intrebare agnostica

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:

daca mi-ai zice asa te-as intreba care sunt argumentele tale, ca banuiesc ca n-ai spune asta doar ca sa te afli in treaba. Intr-un fel chiar am trecut prin asa ceva cand am fost adepta new-age, nu mi-a fost usor sa accept ca eram pe un drum gresit, dar pana la urma am acceptat. Daca vrei sa discutam despre religia musulmana pe mine nu ma deranjeaza chiar deloc.
Si nu cred ca e urat, adica hidos din partea mea sa spun ceea ce cred, adica stiu sigur ca e adevarat. daca as tacea m-as simti ca si cum as lasa pe cineva sa cada intr-o prapastie fara sa-l avertizez de pericol. stiu ca o sa razi de asta, dar ce mai conteaza daca razi o data in plus?

poti sa ma crezi sau poti sa nu ma crezi. e alegerea ta.

www.pecontpropriu.unblog.fr" target="_blank">blogul meu

mihaela

Diferenta dintre noi doua este ca eu niciodata nu am sa afirm ca religia ta,crestinismul,este o religie satanica .Asta pt. ca religia mea m-a invatat ca religia ta si cartea ta vin de la acelasi Dumnezeu.

De indignare am ramas fara cuvinte.Iar sa afirmi ca tu stii sigur ca e adevarat,ca religia mea e satanista ,inclusiv eu(nu-i asa?) ma face sa pling!Nu sa rid!

Vezi diferenta intre gindirea mea si gindirea ta,apoi vino si arata-ma cu degetul ca fiind fanatica,periculoasa,extremista... si alte epitete de care ne bucuram in lume,noi musulmanii.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Ah,am uitat.Banuiesc ca tu ai argumente solide pt. calomniile tale,nu?
Cum ar fi acela ca "pe moscheile lor scrie ca Isus nu este fiul lui dumnezeu"
Da,acesta este crezul nostru,Dumnezeu este UNUL SINGUR,nu are egal,nu are fiu,nu naste si nu este nascut.
Ai dreptul sa nu fii de acord,dar nu ai dreptul la calomnie si asta nu este un argument !Asta este doar opinia ta,gresita evident ,din punctul meu de vedere.
BTW,pt. viitor.Religia mea se cheama Islam,iar eu adept al ei,musulman.
Nu exista relgia Islamista si nici religie musulmana si nici religie mahomedana.

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

Citat:
De indignare am ramas fara cuvinte

poate fara cuvinte, da' nu fara calomnii

realitatea e ca eu am ramas fara cuvinte

mihaela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui patou

Citat:
De indignare am ramas fara cuvinte

poate fara cuvinte, da' nu fara calomnii

realitatea e ca eu am ramas fara cuvinte

mihaela

Si ma rog care`s calomniile pe care ti le-am adus eu ?
Bineinteles ca ai ramas fara cuvinte.Inainte de a aduce grave insulte unei religii si adeptilor ei ar trebui sa detii un minim de informatii,sa stii despre ce vorbesti.

Cind iti revin cuvintele si iti trece hlizeala fara rost,poate realizezi cit ai gafat.
Pina atunci ia premiul intai cu coronita pe DC la capitolul intoleranta,ignoranta si ...mai sunt da` nu vreau sa te calomniez.

Pacat de fetele astea care te sustin.Mi-e greu sa cred ca sunt toate de acord cu ideile tale,idei care vorba aia ,se bat cap in cap cu conceptul crestinesc de iubire a aproapelui+toleranta religioasa+++++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Buna dimineata fetelor
Vad ca aici s-a ajuns la dezbatere islam versus crestinism.
In atare conditii eu ma retrag, imi pare rau. Eu am crezut ca suntem lasate aici sa vorbim din cu totul alte motive. Daca intentia era asta de la inceput imi pare rau ca EU nu am vazut-o.
O zi buna!
Conchita, mi-a parut bine ca m-ai ingaduit aici.
Iertati-ma!

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Iasmin, te rog sa nu te retragi.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"

Mergi la inceput

Serios ca nu trebuie sa o faci pe victima.
Nu este o discutie islam VS crestinism,vroiam doar sa ma lamuresc daca in afara de hlizeli si insulte grosolane, respectiva poseda si ceva argumente in sprijinul afirmatiei ca ea e sigura de prapastia in care sunt eu,eventual satanismul religie mele.

Pareai o persoana capabila de intelegere si cu care se putea discuta civilizat.Ce s-a intimplat?
Sa cred ca esti de acord cu ideile care m-au indignat pe mine?
Inseamna ca m-am inselat...

Va doresc discutii lungi si fructuoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

ufff!! hannen, patou, iasmin, doamnele mele, putem discuta si inter-religios despre problema in discutie. exact de aceea am si ales atributul de "agnostica" intrebarii mele, ca sa nu fie excluziuni. uite, ma bucur ca a venit si fdoina la discutie, aduce o perspectiva interesanta, ce ziceti? hannen, tu ce crezi, s-a rupt firul in momentul ispitirii sau il putem reinnoda?

si ca sa raspund, in sfarsit, la propria intrebare: il putem omori pe diavol de zilioane de ori pe zi. asa cum noi n-am fi existat ca oameni in lipsa lui (n-ar mai fi avut cine sa-i ispiteasca pe adam si eva), asa si noi il putem face disparut in neant, neputincios, un Nimeni in fond, spunand NU pacatului. daca noi nu pacatuim, el nu exista, caci nu se poate manifesta.

ideea cu ucisul lui definitiv avea alta trimitere. a doua porunca spune sa ne iubim aproapele ca pe noi insine, bon. daca luptam cu pacatul nostru si aproapele suntem tot noi intru Isus, cum il putem ucide pe satana in aproapele nostru? iaca, poate are chiar foarte mare legatura cu punctul in care a ajuns discutia acum.

Mergi la inceput

conchita,chiar vroiam sa zic ca de fapt subiectul se intitula "intrebare agnostica"...dar am zis sa nu mai insist.

Asta e pacatul meu cel mai mare,ca insist sa mi se lamureasca niste neclaritati si ca nu pot sa tac si sa inghit.
Ah,si ca nu suport autovictimizarea si rastalmacirea mesajelor.

N-am inteles intrebarea (daca s-a rupt firul sau nu in momentul ispitirii) si daca o repeti pe intelesul meu(am pierdut discutia undeva in urma) raspund cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Buna dimineata fetelor!
Iasmin nu pleca! Nici eu nu vad sensul unei dezbateri islam vs crestinism.
Ma gandeam ca si asa i-am cam facut praf subiectul conchitei (iarta-ne conchita ), poate ar fi mai bine sa deschidem un topic , ceva pentru grupul nostru, sa ne sustinem reciproc, sa discutam diferite subiecte , fara a fi . Sincer, nu as vrea sa renunt la discutiile noastre.
Iasmin, Katya, Crinuta, Patou si toate celelalte , ce ziceti?

Mergi la inceput