intrebare agnostica
Raspunsuri - Pagina 20
hannen spune:
Ha,vinatoare de vrajitoare??
A trecut ceva vreme de cind forumista respectiva si-a expus parerile pe forum si n-am vinat-o pe absolut nicaieri.Ba si-a deschis propriul subiect la SC si nu m-a interesat sa o vinez...
De data asta a fost ceva care mi-a atras atentia si-am "scapat" si oful ce-l aveam.A fost gresit?
Eu zic ca nu,pt. ca uite,am aflat ca isi sustine afirmatiile,deci nu a fost o scapare de moment.
Ba chiar imi rinjeste in nas!
Asa ca va rog,scutiti-ma de atita victimizare.Nu era clubul vostru ,nu era o biserica aici.Eu am fost jignita crunt!Cea mai nasoala jignire de pina acum de pe DC si voi gasiti cu cale sa o aparati.Frumos!Asta nu imi arata decit ca ginditi exact ca ea.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamabear Conchita nici gand sa te vada cineva ca bau-bau. Esti o dulce si nu cred ca gresesc cand spun ca ne esti tare draga la toate. |
aaaaa, ma simt ca sconscul (am uitat cum se scrie!!) ala din Bambi pe care Bambi il confunda cu o floare. :-))))
uite cate doua inimioare de caciula pentru voi toate, de la Sf. Valentin.
Iasmin08 spune:
referitor la participante care..''cad ranite''. Cine zice ala e
Conchita, te respect enorm, tocmai pentru ca te simt foarte mult ca fiind cea mai apropiata de ideile mele.
Eu consider ca avem toti aceeasi baza comuna (iudaism, crestinism, islam) si am discutat cu persoane musulmane (inca discut). Nimeni nu s-a simtit lezat dar nici nu am facut referiri sub demnitatea noastra. Pot sa va spun cu mana pe inima ca exista prietenie intre crestini si musulmani, cu extrem de mult respect si dragoste de o parte si de alta.
Sa revenim la oile noastre (adica la discutie, sa nu inteleaga cineva ceva gresit Doamne feri')
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
conchita spune:
citat din mesajul lui hannen Eu am fost jignita crunt!Cea mai nasoala jignire de pina acum de pe DC si voi gasiti cu cale sa o aparati.Frumos!Asta nu imi arata decit ca ginditi exact ca ea. |
Hannen, imi pare sincer rau ca simti asta...
dar uite, putem invata ceva constructiv!! ce putem face atunci cand cineva gandeste negativ despre ce avem noi mai drag si scump? care e solutia? in asa fel incat sa nu cadem in capcana vesnicei tactici "intarata-i, drace" si sa dam satisfactie cui nu trebuie.
hannen spune:
citat din mesajul lui Iasmin08 referitor la participante care..''cad ranite''. Cine zice ala e Conchita, te respect enorm, tocmai pentru ca te simt foarte mult ca fiind cea mai apropiata de ideile mele. Eu consider ca avem toti aceeasi baza comuna (iudaism, crestinism, islam) si am discutat cu persoane musulmane (inca discut). Nimeni nu s-a simtit lezat dar nici nu am facut referiri sub demnitatea noastra. Pot sa va spun cu mana pe inima ca exista prietenie intre crestini si musulmani, cu extrem de mult respect si dragoste de o parte si de alta. Sa revenim la oile noastre (adica la discutie, sa nu inteleaga cineva ceva gresit Doamne feri') Iasmin, mama de strengar de 8 anisori |
Pai si atunci consideri ca aici nu s-au facut referiri sub demnitatea voastra,sau macar a ta???
Eu nu sunt deloc ranita,sunt putin iritata de atitudinea de gradinita "cine spune ala e"...
Ca sa ma exprim mai clar,consideri ca Islamul este o religie satanista?Da,sau nu!
Ca sa stiu sa cind la alta masa,ca la asta incep sa ma conving de respectul si dragostea ce abunda .
