intrebare agnostica

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Isus a spus asa; " Iar, Eu, si Tatal meu suntem UNA".
Isus a vorbit in direct cu Dumnezu si nu a fost nevoie de un Inger intre EL si Tatal Ceresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ah,din graba am gresit si`n loc de masochista,am scris sadica.Da,prietena mea considera ca-mi fac singura rau citind ce scrie unul si altul aiurea pe net.Iar rea nu ma considera cu siguranta.

Deocamdata ma numesc hannen,nu grivei,asadar nu pot fi intaritata.Iar de muscat nici vorba.

Eu cred ca se intelege gresit teama de Dumnezeu.Nici eu nu pot sa zic ca stau cu frica`n san,ca Dumnezeu nu sta cu bita la colt sa ne altoiasca.Din contra!Dar totusi exista o teama nu?Teama ca nu cumva sa gresesti si sa nu fii tocmai asa cum EL ne-a cerut sa fim.Chiar daca Dumnezeu si-a prescris Siesi iertarea si indurarea totusi Ziua Judecatii nu este o zi ca oricare alta nu?
Mie nu-mi vine sa cred ca te gindesti ca`n ziua in care vei fi judecat...ei bine,ca nu te temi de ziua aia.
Pt. ca Dumnezeu e bun,e cel mai bun,pt ca Dumnezeu ne iubeste,e capabil de o iubire pe care noi nu o intelegem,e iertator,EL iarta orice ,e rabdator,uite cit ne rabda si cit rau rabda...dar in Ziua aceea vom da socoteala.Ideea era de "temeti-va de ziua aceea grozava cind veti sta in fata Domnului vostru...cind va veti vedea faptele,sunt ele acelea care Dumnezeu le-a asteptat de la voi???"
Eu ma tem!Eu ma tem ca nimic din ceea ce am facut nu echivaleaza nici macar cit unul din darurile pe care mi le-a daruit Dumnezeu.
Si cite nu ne daruieste EL zi de zi!

patou,interes pt. islam zero,in schimb interes pt mascarade ...oho.Astea`s carti din ciclul "ia sa ma conving ca sunt pe calea cea buna"??si cind aud ca mai e si argumentata cu versete din coran,deja ma ia ameteala.

mamabear,hey uite ,cica daca apreciez un om talentat,il vorbesc de bine,il laud,il apar (pt. ca asa cred eu ca merita)...sunt idolatra.

Compara asta cu ceea ce am zis eu.Adica avind in vedere ca icoana nu i-am facut,rugi nu i-am inaltat...evident lui M.J...cred ca am fost finuta.
Cit despre satana.Nu cred ca putem sa-l ucidem...adica nu cred ca ne vom regasi vreodata pe un cimp de lupta propriu-zis,cu sabiile` maini.cimpul de lupta e in noi.Si prin credinta il ucidem putin cite putin in fiecare zi.Pe cei "care`s ai lui" deja,i-a lasat in pace,insa`i incearca neincetat pe ceilalti.

Dar daca ar fi vreodata asa ca in intrebarea conchitei,deci daca-l omor ma duc in iad,daca nu-l omor tot in iad ajung(aici nu`s sigura ca am inteles).Pai decit cu el viu si eu in iad,mai bine cu el mort...daca e sa ma duc in iad.
Ba nu!De ce sa-l omor?Nu mai bine sa mearga si el cu mine acolo la caldurica?Nu el a fost care si-a bagat mereu coada?Adica el scapa si eu trag?
Grea intrebare ne-ai pus conchita!hmmmmm

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

Citat:
patou,interes pt. islam zero,in schimb interes pt mascarade ...oho.Astea`s carti din ciclul "ia sa ma conving ca sunt pe calea cea buna"??si cind aud ca mai e si argumentata cu versete din coran,deja ma ia ameteala.

tu chiar nu renunti niciodata???

www.pecontpropriu.unblog.fr" target="_blank">blogul meu

mihaela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui patou

Citat:

tu chiar nu renunti niciodata???

mihaela

evident ca nu.Pt. ca mascaradele unor smintiti nu reprezinta religia mea.Si n-am sa accept astea ca argumente,pt. ca eu nu am venit sa zic ca am citit despre crestinism in "Libertatea" si ca ...

