BB Daniel-bun venit acasa!-primul nepotel!(68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Neata trupa,dau o cafea pt.cine doreste

Eu tot pe drumuri o perioada,Galli am vazut ca m-ai sunat,eram in oras si n-am putut vorbi,aseara era prea tarziu sa te mai sun.Daca e ceva baga un mesaj

Amymireasa cu unghii mari,stai linistita ca o sa-ti gasesti si costumas,sa stii ca ma gandesc la tine intens,DD ajuta cu nunta

Libra,ma bucur ca vestile sunt bune de la eco si bb e in parametri

Luminita,trimitem ganduri bune azi,o sa-ti vezi si tu comoara

Soricica si Mona,pup fetele,trebuie sa mai aveti un pic de rabdare,DD ajuta sa fie bine

Pup Lumy cu gemenasii

Salut toata trupa,o zi minunata sa aveti,eu si azi si maine tot pe drumuri adica pana vineri cand vreau neaparat sa intru sa beau un pahar de sampanie in cinstea mirilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineatza
azi am program administrativ...fac mancare si spal...din cartier nu cred ca pot iesi cu masina...si nici nu am chef sa incerc.
trebuie sa ajung diseara la jumulit...da m-o duce si pe mine barbatu pana acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

neatza dragelor...am aparut si eu la cafea...
eu ieri nu am mai gatit nimic... eu am terminat fasolea iar lui g i-am pregatit una portie cartofi prajiti cu branza+ ceafa porc - la cerere... buuun cica...

pt azi ma mai gandesc... cred ca iau niste ficatei de pui... sa-i fac cu sos si un pilaf sau orez salbatic langa?? sau pipotele cu iminioare...

mai dar cu friptura de por ier... hmmm ce presedinta facea reclama carnii de porc??mama ce de treaba am avut ierinici nu am realizat ca se facuse 11 jumate.. woow ...

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

buna dimineata fete frumoase,

galli, aseara dormeam bustean.acum dimineata am gasit mesajul tau.
azi m-am trezit mai bine dispusa(chiar daca m-am sculat de la ora 6) si parca sunt mai in forma.

mayan, ma bucur mult ca te-ai distrat la Paris.

nico, ce ne facem noi cu sefa???cred ca solutia ar fi sa mearga muntele la Mahomed si nu invers.

lylyshor, cum te mai simti?

librutii, felicitari pt micul BOB, e ditamai flacaul

lumy 3 in1,wow,e activa pustoica nu gluma.

amy, cum merg pregatirile? sa tai de pe lista orezul ca il aduc eu

ada multii ,plimbaricile sunt productive, nu-i asa?

samira, spor la treaba.

micomic, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi.

monicuta, daca ieri am impartit butoiul, azi esti invitata mea sa impartim buna dispozitie impreuna.hai, inca un pic pana la test.

va pup pe toate si va doresc o zi minunata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui menics

neatza dragelor...am aparut si eu la cafea...
eu ieri nu am mai gatit nimic... eu am terminat fasolea iar lui g i-am pregatit una portie cartofi prajiti cu branza+ ceafa porc - la cerere... buuun cica...

pt azi ma mai gandesc... cred ca iau niste ficatei de pui... sa-i fac cu sos si un pilaf sau orez salbatic langa?? sau pipotele cu iminioare...

mai dar cu friptura de por ier... hmmm ce presedinta facea reclama carnii de porc??mama ce de treaba am avut ierinici nu am realizat ca se facuse 11 jumate.. woow ...

Manu

"de por ier" hihihi

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

menisc,

suna bine.si eu trebuie sa gatesc ceva azi, dar inca mai ma gandesc ce anume.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaa
multam de

si cainele meu e brocoli la cap....
a furat un morcov de pe balcon...

nu gasesc telecomanda,si stau pe muteste,
tarzan inca doarme!

Citat:
citat din mesajul lui menics

Manu

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

lyly e binisor,-posibil sa iasa maine din spital.
ne pupa pe toate.D ajuta,lyly,sa fie bine!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada29- Z11 CM, stimulare cu Vitex; Do Not Disturb!
Adria42- Z? CM
Amy2007- Dipherelin injectabil, laparoscopie pe 12.11.09
Ancamac- Z? CM
AniG- Z19 CM
Babyblue- Z26 CM, HSG pe 12.11.09, se pregateste pt IA-norocoasa in februarie
Beatrix69-+19
Bebenov- Z27 CM
BlueFlower- BINE ATI VENIT ACASA, BEBE DANIEL si MAMICA LUI!
Brunadria- Z10 CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z? CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z11 CM, instilatii pe 01.09.09, drilling ovarian in martie; Do Not Disturb!
Galliciana- Z14 CM; Nu uita sa iei duphaston in Z16!
Guzelnico- Z5 CM, laparoscopie pe 7.11.09, FIV3-cel norocos nefinalizat
Libra-+12
Libru- S12 A
Lumy_Clt-+20
Luminita42-+7 (asteptam direct eco)
Lyly_mar- Z17 CM
Mami_vreau- Z27 CM
MayanMistica- Z25 CM
Menics- Z? CM
Micomic- Z2 CM
Mona40- FIV2- cel norocos (Z10 de la ET)
SabinaR- Z10 CM
Samira33- FIV2- cel norocos in derulare
Simonia- Z? CM
Sorinake- Z6 CM, HSG pe 29.09.09; se pregateste de IA in feb.
Soricica- IA 3 norocoasa pe 29&30.01.10 (Z10 de la IA)

*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!

O ruga puternica si fierbinte la Doamne-Doamne: sa o vegheze pe scumpa noastra surioara, Lyly_mar, sa treaca cu bine prin operatia de extirpare a fibromului!

www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona)

IVF Herbal Support (postat de Mona)

www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-fmulti-dose.jsp" target="_blank">GONAL, CETROTIDE, LUVERIS (postat de Mona)

www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor)

BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG)

Mergi la inceput

si cred ca voi face si o supa crema... am linte de un an - o mai fi buna?!?... si nu stiu sa o fac voi ce spuneti, ati facut, e buna??

Manu

Mergi la inceput