BB Daniel-bun venit acasa!-primul nepotel!(68)
Raspunsuri - Pagina 18
galliciana spune:
beton,samira!
mergem la lumi acasa!!![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
samira33 spune:
hai sa mergem...auzigali...da nu putem sa ramanem la ea de tot???
ca io m-am cam saturat de Romanica!!!
galliciana spune:
si io ma saturai,soro!
stam in garaj,acolo,ca stiu io ca are!!
ii scoatem machina afara,si...gata!![]()
cine mai vine cu noooooooooooi??
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
samira33 spune:
stati asa ca io ma culturalizez...ma uit la Happy Hour...ca ne introduce o tanti in conceptul MISA.
cica e voie sa avem mai multi parteneri de sex in acelasi timp...conditia e sa nu fie 2 din aceeasi zodie![]()
galliciana spune:
![]()
![]()
![]()
samiiiiiiiiiii,si io!!!
mi sa sau nu mi-sa??![]()
io-s cu brocoli,oricum!
apropo,la prima se dezbate
problema stampilelor de pe oooo!!
ia sa-l controlez pe tarzan daca
ale lui sunt stampilate!![]()
![]()
sa i le stampilez,ca,
poate d-aia nu ies gemenii!![]()
![]()
![]()
samira33 spune:
![]()
imi aduc aminte de tineretile mele...cand mergeam la Costinesti...si stateam la Hotel Forum...si vedeam mereu din balcon ca tot se duceau pe camp inspre Golful Francezului grupuri-grupuri de oameni.
si pentru ca-s curioasa nevoie-mare...m-am dus si eu dupa ei intr-o zi...si am ajuns la Golf...unde malul era foarte inalt...si toti cei care veneau...coborau niste scari sapate in pamant...si s-au adunat fooooarte multi pe plaja.
io am ramas acolo pe malul inalt...pe margine...sa am privire de ansamblu asa ![]()
continuarea in juma de ora![]()
samira33 spune:
asa....m-am intors![]()
si tot cumparau de la unu din portbagaj...tamaie...diverse plante
se cam uitau la mine lung...parca ma simteau ca nu-s de-a lor...asa cum si io simteam ca fac ei ceva...ca urmeaza sa se intample ceva acolo
...dupa cum vedeti eram perspicace de mica ![]()
si am tot stat eu acolo,pe mal,pana s-a innoptat...nu prea mai dicleam nimic...se auzea doar zumzet nedeslusit de voci...si mi se facuse si frica ,sincera sa fiu...asa ca am tulit-o la hotel...unde m-a luat in ture de mustruluiala si mama...ca nu stia de mine de ore intregi...ca pe vremea aia nu aveam noi mobile...da n-am suflat o vorba despre unde am fost.
muuuuuuuulta vreme mi-am dorit sa stiu io ce se intampla acolo...aveam 15-16 ani la mareata descoperire...si habar nu aveam cum ma cheama nici cu buletinu in mana...asa ca de aia am si fost toanta asa...de nu am mirosit ce se intampla din prima.
nush de ce mi-am amintit de episodu asta
galliciana spune:
hihihi,samira, ce ai fi primit tu de la mamicuta ta....![]()
si io am fost perspicace,dar mamicuta mea nu vazu atunci...![]()
aliooooooooooooo,holandia, mister H,aliooooooooooo,-hello,sir,partyyyyyyyyyy !!
hai,cine da
azi??luminita o vazui io ca face tartine!![]()
cu foie grassssssssssssss!
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 stati asa ca io ma culturalizez...ma uit la Happy Hour...ca ne introduce o tanti in conceptul MISA. cica e voie sa avem mai multi parteneri de sex in acelasi timp...conditia e sa nu fie 2 din aceeasi zodie |

Dar ascendentu' se pune?