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:

Isus a vorbit in direct cu Dumnezu si nu a fost nevoie de un Inger intre EL si Tatal Ceresc.

si s-a transmis live?
acum fara gluma,din cita religie cunosc ,n-am auzit de un alt "muritor" caruia sa-i fi vorbit Dumnezeu in afara de Moise.
Poate ca ma insel,cine stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

ESPECIALLY ptr Hannen- cu dedicatie

Draga mea, citez din DEX:
a intarata= a aduce pe cineva in stare de surescitare, de enervare

Departe de mine a te cobora pana la statutul de animal. Vaz io, ca pot sa fac ce-oi face, tu pe mine nu ma iubesti

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Buna ziua fetelor!Eu zic asa:sa raminem impacate!

Am venit sa va spun ca la Craciun mie mi-a dat parintele canon care incepe in Postul Pastelui,si stiti si unii dintre voi cite gondace si icoaseare un acatist,nu mai vorbesc de Acatistul Sfintelor Patimi.Si in afara de acest canon privat,ce credeti ca ne-a spus parintele duminica?Ne-a spus asa:bagati de seama ca in aceasta perioada nu cumva sa aveti burta goala dar gura plina!Si eu cit am mai vorbit ieri,ca nici nu puteam sa ma culc pina nu-i mai ziceam ceva lui Hannen!

Asa ca eu pe aceasta perioada de mare sarbatoare,am de zis rugaciuni si nu mai pot intra pe la discutii(ca discutiile cu voi sint o placere,dar postul e si privare de placeri!),deci sa stiti ca nu de suparare pe cineva sau de intors spatele cuiva nu mai intru,bine?

Va imbratisez pe toate si haideti sa ne impacam si sa ne bucuram!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:

si s-a transmis live?
acum fara gluma,din cita religie cunosc ,n-am auzit de un alt "muritor" caruia sa-i fi vorbit Dumnezeu in afara de Moise.
Poate ca ma insel,cine stie.

Daca accepti ca Duhul Sfant, Isus si Dumnezeu sunt una, atunci iti dai seama ca Dumnezeu iti vorbeste prin Duhul Sfant. Si, da, eu pot spune ca imi vorbeste personal.

O zi buna tuturor. Eu v-am pupat, ma duc cu copilul la sanius.

mihaela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08
[ Vaz io, ca pot sa fac ce-oi face, tu pe mine nu ma iubesti

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Te inseli.Mai ,poate`s io mai sensibiloasa asa da` a sunat ca "lasati nebuna in pace..."(n`o mai intaritati)ca vorba aia doar ce am inbunat-o.
Cum zice prietena mea,riscurile trebuie sa mi le asum daca ma expun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

mamabear,hey uite ,cica daca apreciez un om talentat,il vorbesc de bine,il laud,il apar (pt. ca asa cred eu ca merita)...sunt idolatra.

Compara asta cu ceea ce am zis eu.Adica avind in vedere ca icoana nu i-am facut,rugi nu i-am inaltat...evident lui M.J...cred ca am fost finuta.
Cit despre satana.Nu cred ca putem sa-l ucidem...adica nu cred ca ne vom regasi vreodata pe un cimp de lupta propriu-zis,cu sabiile` maini.cimpul de lupta e in noi.Si prin credinta il ucidem putin cite putin in fiecare zi.Pe cei "care`s ai lui" deja,i-a lasat in pace,insa`i incearca neincetat pe ceilalti.
Asa ca te rog sa faci o comparatie,e ca am fost finuta?Pt. ca nici incoana nu i-am facut,nici slujbe,nici rugi nu i-am inaltat.Lui M.J bineinteles.

Hannen, te rog , lamureste-ma si pe mine. Tu ai facut comparatie intre Michael Jackson si Iisus Hristos? Tu ai compara statutul de fan al unei vedete (pe care fanii o numesc idolul lor ), ai comparat admiratia ta pentru el , cu credinta noastra, a crestinilor, in Iisus Hristos? De cand este pe lumea asta o religie care sa il considere pe Michael Jackson Dumnezeu?
Comparatia ta e absurda si jignitoare pentru crestini!

Mergi la inceput