BB Daniel-bun venit acasa!-primul nepotel!(68)
Raspunsuri - Pagina 13
babyblue spune:
neatza fetelor!
si eu va poftesc la o cafelutza!
va pup, ca sunt f pe graba!
ma enerveaza ca nu mi mai vine ciclul asta odata. mi-am cumparat menopur si voiam sa incep mai rpd stimularea si acum nu mai vine. am sanii tari (da , stiu, iar am ganduri ca-s gravida), ma doare spatele, dar nu-mi vine. el care venea la 24-25 de zile.
oi fi ramas?
test mi-am facut ieri, a iesit o linie roz si peste vreo 10 min se vedea si a doua. stiu ca nu trb citit peste 10 min.:))
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete cucuiete si baiet sugubat!
Lumy, te tii de sotii cu fulguiala.
Mie mi-a fost dor de zapada dar nici chiar asa, sa nu pot iesi cu masina.
Si zici ca avem deja o mica artista. Ok, s-a facut: ii cumpara nasica rochita de balerina. Somnoriciul stii ce e?

Menics
, mie nu-mi ramane decat sa salivez de departe, ca sotul e in TR.
Familia Brocoli, sunteti pe receptie?!![]()
Soricico, Mahomed a venit din TR pana la jumatea drumului, astept muntele ...
Felicitari pt starea de spirit!. Tine-o tot asa!
Mona, cum esti azi?
Aduta
, sa ai spor! Dar nu uita ca este perioada ta favorita.
Amy-miresico
, vezi ca se apropie evenimentu'! Unghii ti-ai pus (sa-ti fie de bine, trebuie sa fii tare sexy) dar cu ce te imbraci? Sau ... ![]()
Samira
, in ce cartier stai?
menics spune:
[quote]citat din mesajul lui menics
si cred ca voi face si o supa crema... am linte de un an - o mai fi buna?!?... si nu stiu sa o fac voi ce spuneti, ati facut, e buna??
Manu
[/quote
nico...
de la tine astept o reteta... ce zici?? dar sa stii ca menta nu am![]()
Manu
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui menics si cred ca voi face si o supa crema... am linte de un an - o mai fi buna?!?... si nu stiu sa o fac voi ce spuneti, ati facut, e buna?? Manu |
Foarte buna!
La o cana de linte pui 3 de apa si o lasi vreo juma de ora. Dupa aceea o pui la fiert cu un cartof mic, o telina mica, un morcov. Merge si fara legume dar e mai gustoasa cu. Le fierbi pe toate bine, mai completezi cu apa daca e necesar. Cand sunt gata, bagi mixeru' (ca pt supa crema). Separat, intr-o tigaita, pregatesti un sos din: 2-3 linguri de ulei de masline, 1 lingura bulion, 1 lingurita rasa menta, o lingurita rasa cimbru, o lingurita rasa boia dulce ardei si-l stingi cu 2 linguri de supa. Torni sosul peste supa crema, pui sare si o juma de lamaie. Se serveste cu bucati de lamaie si ardei iute rosu pisat alaturi. Pofta mare!

guzelnico spune:
Menics, am fost prompta?!
Foloseste menta uscata din pliculete de ceai, daca n-ai altfel.
Bebita, poate ai vreo surpriza placuta! Doamne-ajuta! FARA STRES, TE ROG!
samira33 spune:
guze,stau in Bucurestii Noi,pe langa Restaurantul 2 Cocosi...intr-un ansamblu d-asta de case-vreo 100 de case, construit de Triumf Construct...avem bariere si la intrarea si la iesirea din cartier...iar strazile din interiorul cartierului nu sunt publice...asadar utilajele Primariei nu vin niciodata sa curete...iar cei care fac parte din Consiliul de Administratie al cartierului...nu-s in stare de nimic...asa ca a fost o adevarata aventura iarna asta pentru noi...fiecare s-a descurcat cum a putut.
samira33 spune:
eu fac ciorba de vitel,varza calita cu piept de porc si sufle de conopida cu brocoli.
iar la desert...placinta cu mere,pandispan cu ciocolata,cozonac de casa de la socrosenie![]()
micomic spune:
imi ploua in gura de la atatea bunatati de care vorbiti 

guzel sa stii ca am copiat si eu supa de linte sa o incerc
ii place soatei foarte mult. te rog sa ma treci si pe mine cu ziua 2 de CM.
pup
mico
menics spune:
nico
, multam fain.. auzi dar cu niste crutoane nu merge??? ma gandesc la unele un pic picante trase in ulei de masline cu ierburi aromatice ceva.. beah bat campii cred...mi-e foameee
dar eu nu stiu daca-i place lui G.. voi incerca...
eu mai am niste dovleac in frigi, cred ca-l dezghet si-l fac...placinta...pana una alta...
dar felul doi... hmm... parca nu vreau orez ...
Manu

20+