BB Daniel-bun venit acasa!-primul nepotel!(68)
Raspunsuri - Pagina 15
galliciana spune:
mda,nici in pat nu pot sta,parca am ceas montat!![]()
![]()
![]()
plus ca nici azi noapte nu am adormit f devreme...ora 2?!?
bre,zise cineva ca-s bestiala! de ce,mai?
lamuriti problema,va rog...![]()
lumi
,te rasfeti cu fetita ta,hai?
in 12 mergi cu ea impreuna la dct?
sabina,ce gatesti?![]()
flori de 8 martie?? de la cine,de la cine?![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
samira33 spune:
mona,acupunctura am facut si eu.acid folic iau si eu...omega 3 nu am luat...dar am facut cure de detoxifiere cu lamaie.
ma tenteaza suplimentul asta...abia astept sa-l intreb pe dr.K joi.
eu incep stimularea pe 26 si pana atunci cred ca am timp suficient sa-l primesc iar in prospect am vazut ca scrie ca trebuie inceputa cura de 6 saptamani odata cu stimularea.
ooooffff....incep sa am emotii...de 2 zile am un tremur interior pe care nu-l pot controla...si pe masura ce trece timpul...urca si nodul meu din stomac in gat
imi cumpar si progesteron injectabil pentru sustinerea de dupa ET...iau si supliment din asta daca ma lasa doftoru...analizele sunt bine...tre sa iasa de data asta...stiu eu c-o sa iasa.
menics spune:
galli
da de la ... aia cu cantec "ia masina da masina"...
draga, dar mai lasa-i naibii si nu-i mai baga in seama.. stiu ca e imposibil...am o intrebare, ce a facut catelul cu morcovul pana la urma?
e o ea??
gina, ti-am trimis mes cu reteta... foarte bine ca mergi la medic, e cel mai sigur... eu mi-am facut "revizia generala " anul trecut... am iesit bine si cu pap si cu lamele..hihi...
faza e ca mi-e foamee, si vreau acasa...
cine era cu defrisatul? pai pe frigul asta??? hihi
Manu
menics spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 mona,acupunctura am facut si eu.acid folic iau si eu...omega 3 nu am luat...dar am facut cure de detoxifiere cu lamaie. ma tenteaza suplimentul asta...abia astept sa-l intreb pe dr.K joi. eu incep stimularea pe 26 si pana atunci cred ca am timp suficient sa-l primesc iar in prospect am vazut ca scrie ca trebuie inceputa cura de 6 saptamani odata cu stimularea. ooooffff....incep sa am emotii...de 2 zile am un tremur interior pe care nu-l pot controla...si pe masura ce trece timpul...urca si nodul meu din stomac in gat ![]() imi cumpar si progesteron injectabil pentru sustinerea de dupa ET...iau si supliment din asta daca ma lasa doftoru...analizele sunt bine...tre sa iasa de data asta...stiu eu c-o sa iasa. |
samira, lasa noadele

doamne ajutaManu
galliciana spune:
mai bine zicem-lasa masina,draga!
l-a furat de pe balcon,dar l-a compostat
de 2ori si gata, ii plac bucatile mai mici![]()
cand toc eu,imi sparge creierul cu plansetele ei.
a dat marul pe morcov.![]()
samira era cu defrisatul,parca,nu?
la mine merge greu forumul....si la voi?
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Libra spune:
Multumim, fetelor, multumim si va dorim sa traiti curand aceleasi emotii!
Mona? Soricica? Babyblue?
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
galliciana spune:
incep sa aberez..... dont kill me!![]()
![]()
Mona40 spune:
Gali, flori ai sa primesti de la camera de muca si banca si oficiul de cadastru si asociatia cateilor morcovari
...si poate si de la Tarzan. De la noi , ai sa primesti sigur. Iar bestiala esti fiindca le ai tare cu povestitul...dar nu prea le ai cu spoveditul ( pe forum ma refer) Da' si cand le zici....le zici...
Samira, stresul nu-l poti evita...dar il poti micsora. mergi la sala, la film, citeste o carte fff interesanta.
Eu de frica sefutelor...nu merg la sala
si nici carti fff bune nu am pe aici.
. Mai prind si eu in romaneste cate o sanda brown...parca de pe la niste fete care le au si ele de pe nustiu unde. mai citesc in engleza...dar acum am inceput ceva si tot asa o tin de vreo juma de an. De cand am inceput Fiv-urile...nu mai am nici o rabdare
. La film....mergem maine.![]()
pup
Libra spune:
Menics - eu ficateii proaspeti de pui ii fac asa: topesc jumatate de pachet unt in tigaie la foc mic, in untul topit pun doua cepe taiate feliute/pestisor/julien iar cand ceapa se inmoaie pun ficateii si dau focul mai mare. Cu piure de cartofi + salata sau muraturi mananci de te strici.![]()
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
galliciana spune:
aha,mona,tu erai!
pai ce sa zic,decat 

hihi,de la tarzan mai bine o ....acupunctura!![]()
e mai bine-venita! sorry,libru!![]()
![]()
sala,mona,efort?? no way,baby!!
asta te asteapta!![]()
mona,exista carti si pe net!
mona,daca ma apuc io sa va povestesc telenovele,
o sa plangeti imediat,si NU vreau!!![]()
![]()
mai bine ne gandim la 

dar,daca tineti neaparat....