Tauroaicele petrecarete - LMA!!! (36)
Raspunsuri - Pagina 20
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eftimie C. Buna! Eu sunt acasa in medical cu un soi de pneumonie si cu o durere de cap teribila Afara ploua si e inorat , mi-e rau ca sa fac treaba si maine e sarbatoare si nu am pregatit nimic (stiti ca iar se mananca oua si pasca si cozonac) GabiK wow, alta tauroaica in familie!La multi ani mamei tale si multa sanatate! POZE Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003) |
multumim!
si sa nu uit pana maine, la multi ani pt danelutza si alex!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
mhldvrc spune:
Danelutza, la multi ani, o viata minunata cu succese, impliniri, multa fericire, sanatate si iubire
Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi
Alex1405, la multi ani, un gand bun si numai bine
Petrcere frumoasa
Ajutati-l pe Dan !
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
si
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.
jenn spune:
Danelutza,alex,la multi ani si tot ce va doriti!Carmen,sper ca te simti mai bine,sanatate!
Eftimie C. spune:
'Neata!
Ooooo, azi avem sarbatoriti!LA MULTI ANI, Danelutza si Alex1405!Sa fiti sanatoase si norocoase!
Va asteptam cu vesti.
Eu sunt mai bine, dar nu m-am dus nici azi la servici, desi am mult de lucru
Va puuuup!
anangel_lexi spune:
La multi ani, Danelutza si Alex!!!
Gabi, la multi ani si mamei tale!
Carmen, cum te mai simti?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
CAPITOL NOU
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet