BB Daniel-bun venit acasa!-primul nepotel!(68)
Raspunsuri - Pagina 17
Mona40 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana mona-carti.x6.ro,de ex. |
Gali, e super...merci frumos...deja am gasit ceva simpatic...
Albert Camus, Mitul lui sisif.....
ti-am zis eu ca esti o comoara la casa omului? Tarzan stie?

galliciana spune:
mona,
wellcome
mona, nu stiu!! doar e varsator!![]()
![]()
![]()
stai,nu am prins ideea:
deci,lumi e cu olandezul zburator,da?da!
bebita??![]()
am ratat ceva,simt....
ce sa fac,fata, daca sunt brocoli la cap...![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
luminita42 spune:
Fetele azi am facut ecografia , am reusit sa ma reprogramez azi, pe 9 februarie. Am fost cu H., am intrat amandoi. Doctorita a zis ca am venit prea devreme bla bla, ca s-ar putea sa nu poata detecta mare lucru la varsta asta de sarcina. Mi-a facut eco abdominala, urmand ca -daca nu se vede -sa faca endovaginala. Dar s-a vazut! Uterul usor globulos si inauntru un punctulet albicios care pulsa! Doctorita zicea ca sarcina pare mai tanara de 6 saptamani, nu a putut da dimensiuni. A inregistrat acolo pe hartie un embrion cu activitate cardiaca,
placenta, etc…a scris in dutch, il mai intreb diseara pe H. Zicea ca lucrurile sunt Ok pentru stadiul asta si ca sa mai vin la eco in 3 saptamani. Ma mai duc deci pe 2 martie. Oricum acum este ok sa vedem ce va mai fi. In chestiunea asta fetelor, stiti si voi dai dintr-o grija in alta.
In fine... sunt oficial insarcinata!!! ![]()
Parca e ireal, nu-mi vine a crede.

galliciana spune:
a,apropos,mona:
lasa sportu, si
apuca-te de tricotat!
sau crosetat!![]()
ca nu iti pot recomanda
din prima dantela...![]()
![]()
![]()
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Mona40 spune:
Fete, declar cinstit ...mitul lui sisif....nu este pentru mine in aceasta perioada....poate cand oi fi bunica![]()
Caut altceva...cred ca impletitul e o sugestie formidabila![]()
Lumi, pupici. Sunt bine...atat cat pot fi...stii tu.
Bravo Luminitoooooo. Oficiala noastra insarcinata....ma bucur enorm pentru tine...pentru voi...
Ma bucur ca ati apreciat metoda cu varza.
all
samira33 spune:
...oficial sunt insarcinata
ce frumos lumi
abia astept sa vina ziua in care am sa pot sa spun si eu acelasi lucru
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui samira33 ...oficial sunt insarcinata ce frumos lumi abia astept sa vina ziua in care am sa pot sa spun si eu acelasi lucru ![]() |
Va veni Samira. Daca a venit la mine, va veni si la tine, si la voi, asa rand pe rand ..Stiu eu.
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui galliciana mona, wellcomemona, nu stiu!! doar e varsator! stai,nu am prins ideea: deci,lumi e cu olandezul zburator,da?da! bebita?? am ratat ceva,simt....ce sa fac,fata, daca sunt brocoli la cap... astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Fata Gallicutzo esti mortala! Pai eu te iubesc si asa cu brocoli!..:-)
Si pe urma ai toate scuzele cand mai scapi cate ceva, ca doar esti indragostita de...T!
galliciana spune:
partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!
fata luminito, baga party aci la noi,
lasa vorbareala!!![]()
![]()
![]()
io viu cu chiftele,da??
io dau party in 11!!![]()
![]()
![]()
stiti care e faza?
doar is brocoli-cand pun chestia asta,![]()
am capatat si un tic!![]()
![]()
![]()
hai ca v-am spart,stiu io!![]()

galliciana spune:
e baiat,stiu io,lumi!!!
felicitari,mamico!