BB Daniel-bun venit acasa!-primul nepotel!(68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

guze...cred ca aspectul asta mi-a scapat ...deci ramane la latitudinea fiecaruia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Lumi, felicitari din tot sufletul pt vestea minunata! Doamne-ajuta sa fie intr-un ceas bun, sa creasca punctuletu' mare!

De-acum sunt cu ochii pe tine: fara tomberon, fara efort, hrana sanatoasa si relaxare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

soroooooooooooooo,nu se pune,bre,
asculta la baba,ca fusei vecina cu el,acole,in s.5

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Lumi, felicitari din tot sufletul pt vestea minunata! Doamne-ajuta sa fie intr-un ceas bun, sa creasca punctuletu' mare!

De-acum sunt cu ochii pe tine: fara tomberon, fara efort, hrana sanatoasa si relaxare.

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

relax,dont do it!!!
IO cand am spus de ,
ati crezut ca glumesc??
ati crezut ca va distrug pzicologic,bre??

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

1. cine imi aduce aminte sa iau duphaston din z.16,pls??
2.nico,am vz la tveu,niste masini care incarcau zapaaaaaaaaada multa,rau,- era la tine pe strada??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

2.nico,am vz la tveu,niste masini care incarcau zapaaaaaaaaada multa,rau,- era la tine pe strada??

Neeee, alea cred ca erau in sectoru 4. La noi pe strada a mai trecut si azi tractorasu': in mare viteza si cu dreava ridicata.
Nu-mi ramane decat sa astept timpul mai cald. Ca io nemotorizata nu ma misc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Luminita gefeliciteerd!!
Cand facem babyshower-ul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

Am pus reminder la listuta zilnica!

Mergi la inceput

tk you,tk you.
s-o si vad,maica,
vai,batranetile melii!

Mergi la inceput

Mi-e dor de Ada!

Mergi la inceput