BB Daniel-bun venit acasa!-primul nepotel!(68)
Raspunsuri - Pagina 16
soricica spune:
libra, ce bunatati scrii tu acolo 

.
eu sunt asa si asa.acum bine , acum o iau razna, dar azi se pare ca balanata e mai spre bine.
am spalat ceva, o sa sterg si praful si apoi ma apuc de calcat.pupici pe burtica pentru bobita.
monicuta, mii de 

pentru tine.
pupici fete harnicute
menics spune:
libra, merci de reteta
acupunctura zici galli?? hmm ...pai treci la "tratament" ca poate iti trec si insomniile
ups tocmai am primit un pupic pe mes...de la G normal...
dragelor cu gatitul asta... ma mai gandesc ...m-a apucat o lene...poate bag o omleta pt mine si stat...
Manu
menics spune:
cu cititul stau si eu cam prost.. spre rusinea mea, m-am apucat de Anna Karenina de ceva vreme si nu reusesc sa citesc decat in zilele in care nu doarme G la mine... cam doua pe sapt...
nico? ai ramas inzapezita pe undeva?? la noi se oprise dar acum iar ninge...woow... of bine ca nu mai e mult si plec acasa...
mona dar si tu esti scumpa la "vedere"...
dar ce-i cu mayan , ce mai face ea bun? asteptam sa ne dea clasa pe aici cu deserturile. mayan draga sa -mi spui neaparat cum naiba se face glazura la dobos ce au nu reusesc sa o mai intind neam...am incercat de 3 ori ...fara succes
Manu
samira33 spune:
gali,am si eu o clienta la Camera de Munca...o ocolesc de vreo 2 luni...da ea ma tot zgandare...si presimt ca nu mai dureaza mult si intru in ea...de-i sar fulgii rau de tot
manu...incerc sa las stresu...o sa-mi si reuseasca...trebuie sa mai lucrez putin cu creierasu meu
eu sunt cu defrisatu...l-am amanat pentru maine...ca nu ma mai duc pana in centru azi nici moarta...ma duc maine cand am iar zi lumina de patinat prin oras
libra,tot asa fac si eu ficaciorii...sau alta reteta mai dieteticoasa...pun 2-3 linguri de ulei la incins si arunc peste ele ficatii spalati si nescursi...sare,piper...o cana de apa...capacu peste cratita si la foc mic pana se evapora aproape toata apa.
dupa ce sting focu arunc in cratita 2-3 catei de usturoi taiati felii.
mona...citesc,ma uit si la filme,ma si sportizez-ca-i cu trebuie de la cardiolog...da am momente in care ma apuca si panica...asa cu fu mai devreme...da mi-a trecut![]()
menics spune:
ma pregatesc de plecare
va

pe toate, abia astept sa ne auzim maine, va doresc sa aveti o dupa-amiaza placuta
byeeee
Manu
Mona40 spune:
Manu eu de scumpa-s scumpa...da' m-au cam lasat vederile.
galli, baga si tu un site de citit online..ca eu aveam digibook dar nu stiu de ce , nu mai merge...
iar fete cu sandra brouw sa nu va inchipuiti ca ma omoram dupa ele...dar asta e marfa....
la inceput nici nu am vrut sa ma apuc...dar am avut o perioada cand mergem mult cu autobuzul si le serveam pe autobuz![]()
pup
galliciana spune:
mona-carti.x6.ro,de ex.
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
ANI.G spune:
Manu merci de reteta...greeetooooossss 

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANI.G Manu merci de reteta...greeetooooossss ![]() ![]() http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI... http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png |
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????
io nu mai inteleg nimic....
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
luminita42 spune:
Fetelor bine v-am regasit!
Baby-bebitza ar fi un miracol!!!!!! Sa mai faci un test ori maine dimineata ori tot azi, dar sa nu bei lichide inainte de test vreo 3-4 ore. M-as bucura enorm pentru tine!..
Libra felicitari! Bebe este perfect! Ma bucur pentru voi!
Lyly !!
Gali nu te mai enerva din nimicuri, ti-am mai zis eu, mai "protejaza-te" la inimioara asa cum zicea si numele topicului :-)
Mona tu ce mai faci?... ai ceva simptome?..treaba aia cu varza e chiar ingenioasa!...
Soricica, tu cum te simti?..
Lumy mersi ca mi-ai impartasit din experienta ta cu "postul",:-) m-am cam speriat de sangerarea aia dar mi-a trecut repede. E greu cu 'postul', oricum, eu tot astept timpuri mai bune..:-)
Mayanul si eu as vrea sa dezvolti povestea cu Parisul!:-)
Manu,Bluflower Nico, Ada, Sabina, Amy, Beatrix,Adria, Bebenov, Danny, Elyshor, Ani ++++ toata trupa de fete 
Ada, Sabina ..da fetelor, azi am fost la ecografie,asa este. Dau msg separat ca sa va povestesc la toate![]()