intrebare agnostica

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui hannen
Ca sa ma exprim mai clar,consideri ca Islamul este o religie satanista?Da,sau nu!

conteaza ce crezi tu si ce simti tu. restul lasa-le si tu in grija lui Allah si tu fii tu insati oriunde si in orice imprejurari, ok? nu trebuie sa ceri permisiunea nimanui sa "canti la alta masa" si, sincer, nici n-ar trebui sa ai nevoie de confirmari legate de dragoste si respect. uite, io cand am chef de vocalize, vocalizez si vocalizez si asta este. cui crede ca-s afona, sa-i fie de bine.

Iasmin, iti dau eu palma, la fundulet vrei? ups, wrong topic. :-))

nimic

Nici nu stii cit de mult a insemnat intelegerea ta la topicul acesta si in disputa care s-a iscat!Sincer,am apreciat din inima!!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Hannen, Wa Alaykum Assalam si Allahuakbar. ca ma facusi sa gugalesc, na. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Conchita, depinde bre in care limba.
Aleyküm selam..tot pe-acolo
Da asta e raspunsul. De fapt tu trebuie sa spui Selam aleyküm . si pe urma ti se raspunde.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Conchita, depinde bre in care limba.
Aleyküm selam..tot pe-acolo

hopa, nu-mi zice c-am facut o gafa! in ce limba am scris, oare? am cautat greetings.

Mergi la inceput

of,sunt probleme cu serverul DC,merge asa de greu!
fiindca am facut greseala si am trimis mesajul de doua ori,bag edit aici si iti zic,conchita n-ai gresit nimic,e salutul in araba
"pacea asupra ta" si raspusul "si asupra ta"

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

in turca nu-i, asta iti garantez

Mergi la inceput

Si nu ma pot abtine,de ceva vreme imi vine sa-ti propun ceva...nu stiu daca public sau privat.Si nici nu stiu daca e buna ideea,dar ma gindeam asa citeodata ...

Mergi la inceput

Citat:

Si nu ma pot abtine,de ceva vreme imi vine sa-ti propun ceva...nu stiu daca public sau privat.Si nici nu stiu daca e buna ideea,dar ma gindeam asa citeodata ...

mie sau doamnei de mai sus cu biciusca nazdravana? :-))
daca mie, propune fara probleme, pe privat sau aici, e ok.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

mie sau doamnei de mai sus cu biciusca nazdravana? :-))
daca mie, propune fara probleme, pe privat sau aici, e ok.

nimic

tie,tie,da` stai sa-mi fac curaj!daca-mi fac,te gasesc io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:

ufff!! hannen, patou, iasmin, doamnele mele, putem discuta si inter-religios despre problema in discutie. exact de aceea am si ales atributul de "agnostica" intrebarii mele, ca sa nu fie excluziuni. uite, ma bucur ca a venit si fdoina la discutie, aduce o perspectiva interesanta, ce ziceti? hannen, tu ce crezi, s-a rupt firul in momentul ispitirii sau il putem reinnoda?

si ca sa raspund, in sfarsit, la propria intrebare: il putem omori pe diavol de zilioane de ori pe zi. asa cum noi n-am fi existat ca oameni in lipsa lui (n-ar mai fi avut cine sa-i ispiteasca pe adam si eva), asa si noi il putem face disparut in neant, neputincios, un Nimeni in fond, spunand NU pacatului. daca noi nu pacatuim, el nu exista, caci nu se poate manifesta.

Conchita draga, de ce crezi tu ca n-am mai fi existat ca oameni? Crezi ca lumea s-ar fi oprit la Adam si Eva>? De fapt Dumnezeu a descris anumitor sfinti cum ar fi trebuit sa fie lumea fara acel pacat, si noi, oamenii am fost inclusi, doar creati altfel..., deci existenta noastra nu i se datoreaza uratului aluia

ideea cu ucisul lui definitiv avea alta trimitere. a doua porunca spune sa ne iubim aproapele ca pe noi insine, bon. daca luptam cu pacatul nostru si aproapele suntem tot noi intru Isus, cum il putem ucide pe satana in aproapele nostru? iaca, poate are chiar foarte mare legatura cu punctul in care a ajuns discutia acum.

Aha, asta e interesant. Deci printr-o atitudine smerita, blanda, il putem determina pe aproapele nostru sa se schimbe, sa se indeparteze de pacat, implicit de tatal pacatului. Corect.
Pana nu am citit despre Gloria Polo care a murit si a revenit ( daca vreti va dau link-ul, e cutremurator), am ignorat fara voie acest aspect al influentei bune sau nefaste pe care o putem exercita asupra aproapelui, si mai mult decat atat, la judecata vom fi raspunzatori directi pentru pacatele celui de langa noi daca noi suntem aceea care l-am impins catre pacat, sau daca nici macar nu i-am spus ca acel lucru este pacat. Deci a ii atrage cuiva atentia ca un anumit gest, o anumita fapta este pacat este esential, indiferent ca acea persoana se poate supara. Din acel moment ne-am facut datoria, insa nu vom putea fi raspunzatori pentru alegerea persoanei respective, in ciuda avertismentului nostru.
Deci nu trebuie sa tacem, si asta e pacat, pacat prin omisiune.

Gloria Polo a fost judecata pentru faptul ca a sfatuit o tanara sa avorteze in loc sa o sprijine prin alte metode.
Ar fi putut determina ca acel pacat sa nu mai aiba loc, deci s-a facut vinovata. Bine, asta e un exemplu extrem, dar daca ne gandim putin, avem zilnic langa noi oameni care traiesc in pacate, fac alegeri gresite, oameni care nu au avut sansa sa Il cunoasca inca.

Scuze daca sunt incoerenta, dar m-am trezit cu o durere cumplita de gat, tusesc si incerc sa ma adun la o cafea.

pup pentru toate

nimic

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"

Mergi la inceput