Conchita,raspund.Promit,incerc...sa vad daca mi se permite.In momentul de fata cind am ajuns paria aici,si nici macar nu se recunoaste ca s-au calcat niste limite elementare de bun simt pt. ca o discutie sa continuie...
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Iasmin08 spune:
Bineinteles ca nu e satanista, ce idee!!!! Hannen!!!! Revino-ti!!! Chiar nu vrei sa intelegi ca am rude si prieteni musulmani???? Bey, sa-mi traga cineva o palma sa ma trezesc!!! Asta e un vis, urat, nu??
hannen spune:
citat din mesajul lui Iasmin08 Bineinteles ca nu e satanista, ce idee!!!! Hannen!!!! Revino-ti!!! Chiar nu vrei sa intelegi ca am rude si prieteni musulmani???? Bey, sa-mi traga cineva o palma sa ma trezesc!!! Asta e un vis, urat, nu?? Iasmin, mama de strengar de 8 anisori |
Multumesc Iasmin!
Asta vroiam sa stiu!Pt. ca asta am intrebat-o pe patou si a ales sa ma asigure ca asta este ceea ce crede ea.Ba mi-a si arata dantura-i frumoasa.
Eu asta discutam cu ea,cind ai aparut tu si-ai zis ca am transformat discutia in islam vs crestinism si ca te retragi.
Nu am vrut sa o transform,dar crede-ma,e ceva prea tulburator pt. mine ca sa o las sa treaca ca si cum nimic nu s-a intimplat!
Ca apoi sa ma acuzi de vinatoare de vrajitoare?Eu am avut multe discutii pe DC,inclusiv cu conchita si cred ca poate sa-ti confirme ca nu practic vinatoarea de vrajitoare si ca stiu cind sa aprob un om atunci cind are dreptate,chiar daca in trecut am avut discutiile noastre in contradictoriu.
si chiar daca nu ar avea dreptate,nu am vinat-o (nici pe ea,nici pe alte fete ) nicaieri,doar de dragul sa fiu gica contra,cuiva care nu imi impartaseste conceptele religioase.
Crede-ma,nu este stilul meu.
conchita spune:
citat din mesajul lui hannen Ca sa ma exprim mai clar,consideri ca Islamul este o religie satanista?Da,sau nu! |
conteaza ce crezi tu si ce simti tu. restul lasa-le si tu in grija lui Allah si tu fii tu insati oriunde si in orice imprejurari, ok? nu trebuie sa ceri permisiunea nimanui sa "canti la alta masa" si, sincer, nici n-ar trebui sa ai nevoie de confirmari legate de dragoste si respect. uite, io cand am chef de vocalize, vocalizez si vocalizez si asta este. cui crede ca-s afona, sa-i fie de bine.
Iasmin, iti dau eu palma, la fundulet vrei? ups, wrong topic. :-))
Iasmin08 spune:
citat din mesajul lui Iasmin08 Si ca sa termin intr-o nota hazlie, cum vad eu lucrurile: un banc: cica moare un om si ajunge in rai. Acolo e plimbat si in sus, si in jos, i se arata: uite aici e locul budistilor, in alt loc: uite aici e al musulmanilor, si tot asa. Si ajunge intr-un loc inconjurat de ziduri mari inalte. Si zice ingerul omului in soapta: ''uite aici sunt ortodocsii'' si zice omu : ''da de ce vorbesti in soapta?'' Si face ingerul ''SSSSt, ei cred ca sunt singuri in rai'' Eu cred ca mila lui Dumnezeu e mare, El hotaraste si nu noi (slava Domnului, ca dupa judecata noastra nu mai intra nici un om si ramane raiu gol) Iasmin, mama de strengar de 8 anisori |
Sorry, conchita, ma nevoita sa ma citez ca altfel voi fi intrebata la nesfarsit o chestie pe care am zis-o deja la pagina 9...
Iasmin08 spune:
Conchita, daca nu e si rost de biciuiala nu te mai chinui