intrebare agnostica

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Fetelor, o zi/noapte buna tuturor!

Ionela, astept PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Buna seara/ziua fetelor!Vin de la biserica,acolo am aflat(desi am 3 calendare ortodoxe in casa)ca azi e Duminca Iertarii!A fost o slujba f frumoasa,o predica de asemenea,preotul si-a cerut iertare de la noi,noi de la el.

De-aia tot zicea mamabear s-o iertam!Asa ca iertati-ma si pe mine!Sa ne impacam!Sa ne bucuram!

Va imbratisez!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

Citat:
citat din mesajul lui crinuta

Plang ca proasta, iar am dat in deznadejde, bine, dupa o lovitura, nu din senin. O sa imi treaca, dar cand vin lant, e cam greu.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

crinuta , altceva nu sunt in stare sa zic, ca a dat deznadejdea si peste mine. Culmea ca n-am nici un motiv, imi vine doar sa plang sunt tare trista si nu stiu de ce.
ma duc sa va citesc din urma, ca zilele astea n-am fost in stare nici sa intru pe forum.

www.pecontpropriu.unblog.fr" target="_blank">blogul meu

mihaela

Mergi la inceput

Hanen, inteleg ca eu te-am deranjat. N-as vrea sa crezi ca eu am ceva cu musulmanii ca persoane ci doar cu religia lor (mi-am spus parerea despre, nu vreau sa ma repet)

Fetelor, e o placere sa va citesc, Katya multumesc pentru raspuns,
fdoina, bine te-am (re)gasit.

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui patou

Hanen, inteleg ca eu te-am deranjat. N-as vrea sa crezi ca eu am ceva cu musulmanii ca persoane ci doar cu religia lor (mi-am spus parerea despre, nu vreau sa ma repet)

Fetelor, e o placere sa va citesc, Katya multumesc pentru raspuns,
fdoina, bine te-am (re)gasit.

mihaela

Ha,ca si cum asta ar fi o scuza.N-am nimic cu tine,da` am cu religia ta.Daca eu ti-as zice tie acelasi lucru,oribil de fapt,ca religia ta e satanista(Doamne iarta`ma!) tu ca adept al acelei religii cum te-ai simti??
Banuiesc ca bine,din moment ce nu am nimic cu tine,doar cu religia ta.
Ca sa-ti exprimi parerea despre religia mea,trebuie sa ai habar despre ea.

Urit!Nu urit,ci HIDOS!Asta venind din partea unui credincios!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui crinuta

Plang ca proasta, iar am dat in deznadejde, bine, dupa o lovitura, nu din senin. O sa imi treaca, dar cand vin lant, e cam greu.

Crinuta si Rayan

crinuta , altceva nu sunt in stare sa zic, ca a dat deznadejdea si peste mine. Culmea ca n-am nici un motiv, imi vine doar sa plang sunt tare trista si nu stiu de ce.
ma duc sa va citesc din urma, ca zilele astea n-am fost in stare nici sa intru pe forum.

Sigur nu s-a intamplat nimic? Sau poate e o stare prin care trebuie sa treci, of, de as putea sa te luminez.
Nu te pot sfatuit decat sa te rogi, ceea ce oricum faci, sa incerci sa iti alungi tristetea, si sa vorbesti cu EL.

Daca te putem ajuta cu ceva, aici suntem.

te pup

mihaela

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Citat:
Ha,ca si cum asta ar fi o scuza.N-am nimic cu tine,da` am cu religia ta.Daca eu ti-as zice tie acelasi lucru,oribil de fapt,ca religia ta e satanista(Doamne iarta`ma!) tu ca adept al acelei religii cum te-ai simti??
Banuiesc ca bine,din moment ce nu am nimic cu tine,doar cu religia ta.
Ca sa-ti exprimi parerea despre religia mea,trebuie sa ai habar despre ea.

Urit!Nu urit,ci HIDOS!Asta venind din partea unui credincios!

daca mi-ai zice asa te-as intreba care sunt argumentele tale, ca banuiesc ca n-ai spune asta doar ca sa te afli in treaba. Intr-un fel chiar am trecut prin asa ceva cand am fost adepta new-age, nu mi-a fost usor sa accept ca eram pe un drum gresit, dar pana la urma am acceptat. Daca vrei sa discutam despre religia musulmana pe mine nu ma deranjeaza chiar deloc.
Si nu cred ca e urat, adica hidos din partea mea sa spun ceea ce cred, adica stiu sigur ca e adevarat. daca as tacea m-as simti ca si cum as lasa pe cineva sa cada intr-o prapastie fara sa-l avertizez de pericol. stiu ca o sa razi de asta, dar ce mai conteaza daca razi o data in plus?

poti sa ma crezi sau poti sa nu ma crezi. e alegerea ta.

mihaela

Mergi la inceput

Crinuta, iti multumesc pentru gandul bun Chiar nu s-a intamplat nimic, in orice caz nu-mi pot da seama..dar parca ma simt mai bine citindu-va.

Ma bucur ca si tu esti mai bine.

mihaela

Mergi la inceput

Citat:

Crinuta, iti multumesc pentru gandul bun Chiar nu s-a intamplat nimic, in orice caz nu-mi pot da seama..dar parca ma simt mai bine citindu-va.

Ma bucur ca si tu esti mai bine.

mihaela

Inseamna ca e o faza, si Dumnezeu o permite.

Crinuta si Rayan

www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"

Mergi la inceput

Fetelor, am foarte multe idei pe care as dori sa le dezbatem ( Conchita, am facut ghiveci din subiectul asta ), dar le vom lua pe rand, ca altfel ametim.

Atunci cand gasesti persoane care au acelasi target, este usor sa comunici, este usor sa te deschizi si sa iti expui sentimentele, temerile, sperantele, esecurile.

noapte buna

Crinuta si Rayan

www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"

Mergi la inceput