza. Ti-am zis ca esti a mai tare balerina

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Ma gandeam eu ca iar o sa te ia cu lesin... :)).
Fa-ti in continuare treaba, eu nu te mai deranjez :).

Cred ca te inseli,deocamdata nu lesin si nici n-am pomenit pe ultima pagina,asa ca te-ai gindit prost.
good bye,nu vreau sa te retin

Mergi la inceput